Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG BH6730 1000Watt 5+1 Ev Sinema Sistemi 3D Blu-Ray DVD SATILMIŞTIR Satın Al 16 Aralık 2019 13:39 1 1 LG BH6730 1000Watt 5+1 Ev Sinema Sistemi 3D Blu-Ray DVD SATILMIŞTIR Apartman dairesine taşındığım için kullanamıyorum. Çok yüksek ses çıkışı var. 1000 WattNetflix ten 5+1 filmleri açıp muhteşem keyif alabilirsiniz.0-40 arası ses barı var ve ben henüz 20 yi geçemedim. Fazla geliyor.Bluetooth ile eşleştirip telefonunuzdan yüksek sesli müzik dinleyebilirsiniz.CD sürücüsü vardır. Bluray veya dvd veya USB takıp 3D filmleri sorunsuzca izleyebilirsiniz.Orijinal kumandasını servisten yeni aldım. Hiç kullanılmadı. Sıfırdır.Smart TV Özellikli, Bluetooth Üzerinden Kablosuz Müzik ve Mobil Streaming Destekli 3D Blu-ray Ev Sinema SistemiAlan pişman olmayacaktır. Evini sinemaya çevirmek isteyenler kaçırmasın.Elden teslim. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mi Scooter Pro 2 Aksesuarlı Xbox Wireless Controller 9. Nesil Siyah Satılık Xbox Series S (Vatanbilgisayar'dan alınma) Satılık Xbox Series S