Bildirim
LG 966TRW mi ? Harman Kardon 255 + hkts16 mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Harman Kardon sağlam cihaz ama bluray destekli değil. Fiyatı biraz yüksek ama kablosuz sistem 966trw akar bence. -
ya dün medya markt te ikisinide incelemedim ama lg 966 trw nin sesi az cıkıyor yani cok etkilemedi beni ama kablosuz olusu ve ışıklı görünümü hoşuma gitti cok kararsız kaldım ne yapacağımı bilemiyorum ses kalitesi olarak müzik kalitesi olarak hangisini tercih etmem lazım bir türlü karar veremdim -
Yani ileriye yönelik bir şey almak isterseniz lg 966trw derim. Çünkü ev sinema sistemi alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri: Son teknolojilere kolay entegre olabilmesi. Harman Kardon da sağlam bir sistem ama dvd sistemleri son dönemlerini yaşıyor bence. Tabi yine karar sizin -
LG 966TRW çok başarılı.kesinlikle tavsiye edilirsubwoofer ı bu tarz paket sistemlerde olanlardan kat kat başarılı. -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetferhat
Yani ileriye yönelik bir şey almak isterseniz lg 966trw derim. Çünkü ev sinema sistemi alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri: Son teknolojilere kolay entegre olabilmesi. Harman Kardon da sağlam bir sistem ama dvd sistemleri son dönemlerini yaşıyor bence. Tabi yine karar sizin
benim için dvd player cok sorun değil neticede ps3 ile optic den amfiye baglayabilirim ayrıca ilerde belki stereo 2 tane hoparlörde alabilirim ps3 ile blu-ray izlenebiliyor ve ses sisteminede baglanabiliyor bunun haricinde lg 966 da yeni çıkmasından dolayı bir avantajı varmı ? yada harman kardon alırsam eski yeni olmadıgından ne dezavantajı olur ?
-
Paket sisteme o para verilir mi? -
MiDNiGhTKiSs hocam tabi istediğiniz şekilde bir sistem kurabilirsiniz. Ama sistem kurarken çok parçalı olması bazen iyi olmayabilir. Olası bir problemde birden çok servisle uğraşırsınız. Lg 966trw nin avantajı kablosuz olması. Evdeki kabloları azaltır. Bunun yanında 3d bluray destekli olması,Wi-fi, dlna vs sayılabilir. Daha detaylı bilgi, firmanın sitesinde vardır herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetferhat -- 20 Ocak 2012; 16:07:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetferhat
MiDNiGhTKiSs hocam tabi istediğiniz şekilde bir sistem kurabilirsiniz. Ama sistem kurarken çok parçalı olması bazen iyi olmayabilir. Olası bir problemde birden çok servisle uğraşırsınız. Lg 966trw nin avantajı kablosuz olması. Evdeki kabloları azaltır. Bunun yanında 3d bluray destekli olması,Wi-fi, dlna vs sayılabilir. Daha detaylı bilgi, firmanın sitesinde vardır herhalde.
birde şöyle bir durum var hkts 16 nın normal fiyatı medya marktta 1599 lira beyaz olanı sadece birde. ben ilave 100 tl daha verip hem amfiyi hemde dvd playerı ( çokta önemli değil aslında ) alabiliyorum yani normalde tek tek alınırsa amfi ile hkts 16 3.000 tl civarı oluyor beni cezbeden bunun yanısıra birde seslerini canlı dinledim harman kardon daha daha yüksek ve güzel geldi bana lg müzik konusunda pek tatmin etmedi gibi ama calısan arkadasta tavsiye etti lg966 yı. çok şık kaliteli olduğu kesin ama ben yıllardır z5500 kullanıyordum onu arkadasıma verdim şimdi lg 966 yı alırsam beni z5500 kadar tatmin etmezse çok üzülürüm asıl korkum bu.
-
Öyle düşünüyorsanız bir şey diyemem. Ama yine de iyi araştırın ve diğer üstatlardan da tavsiye isteyin. -
Bende aynı ikilemdeyim özellike LW5500 Tv kullanıcısı olarak.
HKTS 16 W için 255 AVR iyi bir tercih mi onu öğrenmek gerek...
Birde 1599 fiyata neler dahil tam anlayamadım açıklarsan sevinirim... -
30 m2 salonda 55 LW570S tv min yanında sinema izlemek için 5.1 sistem düşünüyorum.Ancak bir türlü karar veremiyorum. 1000-1500 tl arası LGHB906TAW veya LG966TZ mi yoksa 2000-2500 tl ye LG 966TRW veya AVR li bir sistem mi alsam,işin içinden çıkamıyorum. Görsellik açısından hazır sistemler kalite açısından AVR ağır basıyor. Apartmanda ne derece performanslı kullanabiliriz oonuda bilemiyorum. 2004 yılından kalma fason uyduruk bir dvd li 5.1 sistemin var onu bile sonuna kadar açamıyorum. Logitech Speaker System Z523 ile şimdiki tv de biraz oyalanıyorum. Sonuçta karar veremiyorum. -
Kardes ne yaptın aldın mı birini? Ben de 3 U arasında kaldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X