Araç satış vekaleti verme
Merhaba,
araç eşimin üstüne. Eşimin bana vekalet vermesi gerekiyor aracın satışını ben gerçekleştireceğim ancak ruhsat eşimin yanında değil. Ruhsat yanında olmadan da bana vekalet verebilir mi? Noterde ruhsatı zorunlu istiyorlar mı? Ruhsat bilgileri tabiiki elinde olmuş olacak.
Ek olarak başka bir sorum daha olacak: vekaleti verirken satışın yapılacağı noteri de belirtmek zorunlu mu? Çünkü satışın hangi noterde olacağını bilmiyoruz.
BMW iX1 eDrive20 önden çekişli
Arkadaşlar merhaba,
BMW bayisine gittim X1 benzinli düşünüyorum normalde ama fiyatları 3 milyonun üzerinde şuanda. İkinci el fiyatları da uçmuşlar hiç mantıklı gelmiyor. iX1 lerle ilgilendim hatta test sürüşü yaptım eDrive30 yani 4 çekerli modeliyle. Aracı gayet beğendim satıcı bunların önden çekişli 204 beygir eDrive20 modelleri geleceğini 2.6 milyondan başlangıç fiyatlarının olduğunu söyledi. Bir alt vergi dilimine girdiği için fiyat biraz daha uygun. 475 km menzil diyor ama ortalama 350 km gider diye düşünüyorum. Sizce genel olarak BMWnin elektrikli modelleri nasıl? Bu model ilk kez türkiyeye gelecek sorun yaşar mıyım? Bayidekiler de performans açısından nasıl bilmiyorlar. Elektrikli BMW kullanıcıları yorum yapabilirlerse memnun olurum.
ön cam çatladı tamiri oluyor mu?
arkadaşlar selam,
ön camıma taş geldi madeni 1 TL büyüklüğünde bir cam çatlağı oluştu. Bu büyüklükteki bir çatlak sorunsuz tamir edilebiliyor mu? Komple ön cam değişimi yapmak elzem midir güvenlik açısından? Tamir edilse de cam darbelere karşı dirençsiz duruma gelir mi? emin olamadım... var mı bilgisi olan?
WhatsApp toplu bildirim uyarısı yapmıyor
Arkadaşlar selam,
İphonedan Xiaomi note 10 a geçtim. O yüzden biraz yabancılık çekiyorum. Whatsapptan 1 bildirim geldiğinde uyarı geliyor ses ile ama mesela gruplardan toplu birşey konuşuluyorken yine 1 kez bildirim geliyor ama arka tarafta atıyorum 30 tane mesaj gelmiş üst üste ben farketmiyorum telefonu açtığımda bir sürü mesaj geldiğini farkediyorum 30 mesaj için sadece 1 kez sesle uyarı alıyorum. Ben istiyorum ki her mesaj için uyarı gelsin. Ayarlardan uygulamalardan WhatsApp'ın içine girdim bildirimler açık fakat istediğim şeyi bulamadım. Var mı fikri olan?
ps4 kol tamiri
|
öneri/yardım lütfen
|
İphone kulaklık girişim bozuldu
|
radyo çekmiyor ?!?
|
vize yardım
|
Köpeğe çarptım
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 305
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.140 (Bu ay: 1.666)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası