Şimdi Ara

LG amiral -Optimus Vu inceleme öneri/tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar optimus vu nasıl bir telefon 5 inç lik 4:3 (biraz yorumları okudum sırf burdan kaybediyor) güçlü işlemcisi(lg nin sitesinde quad core yazıyor ama diğer sitelerde dual core yazıyor ) çok iyi bir telefon .1500 tl fiyatıyla teknosada satılan cihaz 2012 de üretildi .Aslında bunu almak yerine note 2 tercih edilir ama ben 1000 liraya bulunca işler değişti ..Ne diyorsunuz telefon hakkında birde 2.3 gingerbread yazılımı var lg nin sitesine baktım her zaman ki gibi yazılım güncellemelerinden bir kesinlik yok ama 2012 de üretilen optimus serilerine ıcs geleceğini okumuştum yine güvenilir bir sitede(tabi geç olucak galiba)

düşünceleriniz nelerdir?

http://www.lg.com/tr/smart-phones/lg-P895-LG-Optimus-Vu

LG amiral -Optimus Vu inceleme öneri/tavsiyeler

• arkadaşlar yardım edeniniz yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FriendlyFire

arkadaşlar yardım edeniniz yok mu ?

1000 tlye nerede buldunuz. benim de almayı düşündüğüm bir telefon. 4/3 ekran webde gezinirken daha rahat bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

quote:

1000 tlye nerede buldunuz. benim de almayı düşündüğüm bir telefon. 4/3 ekran webde gezinirken daha rahat bence.

sahibinden alıcam ben adam açmamış kutusunu türkiye garantili yani topluca satılan bir yerden değil
  • quote:

quote:

quote:

sahibinden alıcam ben adam açmamış kutusunu türkiye garantili yani topluca satılan bir yerden değil

kardesimde p880 var. vu ile ayni ozelliklere sahip. bu fiyata vu almanizi tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kardesimde p880 var. vu ile ayni ozelliklere sahip. bu fiyata vu almanizi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    teşekkürler yavaş yavaş vu'ya yöneliyorum tek sorunum ıcb alacak mı almayacak mı ama lg 2012 üretimi telefonların ıcs alacağını söyledi ne zaman kim bilir :)

• quote:

teşekkürler yavaş yavaş vu'ya yöneliyorum tek sorunum ıcb alacak mı almayacak mı ama lg 2012 üretimi telefonların ıcs alacağını söyledi ne zaman kim bilir :)

Alıntıları Göster
    vu diilde vu2 nin videolari var youtubeda. alinirsa o alinir 2gb ram falan var yurtdisinda cikmis bizim burda yok. bunu almaya degmez bekleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

vu diilde vu2 nin videolari var youtubeda. alinirsa o alinir 2gb ram falan var yurtdisinda cikmis bizim burda yok. bunu almaya degmez bekleyin derim

Alıntıları Göster
    Gördüğüm en çirkin telefon yav. Kesinlikle alma derim. Onun yerine LG Optimus 4x HD ye bakmanı önerirm. Yada alacaksan Note 2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Gördüğüm en çirkin telefon yav. Kesinlikle alma derim. Onun yerine LG Optimus 4x HD ye bakmanı önerirm. Yada alacaksan Note 2 al

Alıntıları Göster
    ben de bunu almayı düşünüyorum, teknosa da 1099 liradan satılıyor. Ben tasarımını çok beğendim.
    tasarımını sorun yapmayanlar için en alınabilir tablet telefon bence.

bu arada ürün zaten ics 4.0.4 yüklü geliyor, jb alacağıda onaylanmış. Ama tr gelir mi bilinmez.
  • quote:

hocam siz aldınız mı ürünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

hocam siz aldınız mı ürünü?

Alıntıları Göster
    harika bir telefon bende almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

ben bu hafta sonu almayı düşünüyorum ama jelatin sıkıntı hiçbir yerde yok.

sadece doğubank da varmış
  • quote:

quote:

ben bu hafta sonu almayı düşünüyorum ama jelatin sıkıntı hiçbir yerde yok.

sadece doğubank da varmış

Alıntıları Göster
    kılıfı teknosa hediye ediyor.kılıfla kullandıktan sonra bir sorun çıkacağını sanmıyorum

• quote:

kılıfı teknosa hediye ediyor.kılıfla kullandıktan sonra bir sorun çıkacağını sanmıyorum

evet hocam defter kılıf ama. onunla pek kullanacağımı sanmıyorum. daha da hantallaştırıyor.

doğubanktan alıp bana gönderecek birilerini arıyorum.

hafta sonu alınca, ana konu açalım birlikte
  • quote:

quote:

evet hocam defter kılıf ama. onunla pek kullanacağımı sanmıyorum. daha da hantallaştırıyor.

tabi olur açıkcası benimde merak ettiğim şeyler var telefon hakkında.merakla bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

tabi olur açıkcası benimde merak ettiğim şeyler var telefon hakkında.merakla bekliyorum

Alıntıları Göster
    bu tefonu bnde dusunuyorum teknosada biraz kurcaldım tek el ile kullanmk biraz zor kısın cep cokta yazın tasımk sıkıntı sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: eyz

bu tefonu bnde dusunuyorum teknosada biraz kurcaldım tek el ile kullanmk biraz zor kısın cep cokta yazın tasımk sıkıntı sanki

tablet tarzı bir telefon isteniyorsa bu sorunu göze almak lazım.yoksa aynı özelliklerde p880 modeli var yine teknosada 1299tl.fiyatı bence şuan süper.bugün teknosada beyaz kılıfınıda gördüm özellikle bayanların dikkatini çekecektir beyaz kılıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

tablet tarzı bir telefon isteniyorsa bu sorunu göze almak lazım.yoksa aynı özelliklerde p880 modeli var yine teknosada 1299tl.fiyatı bence şuan süper.bugün teknosada beyaz kılıfınıda gördüm özellikle bayanların dikkatini çekecektir beyaz kılıf.

Alıntıları Göster
    3 haftadır samsung ace kullandım şimdi optımıs 3 de var elimde ekran dev gibi geldi vu yu dusunemiyorum bile :) ama git gide ekranlr buyuyor artık 5inc standar olacak herhlde bu gidisle. vatnada 999 tl olmus

• quote:

3 haftadır samsung ace kullandım şimdi optımıs 3 de var elimde ekran dev gibi geldi vu yu dusunemiyorum bile :) ama git gide ekranlr buyuyor artık 5inc standar olacak herhlde bu gidisle. vatnada 999 tl olmus

Alıntıları Göster
    bugün vatandan alıyorum
  • quote:

bugün vatandan alıyorum

Alıntıları Göster
    Bu konudan devam edelim arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_71547490/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71547490

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.