Şimdi Ara

LG BH6730T 3D Bluray 5.1 Ev Sinema Sistemi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
11
Favori
33.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips tvlerde sıkıntı var sanırım harici amplifikatör etkin diyo ses yok. Neyse optikle hallettim. Şimdiki sıkıntım nvidia kartın tvye 2 kanal es göndermesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Karttan değil de TV'nin desteklememesinden kaynaklanıyor. Bir ara bende fena kafayı bozmuştum hatta driverlar ile oynayarak 6 kanala zorlamaya çalışmıştım ama olmuyor maalesef. Sizin de aynı durumu yaşıyor olmanız muhtemel. LG TV'yi bağladığımda PC LGTV olarak görüyor ancak cihazın yetkinliklerinde maalesef 6 kanalı göremiyor. Bende PC kullanacağım zaman optik kabloyu PC'ye direkt bağlayarak çözdüm sorunu.
  • Selamlar. Arkadaşlar Lg bh6730t kullananlara birkaç sorum olacak.
    1.Film arşivlemek için boş dvd yazdığımız mkv filmleri cd okuyucu okuyabiliyor mu. Çünkü 720p mkv leri veri dvd si olarak yazıyorum.

2.Smart olayı nasıl birşey. Tv lerdeki gibi mi yoksa farklı birşey mi.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .mkv formatlı filmleri diske yazmışlığım var. Güncel filmlerde çok sorun olmasa da bir iki sessiz filmim oldu. Derin bir format ve codec araştırması yapmadım. Ama oran olarak 100 diskte bir iki film ancak sorun çıkardı.

--

Smart olayı tv markasına göre değişen bir şeyse de çok kullanışlı değil. Genelde bir Youtube izlemeye çalışsam bile, mesela bendeki Panasonic TV bunun iki katından daha hızlı bağlanıyor. Bağlantı sonrası aynı zaten. Diğer Smart özellikler ve yazılımlar konusu oldukça kısıtlı. LG dünyasına kaydolmak için bir PC üzerinden işlem yapmanız gerekiyor. En azından ben cihaz ile bağlıyken kaydımı bitiremedim.
  • Merhaba arkadaslar enteresan bir olay geldi cihazla başıma geçenlerde 2 tane Bluray film almıştım bugün birini izleyim dedim açtım cihazı açılıyor reklam kısmılarını izliyorum sonra menü kısmını bekliyorum bekliyorum gelmiyor diger filmde böyle sıkıntı olmadı bu neden olabilir acaba ps3 başladım onda menü kısmı geldi acayip bi durum

• Merhaba arkadaşlar, bende yakın bir tarihte ses sistemi almak istiyorum ve bh 6730t uygun gibi görünüyor ihtiyaçlarıma. Kullanım önceliğim PS4 ve film izlerken olacak. Kafama takılan birkaç şey var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

PS4 den gelen dts ve dolby digital sesleri 5.1 direk alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak ps4 ü optic ile sinema sistemine mi bağlıyoruz yoksa direk hdmi dan mı?
    Birde dts-hd dolby true hd gibi ses formatları optic çıkıştan taşınamıyormuş heralde, yanlış anlamadıysam diğer konularda yazanları, hdmi dan almak gerekiyormuş. Blueray player zaten direk hdmi ile tv ye bağlı olacağı için bu formatları içeren blueray filmlerde sorun yaşamayız heralde? Aynı şekilde bu formatları içeren mkv lerde de?

Şimdiden teşekkürler.
  • Benim 55 lb582 v bh6730t den daha iyi film oynatiyor cihazin bi anlami yok ben sadece ses cikisi olarak kullaniyorum cihazi.

• arkadaslar bugun urun kuruldu ama kulelerde 2 tane hoparlor var ama ben sadece ust hoparlor den ses alıyorum altakınden neden ses cıkmıyor servis elemanına sorgumda onlar efekte calısıyor demıstı ama okadar demo indirdim hiç birinde çalışmadı
    artı lg servis elemanlar arc ses veremedi ben kumandayı aldım burdan okuduklarımla ses verdım artı adamlar kablodaki iki ucu 1 girişe takarak ses alamaya çalıştı yarım saat makinenın arkasına baktım dedim bunlar boylemı baglanır adam patlıcan oldu hiç bilgi yok adamlarda burdan ac kapa dedi tanıtım bitti gittiler
  • Kulelerde sadece üstte hoparlör var. Altta gözükenlerin orta kısımlarında boşluk var. Oradan da kule içerisinde dolaşan ses çıkıyor.

LG Servis elemanlarına gelirsek ben şahsen çoğu zaman ürünleri kendim kurarım. Servis elemanlarına zorunlu olmadıkça işim düşmez. Tabii bu durumda ürünün arızalı/hasarlı çıkma riskini de göze almış oluyorsunuz. Aldığım LG TV ve HTS sistemlerinin ikisi için de servis çağırmadım. Maalesef marka bağımsız servislerin bazıları baştan savma iş yapıyor. Sisteminizi güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTBoYtr

Kulelerde sadece üstte hoparlör var. Altta gözükenlerin orta kısımlarında boşluk var. Oradan da kule içerisinde dolaşan ses çıkıyor.

