Şimdi Ara

LG BH7530TW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir süredir araştırmalarım sonucu BH7530TW'yi almayı düşünüyorum . Aşağıda ürünün temel özelliklerini paylaşıyorum.

Ürünün temel özellikleri ;

Aramid Fiber Özellikli, 5.1 Kanallı, 1200W Ses Çıkış Gücüne Sahip 3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi

BH7530TW
    TEMEL SPESİFİKASYONLAR
    Ürün Tipi
    3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi
    SES PERFORMANSI
    Kanal
    Güç Çıkışı - Toplam
    5.1
    1200W
    GİRİŞ VE ÇIKIŞ
    USB 2,0
    Karaoke Mikrofon Girişi
    Ses Çıkışı - Audio L/R
    Ses Çıkışı - Optik
    HDMI - Çıkış
    HDMI - Giriş
    Ethernet - RJ45
    SES FORMATLARI
    Dobly Digital Plus
    Dobly TrueHD
    DTS-HD High Resolution Audio
    DTS-HD Master Audio Essential
    MPEG 1/2 L2
    MP3
    ID3 Tag
    WMA
    AAC
    FLAC

Oynatamadığı ve desteklemediği hiçbir şey olmadığını öğrendim.

Artıları :

Arka kolonlarının kendi aralarında kablolu olması ve salonun ortasından kabloların geçmesi. (İlk Başta BH6730T'yi düşünüyordum. Kablolu sistemlerin arka kolonlarının max 5-6 m olduğunu öğrendikten sonra ve bu kabloları duvardan oynatıcıya getirene kadar 10-15m bağlantı yapmam gerektiğini ve bunun için ayrıca uğraşmam gerektiğinden arka kolonlar kablosuz olsun istiyorum)
    TrueHD , DTS gibi her türlü ses formatını destekliyor
    MKV vb bir çok video formatını destekliyor.
    HDD ve USB'den sorunsuz oynatmalar yapabiliyor.

Eksileri :
    Henüz bilmiyorum :)

Sizlerin bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum . Bu sistemi kullanan arkadaşlar varsa çok daha iyi tecrübeler edinebiliriz.
    İlk sinema sistemi olacak biri olarak nasıl bir üründür ?
    Bu ürünün dışında başka önereceğiniz modeller var mı ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fransuva7 -- 18 Mart 2014; 12:51:00 >

• Hiç fikri olan yok mu?
  • yeni aldım cuma gelecek kurulum yaptıktan sonra deneyimleri paylaşırım.
  • shermans S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler öncelikle cevabın için . Açıkçası iyice kafam karıştı hangisi olsun nasıl olsun derken. 2 ay sonra evlenecek biri olarak , sinema , dizi , müzik fln dinlemeyi düşünüyorum. Salonum 25 m2 . Tv ızleme mesafemde 4 m.

Kafamda deli sorular oluştu bazıları şu şekilde :)
    1-) Kablolu bir sistemdeki ses kalitesi ile kablosuz sistemdeki ses kalitesi aynı mı ? Hangisini tercih etmeliyim ?
    2-) Kablolu seçersem duvardan dolandırmak için ek kablo lazım sanırım . Nasıl bir işlem masraflı mı değer mi hiç bilmiyorum.
    3-) Öyle bangır bangır olsun istemiyorum sadece temiz ve güze ses istiyorum apartmanda kullanacağım için. Bunun için neye dikkat etmeliyim.
    4-) Bu Hz olayı sadece sesin daha fazla çıkmasına mı yarıyor . Yoksa Hz ne kadar iyiyse o kadar güzel mi ses çıkar ?
    5-) Ve tabiki de hangi ürün ve modeli almalıyım soruları :) (1500Tl ye kadar)

Siz bu ürünü almadan önce araştırmışsınızdır diye düşünüyorum . Başka seçenekleriniz var mıydı bu üründen başka ?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• sevgili kardeşim ilk olarak hayırlı olsun, bir ömür mutlu yaşayın.

Ben 4-5 yıldır zaman zaman agresif olarak bu ev sineması konusu detaylı araştırdım 2 sene önce aldım, sonra iade ettim. sonra amfili sistemleri araştırdım vb.

ben evimin ortamına göre bir seçim yaptım, eğer müsaitse ortamın genişse smart özelliği vb istemiyorsan amfili sistemlere yönebilirsin onlar daha prof. ama ben bunu istedim, incelem sonrası detay yazacağım.

