Arkadaslar bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Portatif klimalarda bugune kadar hep su haznesi gördüm ama bunda araştırmama rağmen öyle bir bilgi göremedim.. Ayrıca hortumu var gibi bi bilgide bulamadım.. Bilgisi olanlar paylaşır mı? Su haznesi ve hortum derdi yoksa evin ortasına alıcam bu klimayı :)
ufak oda demek istedin herhalde
merhaba, ben de bir suredir portatif,mobil,dış unitesiz,seyyar isimleriyle anılan bu klimalardan arastırıyorum. sanıyorum ki turkiyedeki tum modeller listem var olmalı. rubenis,arcelik,airfel,zibro,SPLENDID,clima,kelon ve beko listemdeki markalar. benim tercih nedenim montaj sonrası evin demirbası olmasın, montajı veya bakımı yapan kişinin bilgi duzeyi ile tecrubesinin cok onemli oldugu performansını berbat edecek bu faktor ortadan kalksın, bakım problemini filtre yıkayarak cozeyim, surekli defrost ile bıktıgım termostattan kurtulmak. benim icin 8000btu ustu ideal olacak ve ısınmak icin kullanacagım. bu konuda uzun uzun yazıp soru da sormak istemekteyim bir ara uzmanlara. ama topladıgım dokumanları okuyup toparlamam gerek, ondan sonra takip ettigim cihazların ozelliklerini paylasır ve anlamdıgım noktaları be nde sorarım. simdilik diyebilecegim rubenis midea firmasının uretimi ve fiyatı 599TL koctasta, airfel de 600tl civarı, arcelik ve beko 816tl civarı,zibro 900tl yi aşan fiyatta, splendid 2000tlye kadar cıkıyor hatta geceni var,kelon da 700tl civarı. bunlardan alacak olacagım elbette genis ve sorunsuz servis agına sahip olacak. rubenis kılavuzunda ısıtma sırasında dısarıya hortum sarkıtmaya gerek olmadıgı sadece sogutma bunun gerekli oldugu yazıyor. galiba su degisimi de olmayıp yogusturuyormus sıcak uflerken icinde. sadece size fikir vermek icin yazdım. bu forumda ve tum turkiye sayfalarında mobil klimaya dair yazıları satır satır okudum. 2005ten 2009un ortalarına kadar, sıcak ufleme fonksiyonunu kullanıp da yorum yapan biri olmamıs. herkes yaz sıcagından kurtulmak icin tercih etmis ama ucuz performansı dusuk olan benim listemde olmayan sıcak uflemeyenler. mbirol, bilirkisi olarak zibro onermis ama o da teknik detaya girmeden genel yazmıs. onun onerdigi sıcak ufleyen zibro modeli ph227 su an zibro sitesinde yok. zibro sitesinde PH 733 var. herhalde daha yeni modeldir. izmirde olmam dolayisiyla kendisiyle irtibat kurup arastirmam bitince yaza dogru buyuk ihtimal zibro almayı umuyorum. aktarmak istediginiz veya elde etmek istediginiz bilgi varsa paylasıma gecerim sizinle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme