Şimdi Ara

LG BH6730T 3D Bluray 5.1 Ev Sinema Sistemi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
11
Favori
33.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sony bdv6100 mi Lg bh6730 t mi pionner 424 mü sizce hangisi

deneyen kullanan bilen varsa az yardımcı olun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BioCSI

quote:

Orijinalden alıntı: FaTBoYtr

Rica ederim. Hepsi değildir hatta bazıları gerçek .flac bile değildir MP3'den encode ederler. Biraz şans işi. Torrent olarak çok fazla kaynak bulabilirsiniz.

bizim cihaz dts çözemiyormu?? netten dts ses indirdim (cue + wav dosyaları çıktı içinden) wav dosyasını asshampoo programı ile ses dosyası olarak cd ye kaydettim. cd yi cihaza takıp dinleyince yine cızırtı ses geliyor.. ?? bu cihazla dts müzik dinleyemeyeceğiz herhalde.. flac ses dosyalarına da baktım lakin bana çok başarılı gelmedi..

indirdiğiniz DTS ses dosyaları .wav formatında olduğu için wave formatında okumaya çalışıyor. PC'de bile bunu çeşitli codec'ler ve programlarla yapabiliyorsunuz. Cihaz film dosyasındaki DTS sinyali çözüyor. Ancak wav formatını ve .cue dosyasını değil. Gerçek bir .flac ses dosyası dinleme şansınız olursa mp3 ve wav hiç hoşunuza gitmeyecektir emin olun.

• memrengin M kullanıcısına yanıt
    İyi günler
    Bende Vatan'dan 30.05.2015 tarihinde aldım. Servis Pazartesi günü kurulum için geldi fakat ''PLEASE WAIT'' yazısı takılı kaldığından ürün arızalı çıktı. LG'den değişim onayı geldi hala ürünü bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01ERDAL

İyi günler
    Bende Vatan'dan 30.05.2015 tarihinde aldım. Servis Pazartesi günü kurulum için geldi fakat ''PLEASE WAIT'' yazısı takılı kaldığından ürün arızalı çıktı. LG'den değişim onayı geldi hala ürünü bekliyorum.

biraz sorunlu bir seri sanırım. ben hala yeni ürünü bekliyorum. :) haftaya getirecekler bakalım. gelir gelmez güncelleyeceğim. bakalım yine yapacak mı?
  • Arkadaşlar 2 gün önce ben de bu sistemi aldım. optik kablom yoktu. Gelen lg servisi 60 tl ye kibarca yazıyorum satmaya çalıştı. Kabul etmedim. Bana beyanı tv lerin, diğer oyunların bu kablo olmadan ses sistemine aktarılamayacağı idi. o konuşurken internetten aradığımda ilk sırada gelen philips marka 3 m uzunluğundaki kablo 25 tl idi.

Sistem kalitesi ya da farkı hakkında çok fikrim yok. Ama şu an arc üzerinden ses gelmekte, ben optik kabloyu da aldım geldiğinde sonuçları tekrar yazabilirim. Belki tv modelini vermemde önem arz edebilir. televizyonum da lg olduğu için sorun yaşamıyor da olabilirim. Ancak lg servisi bence bu şekilde adam kazıklamaya çalışıyor. Kimse ticaret demesin bilen olduğu kadar bu işi bilmeyen adamda çok.

Optik kablo kalitesinin de çok önemli olmadığı forumlarda vurgulanmakta. Bilginiz olsun LG servise kanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortubocek1900

Arkadaşlar 2 gün önce ben de bu sistemi aldım. optik kablom yoktu. Gelen lg servisi 60 tl ye kibarca yazıyorum satmaya çalıştı. Kabul etmedim. Bana beyanı tv lerin, diğer oyunların bu kablo olmadan ses sistemine aktarılamayacağı idi. o konuşurken internetten aradığımda ilk sırada gelen philips marka 3 m uzunluğundaki kablo 25 tl idi.

Sistem kalitesi ya da farkı hakkında çok fikrim yok. Ama şu an arc üzerinden ses gelmekte, ben optik kabloyu da aldım geldiğinde sonuçları tekrar yazabilirim. Belki tv modelini vermemde önem arz edebilir. televizyonum da lg olduğu için sorun yaşamıyor da olabilirim. Ancak lg servisi bence bu şekilde adam kazıklamaya çalışıyor. Kimse ticaret demesin bilen olduğu kadar bu işi bilmeyen adamda çok.

