Şimdi Ara

LG A515 kullanıcıları buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bu tür bi notebook kullanan varsa derdimi anlar. Arkadaşlar pc yi ilk aldığımda fanı filan gayet iyi çalışıyodu, aldığımın üstünden 1 sene geçti ve şimdi fan bölgesine el değdirilmiyor. Fanı temizlemek için arka kapağı çıkarmaya çalışıyorum ama bi türlü çıkaramıyorum.Becerebilen varsa nasıl becerdiğini ya da arka kapağı çıkartmak hariç ne yapabilceğimi bi yazsın.Sıcaklık sorunundan dolayı oluşan yavaşlamadan delirmek üzereyim.

• konuyu hortlatmak gibi olmasında neredeyse 10 defa şu pcyi açıp fanını temizlemeye uğraştım kasaya bi türlü ulaşamadım. klavyenin çentiklerinden çıkmıyor bir türlü. hadi onu çıkardın onun çevresindeki çerçeve hiç çıkmıyor. bu modelle ilgili bilgisi olanları konuya bekliyorum.
  • -Tsukuyomi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim pc can sıkıntısı bişey. Aradan yıllar geçti,insan alışıyor bi süre sonra. Klavyesi bozuldu bilmem ne oldu hâlâ kullanıyorum. Alışırsın
  • yok yahu pc sapa saglam cok sukur. nerdeyse 5-6 yildir kullaniyorum. ilk gunku performansindan daha iyi calisiyor pc cok sukur. kullanima bagli gelisir performans elektronik urunlerde. kullanmasini bilene uzun omurlu gider baskalarinin kotu diyecegi urunler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.