LG Servis elemanlarına gelirsek ben şahsen çoğu zaman ürünleri kendim kurarım. Servis elemanlarına zorunlu olmadıkça işim düşmez. Tabii bu durumda ürünün arızalı/hasarlı çıkma riskini de göze almış oluyorsunuz. Aldığım LG TV ve HTS sistemlerinin ikisi için de servis çağırmadım. Maalesef marka bağımsız servislerin bazıları baştan savma iş yapıyor. Sisteminizi güle güle kullanın.

Cevap için saol adamlar efek cıkıyor diyince benden teknolojiye bak dedi :)

• Yeni versiyon çıkmış, deneyen oldu mu? Ne yenilik getiriyor, bir açıklama da girilmemiş.

http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-BH6730T
    LG_HB_8000M60.zip 20/03/2015 163,505K
  • bunu cihaza nasıl yüklüyruz
  • Selamlar benim sub da bas in cok oldugu sahnelerde sanki sub un icinde poset vaarmis gibi hisirti geliyor sizde de varmi?

• ARkadaşlar soundbar aldım samsung ama tatmin etmedi beni. Çok fazla bütçe ve mekanda olmadıgından pahalı sistemlere gerek duymadım.800 tl civarında 5,1 ses sistemi almayı düşünüyorum..Araştırdıgım modeller şunlar.

LG BH6730T 3D BLU RAY 5,1 1000W EV SINEMA SISTEMI 849tl
    SAMSUNG HT-H5550/TK 3D Blu-Ray Ev Sinema Sistemi,5.1 Kanal,1000W,Bluetooth, WİFİ 899tl
    Philips HTB5570D/12 3D Bluray Ev Sinema Sistemi 799tl

bu modeller hakkında ne dersiniz. LG adına sormak gerekirse tanımadığı açmadığı ses ve video formatı var mı.Yüksek sesten ziyade normal ses düzeyinde net temiz bi ses ve bass alabilir miyiz.Soundbarda bunu bulamadım.Genel fikirlerinizi ve önerilerinizi lütfen paylaşın
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    LG BH6730T konusu olduğu için diğer modeller hakkında yorum gelir mi bilmiyorum,
    2ay önce LG BH6730T modelini mediamarkt ten aldım, 799etiket fiyatı vardı, 749TL olursa alayım dedim, satış danışmanı müdürünü aradı, onay aldı, biz de ürünü aldık :)
    siz de etiket fiyatı üzerinden indirim talep edin fiyat sorduğunuz yerden.

genel olarak başarılı bir sistem, 720p ve 1080p olarak indirdiğim filmlerde sorun yaratmadı. tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Philips tvlerde sıkıntı var sanırım harici amplifikatör etkin diyo ses yok. Neyse optikle hallettim. Şimdiki sıkıntım nvidia kartın tvye 2 kanal es göndermesi.

Onun cozumu yok cnm bnm ne yazikki. Cnku tv yi iki kanal goruyor pc. Bu nedenle hoparlor yapilandirmada sadece stereo cijuyor. 5.1 gibi bir secenek cikmiyor. Bu nedenle tvden yaptigin arc bahlantisi ile oyunlarda 5.1 ses alamazsin. Ama filmlerde 5.1 alirsin:) tek cozumu pc yi hts ye optik ile bagli caksin. Optikte yetmez birde ses kartinda veya anakartin ses chipinde dolby dijital live destegi olmasi gerekiyor;) yoksa yine 2.1 alirsin.

• Herkese merhabalar.

Tüm konuyu okumaya maalesef fırsatım olmadığı için yazmak mecburiyetinde kaldım. Bilmiyorum sorularımın cevapları konu içerisinde mevcut mudur ancak varsa da ilgili mesajlara yönlendirebilirseniz sevinirim.

LG BH6730T ses sistemini aldım. LG 55LB652V 55" TV ile birlikte kullanacağım. Sorularım şu şekilde.

1) Ses sistemi kutu içeriğini detaylı inceleyemedim, kutu içeriğinden optik ses kablosu çıkıyor mu?

2) TV yanında bir PS4'üm var. Optik ses kablosu ile TV'den ses aldığımda, PS4'ten optik ses kablosu ile ses alamaz mıyım? Bunları birleştirmek mümkün mü?

3) Ses sisteminin 4 kolonundan 2 tanesini TV'nin sağ ve soluna, diğer iki tanesini de oturduğum koltuğun arkasına sağ-sol şeklinde koyacağım. Bu durumda ses efektlerini stereo (sağ ve sol) dışında ön-arka şeklinde de ayırt ettirebilecek miyim? Eğer bu mümkünse, PS4 için de aynı şey geçerli olabilir mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 1 çıkmıyor tv nın arc desteği varsada gerek yok zaten
    2 hdmı cıkısının arc ozelliği varsa optik kabloya gerek yok tv ne bagrasan onun sesini verir
    3 ses sistemin bir kac tane ses efekti var onlardan istersen onlerden istersen hepsinden aynı ses ala biilirsin ama oynadığın oyun veya izlediğin film DTS desteği var ise ozaman her birinden farklı ses ala bilirsin DTS destekli bir şey oynamıyorsan veya izlemiyorsan ayrı ayrı ses alamazsın
  • birden çok mikrofon ile birden çok kişi aynı anda karaoke yapılabiliyor mu bununla acaba?
  • smoker_1979 S kullanıcısına yanıt
    evet 2 mikrofon girişi var aynı anda kullanılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.