Optik kablo kalitesinin de çok önemli olmadığı forumlarda vurgulanmakta. Bilginiz olsun LG servise kanmayın.

Size kim dedi optik kablonun kalitesinin bir önemi olmadığını? binlerce dolara optik kablolar var alanlar aptalmı.? servisin size önerdiği kablonun markasına/modeline baktınızmı? kim bilir belkide dışarıdada bu kablo 60 tl fiyatı vardır. Bilmeden ahkam kesmeyin cahillik etmeyin binlerce optik kablo markası ve fiyatı var insanları yanlış yönlendirmeyin cehaletinize insanlarıda ortak etmeyin.

Tüm kablo türlerinin türüne yapısına ve kalitesine göre farkları performansları iyi kötü yanları vardır. size optik kablonun kalitesinin bir önemi yok diyen aptaldır inanmayın bunuda birdaha başka yerde söylemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temmuz06 -- 17 Haziran 2015; 7:59:35 >

• temmuz06 T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cihaz optik kablosuz çalışıyorsa bunu vurgulayacaksın bu bir.

İkincisi konuda fikrim olmadığını zaten belirttim okuma yazman varsa görürsün bu iki

Üçüncüsü optik kablo önerisi yaz arat madem internete girmeyi biliyorsun forumları oku. Bu kalite farkını seste algılamanın zor olduğu kullanım süresine etkiyeceği fiyat performans olarak philips marka kabloların önerildiğini göreceksin bu da 3.

Ben kimseye sakın optik kablo almayın 5 para etmez onların kalitesi demiyorum. Bilmediğimi söylüyor kullandığım LG tv ile alakalı da olabileceğini söyleyerek insanlara dikkat etmesi gerektiğini söylüyorum.

Belki bu satıştan LG Türkiye'nin bilgisi bile yok. Kuruluma gelen eleman beni s*kmeye çalışıyor nereden bileceğim. Neden bu tarz satışlarda fatura vermiyorlar?

Bu tarz olaylarda bilmeyenleri düdüklüyorlar. Geçen yaşlı bi teyzeye neler yaptıklarını gördüm. Para senin arkadaşım istersen git 150 tl lik al aynı marka cihazı birden farklı mağazada farklı fiyatlara bulabildiğine göre araştırmanı yap öyle satın al demenin salaklık olduğunu düşünüyorsan git paranı nereye saçarsan saç

• Birinci yılı doldurduğum şu günlerde cihazı yetkili servise verdim.

TV açıldığında, Optical default geldiği için sorun yok. Ancak fonksiyon değiştirip mesela BT üzerinde telefonuma bağlanmak isteyince,
    Home tuşu ile ana menüye basınca hiç bir şey takılı olmasa da altta Video-Müzik-Foto seçenekleri görünüyor. Birisine tıklayınca,
    Ana menüdeyken ayarlara tıklayınca,
    DVD takıldığında otomatik çalışmaya başlıyor. Ama ileri/geri yapmak isteyince, kapatmaya çalışınca, ses dışında bir tuşa basınca,
    DVD çalışırken durmadığı için kapatmak isteyince cevap vermediği için kumandadan kapatmaya çalışınca, basılı tutunca cihaz ekranı kapandığı halde film oynatmaya devam ettiği durumda,
    ...
    cihaz ya cevap vermiyor, ya donuyor.
    Kumandadan kapanmıyor, cihaz üzerinden 5 saniye basılı tutmanız gerekiyor.
    Fişi çekip bekledikten sonra açsanız da cihaz iyileşmiyor.

Cumartesi servise verdik bakalım.

• Geçmiş olsun. Hiç güncelleme yapmış mıydınız?
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    Ha, onu da yazacaktım, iyi hatırlattınız:

Flaşımı takıp daha önce yaptığım gibi yazılımı yenilemeyi de defalarca denedim. Flaşı görmedi, açılmadı, takıldı vs.
    Setin yerinden dolayı bir süredir ethernet bağlantısı da kuramıyorum.

Servis halletsin artık.