1500 TL ye bu ürünü veya mediamarktta yer alan giriş seviyesi amfili sistemlere bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: shermans

sevgili kardeşim ilk olarak hayırlı olsun, bir ömür mutlu yaşayın.

Ben 4-5 yıldır zaman zaman agresif olarak bu ev sineması konusu detaylı araştırdım 2 sene önce aldım, sonra iade ettim. sonra amfili sistemleri araştırdım vb.

ben evimin ortamına göre bir seçim yaptım, eğer müsaitse ortamın genişse smart özelliği vb istemiyorsan amfili sistemlere yönebilirsin onlar daha prof. ama ben bunu istedim, incelem sonrası detay yazacağım.

1500 TL ye bu ürünü veya mediamarktta yer alan giriş seviyesi amfili sistemlere bakabilirsin

Merhabalar tekrar ,

Ürün kurulumu yapıldı mı deneme fırsatınız oldu mu ? Vereceğiniz değerli yorumlara göre bende bu ürünü alacağım.

Şimdiden teşekkürler.

• Cihazı yaklaşık 1 haftadır kullanmaya başladım,

kozmetik olarak şık bir cihaz odaya hava katıyor.

özelliklerinde yazan tüm codecleri tek tek denedim, youtubeda ses testleri yaptım, sonuç tatmin edici, ses düzeyi yeterli volume 40 kadar zaten max.25 açabildim. hazır sistemler için doyurucu düzeyde

görüntü ve ses codeclerinin true, dts, ac, thx açtı, 1 tb usbden film okudu.

dlna özelliği ok. ipad miniden pair özelliği ile videolar izledim. başka app ilede izlenebiliyor, sadece web görüntüsünü direkt aktaramadım hangi programı kullanacam bulamadım.

miracastı deneyemedim o özellikli cihazım yok ama bluetooht üzerinden baglantıları saglayıp, telefondan resim video görüntü aktarımı sağladım.

smart özelliği yavaş gibi, lig tv app desteklemiyor, diğerleri ok oyun vb.

web browser kullanılabilir ama kumandadan yazmak için alışmak lazım iş yapar özetle

arka kolonlar birbirine kablo ile baglı arada bir aktarıcı var yani kablosuz değil :)

genel anlamda 5 üzerinde 4 alır,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LV375S
    13 yıl önce açıldı
    LG HT904TA
    15 yıl önce açıldı
    Philips FW535C
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam bilgisayara baglamayi denediniz mi hiç.. Bugün vatan computerde BH6730T modelini alacaktım eve gelmeden önce Emin olmadığım için almadım.. Lütfen bilgi verir misiniz veya deneme şansınız varsa cevaplar misiniz Lütfen...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ffaattii07 kullanıcısına yanıt
    windows 8 sertikasyonu yok, ama pc ye bağlama ihtiyacını anlayamadım, pc yi tvye hdmi ile baglayabilirsin sesi de sistemden alabilirsin
    Hocam alırsam TVde değil Bilgisayarda kullanmak için alacağım ve almadan önce Emin olmak istiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar
    ürünü yeni aldım. digitürk bağlantısı yapılabiliyor mu? ayrıca pc bağlantısı da mümkün müdür?
  • Hocam HDMI girişin birisine digitürk'ü bağlayabilirsin.
    PC bağlantısı var ancak eğer oyun filan oynuyacaksan HDMI bağlantı uymaz çünkü ses gecikmeli geliyor. Dolayısıyla PC'yi optikle bağlaman en mantıklı çözüm olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EASTanbul -- 6 Şubat 2015; 14:17:36 >
  • Arka hoparlörler gücü nereden alıyor? Prize bağlamak gerekiyor mu? Eğer öyleyle tek fişle mi bağlanıyor 2 ayrı fiş mi kullanılıyor?
  • merhaba
    ürünü açtığımda, "please wait" yazısı geçiyor sürekli. ve ürün açılmıyor. arkasını kontrol ettim, giriş çıkışları değiştirdim, tüm hoparlör kablosunu çıkarıp yeniden taktım, ayrıca arka fanının çalışmadığını gördüm..garantisi yok, sıkıntı nereden kaynaklanmış olabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.