Şimdi Ara

LG BD370 blue ray-divx-mkv-youtube-usb2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun bu cıhazı gordum 399 TL ama ben bu bluray hd olaylarından cok fazla anlamıyorum bu yuzden paramı sokaga atmamak ıcın sıze bırkac sey sormak ıstıyorum müsadenızle.
    1-İndirdiğim bi 10.5 gb Blu ray 1080p DTS filmi usb 160 gb lık bir belleğe atarak usb girişinden bu cihaza bağlayınca sorunsuz bir şekilde bu filmi izleyebilirmiyim?
    2. sorum ise bazı filmler codec istiyor bu codec isteyenleri bu playerda izleyebilirmiyim?
    3. sorum ise altyazılı filmleri izleyebilirmiyim yada indirdiğim bir altyazıyı filme ekleyebilirmiyim? ayrıca türkçe altyazı formatını desteklermi?

İyi Forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisqui -- 13 Kasım 2009; 4:08:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sisqui

arkadaslar bugun bu cıhazı gordum 399 TL ama ben bu bluray hd olaylarından cok fazla anlamıyorum bu yuzden paramı sokaga atmamak ıcın sıze bırkac sey sormak ıstıyorum müsadenızle.
    1-İndirdiğim bi 10.5 gb Blu ray 1080p DTS filmi usb 160 gb lık bir belleğe atarak usb girişinden bu cihaza bağlayınca sorunsuz bir şekilde bu filmi izleyebilirmiyim?
    2. sorum ise bazı filmler codec istiyor bu codec isteyenleri bu playerda izleyebilirmiyim?
    3. sorum ise altyazılı filmleri izleyebilirmiyim yada indirdiğim bir altyazıyı filme ekleyebilirmiyim? ayrıca türkçe altyazı formatını desteklermi?

İyi Forumlar...

foto koysaydın keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurmer -- 19 Kasım 2009; 14:51:35 >
  • Hocam LG BD370 te ve benzeri diğer bikaç bluray playerda malesef ntfs desteği yok. Fat32 4gb üzerindeki tek tek parça dosyaları desteklemiyor. Tek şansın 10 gb lik filmi max. 4gb olacak şekilde parçalara bölüp o şekilde fat formatlı bir hdd üzerinden seyretmektir.
  • Peki varmı dediğiniz şekilde bir blueray oynatıcı ? ve fiyatları nasıldır acaba ?
  • Şu anda benim bildiğim sadece Dune HD da bu player lar var. Bana göre şu anda hem chipset olarak hemde özellik olarak en süper alet Dune HD Prime 3. Kasım-Aralık gibi piyasaya çıkacak tı ve USA fiyatı 299$ gibi bir rakam dan bahsediliyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: rampage4u

Peki varmı dediğiniz şekilde bir blueray oynatıcı ? ve fiyatları nasıldır acaba ?

• 390 versiyonunda var
    bildiğim kadarı ile daha tr de satılıyor 2 modelde
    almanya fiyatı 390 250 euro almanyada top list içinde bir cihaz
  • BD390 ın user manual ında aşağıdaki cümleler var. NTFS destekleniyor gibi gözüküyor ve bu hoşuma gitti açıkçası :)

This player supports USB flash memory/external HDD formatted in
    FAT16, FAT32 and NTFS when accessing files (music, photo, movie).
    However, for BD-Live, only FAT16 and FAT32 formats are supported.
    Please use the Internal Flash Memory or USB flash memory/external
    HDD formatted in either FAT16 or FAT32 when using BD-Live.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dune HD => diyerek Zune HD yimi kastettin acaba?
  • Yok Hocam :) HDI Dune :) Link vereyim hatta direk favori ürünüme :)

http://dune-hd.com/hd_players/111-dune-bd-prime-3.0.html
  • Hocam bu cihaz benimde yakından takip ettiğim bir cihaz. Türkiye'de nerde gördünüz acaba? Ben hiç bir yerde rastlamadım henüz. Özellikle mkv oynatma özelliği ililendiriyor beni.

Bir de tr altyazılarda problem olur mu acaba? Onu merak ediyorum.
  • Türkiye de yok zaten hocam. İnternetten takip ediyorum sadece ama gerçekten cihaz budur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_koyun

Türkiye de yok zaten hocam. İnternetten takip ediyorum sadece ama gerçekten cihaz budur :)

Hocam yanlış anlaşılma oldu sanırım :D . Benden kaynaklı. Ben aslında LG BD370 için sormuştum soruyu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.