Şimdi Ara

LG akıllı TV'ler boştayken reklam gösterecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hani elon musk, körler için bir çip geliştirmişti,

işte size takıldığında, 30 sn kik reklam çıkacak

valla olmaz değil

:)

• Sürenin başlaması için komut aldığı son zaman esas alınır diye düşünüyorum, ikisi zaten aynı şeye hizmet ediyor.

Reklamın bakıldığından emin olmak için odada birinin olduğunu kontrol edeceklerini sanmıyorum.Reklam her halükarda gösterilecekse o sırada kişi telefonuna, kitaba, yemek yapıyor, odanın dışında da olabilir hatta televizyona da bakıyor olabilir. Emin olup olmamaları da kendilerine bir şey kazandıracağını sanmam.

Kafasına göre bölüyor gibi bir durum veya sadece özel durumlar da gösteriliyor gibi bir şey var ise bu çok çok farklı bir boyuttur. Böyle bir şeyin yasal olarak yapılabileceğini de pek düşünmüyorum. Eğer böyle bir açık var ise gereksiz bürokrasilerin peşine düşen AB gibi devlet oluşumları biraz bunların peşine düşmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaya kapatılabilir bir özellik diye bakmamak lazım. Birincisi senin ne haddine, sattığın ürünün zaten parasını almışsın. İkincisi ürünü olduğu gibi kullanan teknoloji cahili insanlar var, bu insanların çoğu bu reklamlarla kullanmak zorunda kalabilirler.
    Yani her türlü yukarıdaki arkadaşa katılıyorum: Çüşşş derler adama...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanıcı kısmına birşey demeyecem ama hangi geri zekalı firma, kullanıcısı o an kullanmadığı için ekran koruyucusu devreye girecek olan boştaki televizyona reklam verecek?
    LG telefondan sonra tv bölümünü de kapatacak herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 27 Eylül 2024; 17:55:55 >
  • Xiaomi olmaya mi özeniyor koskoca firma yazık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ucuz etin yahnisi mevzusu ayağına reklama boğacaklar bizi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

Hayır Tv'leri de ucuz değil ki . Bari reklam koyacaksan TV 'lerinin fiyatlarını düşür de mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok daha neler.

• Yine birileri satın alır furyaya döner

Baba parası yiyen VELEDE bak... LG TV'ler ucuz sanan tiki...

• Babasız büyüdüm.

LG ucuz değil pahalı a-101, bim, şok sattı diye ucuz olmuyor... Başın sağolsun...

• Teşekkürler ama hayatta, sadece hayırsız bir babam vardı. Neyse teknoloji konusuna gelince, piyasadan da neyin ne olduğundan da haberim var. Mesele A101 , BİM meselesi değil. Ucuz etin yahnisi derken; Lg ve bu uygulamayı getirecek diğer markalar kullanıcıya ucuz tv istiyorsanız reklam izlemek zorundasınız, reklam görmek istemiyorsanız basın parayı üst serileri alın diye dayatacaktır.

• lg telefon sektöründen sonra tv sektöründe de batmayı kafaya takmış anlaşılan :)

• Aldıgıma pişmanım saten sürekli kilise reklami yapıyorlar .

• Önce kronik sinyal sorununu düzeltsinler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.