Şimdi Ara

LG AN-WF100 Wireless Dongle (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
34.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mrb

usta cihaz duruyor mu?

link = "" İlanın Yayınlanma Süresi Bitmiştir ""
  • merhaba lg 47lb670w smart led tv m var. 5 aydır kullanmaktayım.tv nin dahili alıcı var içinde ama zayıf her yeri yan oda yada alt kattan çekmıyuor.
    tv den internete girecekken wireless modem
    2 kat aşağıda olduğundan görmüyor yada zayıf alıyor.
    bu konuda ne yapabilirim? bu ürün işimi çözermi??LG AN-WF100 Wi-Fi Dongle
  • bir soru da benden

film izlerken vs. tvnin sesini çok açamıyorum. LG AN-WF100 Wi-Fi Dongle ile tvye wireless kulaklık bağlayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasif@

Geçen aylarda LG 32LD650 model bir TV satın aldım. Malum bu model TV'lerde AnyNet özelliği var. Ancak wireless olarak modeme bağlanabilmesi için LG AN-WF100 Wireless Dongle (Wifi USB Adaptor)'e ihtiyaç var. Ben TV'yi alırken bu adaptör Türkiye'de yoktu, şimdi gelmiş. Teknosa'larda satılıyor. 160TL'ya yakın bir fiyatı var. Adaptör bana gerekli çünkü modemim TV'den çok uzakta, yani kablo ile bağlanma şansım yok. Ancak bu adaptöre bunca parayı vermeden önce netleştirmeye çalıştığım bir husus var ki ne LG, ne Teknosa, ne de internet üzerinden yaptığım araştırmalardan tam bir sonuç alamadım. Ben adsl modemime (Lynksys) wifi bağlayacağım cihazların MAC adreslerini tanımlıyorum ki, bu şekilde şifrem kırılsa bile dışarıdan başka bir cihazın benim modemimi kullanması mümkün olmuyor. Ancak bahsettiğim bu USB adaptörün MAC adresini nereden, nasıl bulacağımı kimse bilmiyor. Yabancı bir sitede içindeki bir etikette yazdığı söylenmiş ama bu bulabildiğim tek bilgi, doğrulaması yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.

Merhaba
    Umarım bu link işinizi görür.
    http://lgservis.com.tr/urundetay.php?id=1803&katid=20

• Selam arkadaşlar bana ANWF100 WiFi adaptörü lazım satan varmı?nereden bulacağım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camkolonyasi C kullanıcısına yanıt
    Sende anwf100 varmı?nereden buldun?banada lazım

• ARKADAŞLAR BULURSANIZ HABER VERİN BANA DA BENDE ARIYORUM
  • Arkadaşlar bu cihaz internette yok, lg ana sayfadan mh ile görüştüm, il ilçe isteyip yakın lg servis numarası verdi. Başka marka model dongle sordum, onu bilmiyorum dedi, sadece listelenen bu dedi kendilerinde. Fiyat bilgisi olan var mı?

• Merhaba, cihaz elimde mevcut, hiç kullanmadım aldığım gibi kenarda duruyordu, isteyen var ise linki bırakıyorum.

https://www.letgo.com/tr-tr/i/an-wf100-lg-tv-wifi-adapter_402dddf7-ddcc-4ab5-80ea-7265525984ee

• lg lw 5500 tv için usb adaptör arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• saray2 S kullanıcısına yanıt

bende arıyorum illa Lgnin AN-WF100 modelini mi kullanacağız başka muadili yok mu ki??

• Konuyu hortlatim LG an-wf100 modeli elinde mevcut

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.