Şimdi Ara

Araç satış vekaleti verme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

araç eşimin üstüne. Eşimin bana vekalet vermesi gerekiyor aracın satışını ben gerçekleştireceğim ancak ruhsat eşimin yanında değil. Ruhsat yanında olmadan da bana vekalet verebilir mi? Noterde ruhsatı zorunlu istiyorlar mı? Ruhsat bilgileri tabiiki elinde olmuş olacak.

Ek olarak başka bir sorum daha olacak: vekaleti verirken satışın yapılacağı noteri de belirtmek zorunlu mu? Çünkü satışın hangi noterde olacağını bilmiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Noter eski ruhsatı ister.aldığınız vekalet türkiye cumhuriyeti sınırlarında ve dış temsilciliklerinde(konsolosluk, büyükelçilik v.s) geçerlidir.dilediğiniz noter ve kurumda işlem yaptırabilirsiniz.

• @blanco

Vekalet çıkarılırken ruhsata gerek yok. Yeter ki vekalet genel olarak araç satımı üzerine olsun veya araç plakası doğru yazılsın.

Vekalette her hangi bir bölge sınırı konulmaz ise her yerde geçerli olur.

• Cevabınız için teşekkürler. Eşim vekaleti çıkarttı ruhsat sormamışlar plaka yeterli olmuş. Bir şekilde arka planda aracın ona ait olduğunu teyit ediyorlar herhalde. Yalnız 1 adet vesikalık istemişler. Herkesin bilgisi olması açısından buraya yazayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Noterde araç satış bedeli
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.