Tam da Game of Thrones izlemeye başlamıştım. TV seti aynı videonun 8 altyazısını destekliyor, bendeki videoda Türkçe altyazı 19 numarada :)
    Bekliyoruz mecburen.
  • Mesudum kullanıcısına yanıt
    Cihazlar akıllandıkça hata yapma olasılıkları artıyor maalesef.. Yalnız altyazı konusunda ben 14'e kadar çıktım. Bir sorun olmadı.
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    Dizinin olduğu HDD sürücüyü HomeTheater sete bağlarken 19. altyazıyı seçebiliyordum. Hangi dili seçtiğimi her zaman göremesem de 19 Türkçe.
    Yokluğunda ben HDD sürücüyü doğrudan imzamdaki plazmaya bağladım. TV sadece ilk 8 dili gösteriyor.
    Bir yolunu bulsam, sıralamayı değiştirsem...
    mkvtoolnix ile düzenleyebilirsiniz...
    Hocam bu tür sistemler bütçe olayı kısıtlı olanlar için ideal bir seçim olabilir,lakin imzanızdan anladığım kadarıyla maddi anlamda biraz iyisiniz,çoğunluklada Film yada dizi izliyorsunuz şöyle güzel Avr li bir sistem kursanız çok daha iyi keyif ve dinleti zevkine ulaşırsınız.Müzik performansı olarakta yine belirli bir seviyeye gelirsiniz bu hazır sistemlere nazaran.Geçmiş olsun....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam,

ben bunu alana kadar kaç tanesini inceledim. en sonunda aklıma yatan bir modeli tercih edip diğerlerini unuttum ve sipariş verdim. müzik konusunda zaten fazla beklentim yoktu, görüntülerde 40 volümden 15 seviyesinin üzerine çıktığım nadirdir. ancak BT ile bağlandıysam sesi 20 üzerine çıkarmışımdır.

şimdi durum böyleyken, hiç anlamadığım AVR dünyasına girmeye kalsam hem para anlamında karşılığını alabileceğim bir destek bulamayacağım. Hadi aldım, orası kolay kısmı, sonra ne sesini açabileceğim, ne onun hakkını verecek bir ses/görüntü kaynaklarım var.
  • +
    LG dünyasına hoş buldum(!)

servise haziran sonunda vermiştim. yarın cumartesi ve iki hafta bitiyor. sordum, yazılım gelmiş, ama ortalık çok karışıkmış, dükkan çok yoğunmuş, sıra gelmemiş. her aramamdan sonra söyledikleri gibi, yazılımı ayarlayıp bana bir iki güne dönüş yapacaklarmış. yapmadılar tabi.

serviste geçen gün sayısını sayıyorum. gerekirse değişim isteyeceğim belki ama, ne isteyeceğim bilmiyorum. adama sordum, "bumbaksları övüyolar abi, onu almayanlar da bar alıp geçiyolar" dedi.

öneriniz var mı?
    format desteği, görsellik, fiyat, bağlanabilirlik, dlna, bt, smart, vs. gibi özelliklerde geri gitmek istemiyorum. gördüğüm eksiklik wi-fi olmayışıydı. bir tek onu isteyebilirim.
  • Bence sorunlarınız giderilirse kullanmaya devam edin. Ben şuan bu sorunu yaşasam değişimde de aynı ürünü isterdim zira çok memnunum.
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10 aydır ürünü kullanıyorum fakat 3 haftadır bir sorunla karşılaştım. Enterasandır ki kimse de bu sorun olmamış sanırım. Ne izlersem izliyeyim buna ps4 oyun oynamada dahil kendiliğinden ses kısılıyor. Yani sesi ayarlıyorum kısılma oluyor. ...örnek ayarı 15 e getiriyorum. ses normal istediğim seviyedeyken bir süre sonra ekranda ses seviyesi azalmamasına rağmen ses seviyesi düşüyor..
    Lütfen yardım...
    Şimdiden teşekkürler..
  • ekolife E kullanıcısına yanıt
    Hiç yaşamadığım bir sorun. Tüm kabloları kontrol ettiniz mi?
  • evet kablolarda sıkıntı yok, zaten ilk açılışta sistem normal çalışıyor , 5 -10 dakika sonra ses düşüyor..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.