Şimdi Ara

LG HT502TH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG HT502TH ev sinema sistemi şu ara Teknosa da 599 YTL ye satılmakta.
    Görünüm olarak insanı tatmin edecek bir düzeyde .. Ayaklı kolonlaı var ..

Sizce bu para bu sisteme verilir mi?
    Aramızda kullanan var mı acaba???

Artılarını eksilerini nasıl sıralayabilirsiniz ?
    Açıkçası almaya niyetim var ama .. öncelikle buraya danışayım dedim

• Bu ürünü Suadiye Teknosa'da test edebilirsiniz.
    Alt katta demo odasında kuruluydu geçtiğimiz haftasonu.
    15-20 Dakika kadar test etme şansım oldu.
    Bass sesler oldukça başarılı. Sesi açtığınızda net bozulmayan bir ses alabiliyorsunuz.
    Beklentiniz çok yüksek değilse tatmin edecektir.
    Bu fiyat aralığındaki kompakt sistemler içerisinde alınabilecek başarılı bir cihaz.
    Yine'de dinleyip kendiniz karar verin bence.
    Bu tür sistemlerde kişinin beklentisini karşılaması çok önemlidir.
    USB girişinin olmasıda bir avantaj. FAT32 formatı atıp 32 GB lik bölümler oluştururusanız harici hard dis bağlayıp istediğinz MP3 dinleyip ve Divix filmide seyretme şansınız olabilir.
  • ürünü alıp kullananlardan yorum bekledim ama
    "Ben kullanıyorum ama şu sorunla karşılaştım" gibisinden
    Misal Divx, Xvid ile ilgili sorunu var mı?
    Yada ses formatlarıyle ilgili??

Genel olarak merak ettiğim konular bunlar ...
    Aleti bende Bursa Teknosa da test ettim :)
    Iyi duruyor ama .. kullanıldıkça farkedilen eksiklerini öğrenmek istemiştim ..
    Yine de cevap için teşekkürler .. başka kimse de bir şey yazmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesehash

ürünü alıp kullananlardan yorum bekledim ama
    "Ben kullanıyorum ama şu sorunla karşılaştım" gibisinden
    Misal Divx, Xvid ile ilgili sorunu var mı?
    Yada ses formatlarıyle ilgili??

Genel olarak merak ettiğim konular bunlar ...
    Aleti bende Bursa Teknosa da test ettim :)
    Iyi duruyor ama .. kullanıldıkça farkedilen eksiklerini öğrenmek istemiştim ..
    Yine de cevap için teşekkürler .. başka kimse de bir şey yazmamış

Dostum bu konuya başka bir başlık altında bu ürün hakkında yorum yazmıştım biraz araştırırsanız forumda bulucaksınız linki aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_12547213/tm.htm

Bu ürün ses ve görüntü açısından memnun edici bir düzeyde sesi kulağa çok hoş geliyor ürünün dvd playere malesef hayal kırıklığı format seçiyor bu ürünü dayıma çok övmeme rağmen bende hayal kırıklığı yaşadım.Çünkü ben formatlarla uğraşıyorum.Dayımada bazı formatlarda bişeyler hazırladım ve sonucu yukarıdaki linkte açıkladım.Bi kaç açıklamada burda yapayım

DENEDİĞİM FORMATLARIN BİR KAÇTANESİ..

VİDEO:DVD VOB (720X576) (6000-9000) ,MAXİMUM SINIR BU MAKİNADA (800X600)E KADAR
    AUDİO:AC3 448 Kbps 48000 Khz Stereo 2 Chanel

Açıklama: Görüntü var ses yok sesi seçiyor.

VİDEO:DVD VOB (720X576) (6000-9000)
    AUDİO:MP2 320 Kbps 48000 Khz Stereo 2 Chanel

Açıklama: Görüntü var ses var burada sorun yok yalnız filtrelemede sorun var görüntü 5-10sn gidiyor sonra sesle birleşiyor yalnız buradada takılıp öyle devam ediyor.Sonrada kararsızlığı devam ediyor.

VİDEO:MP2 (720X576) (6000-9000)
    AUDİO:MP2 320 Kbps 48000 Khz Stereo 2 Chanel

Açıklama:Görüntü ve ses var çözüyor sesle görüntü arasındaherhangi bir kayma yok tam formatı buldum derken bide SKYSTAR2 TV kartından MP2 olarak aldığım görüntüyü deneyim dedim ne sesi ne görüntüyü gördü.Sonra çeviricilerle bu çekilen videoları yaptığım MP2 de ondada tutarsızlık meydana geldi görüntülerde takılmalar vesaire

VİDEO:MP4 (720X576) (6000-9000)
    AUDİO:MP3 320 Kbps 48000 Khz Stereo 2 Chanel

Açıklama:Görüntü ve ses yok okumadı.

VİDEO:DİVX (MP4) (720X576) (6000-9000)

Açıklama:Görüntü ve sesde sorun yok yalnız bu formatı okurken başta 5-10sn bekletiyor sonra başlıyor herhangi başka sorunu yok ses ve görüntü tutarlı herhangi bir kayıp yok

VİDEO:DVD VOB (720X576) (6000-9000)

Açıklama:Görüntü ve ses var yalnız görüntü ve seste tutarsızlık söz konusu kayma var.

VİDEO:MP2 (720X576) (6000-9000)

Açıklama:Görüntü ve ses var bundada görüntü ve sestetutarsızlık söz konusu kayma var

VİDEO:DVD VOB (720X576) (6000-9000) ,
    AUDİO:AC3 320 Kbps 48000 Khz Stereo 2 Chanel

Açıklama:Görüntü var ses yok sesi seçiyor.

VİDEO:DVD VOB (720X576) (6000-9000) ,
    AUDİO:AC3 192 Kbps 48000 Khz Stereo 2 Chanel yada 5.1

Bu format piyasada fazla kullanıldığı için denemedim sorun çıkırmadı dışardan temin ettiğimiz DVD lerde görüntü ve ses uyumlu tatminkar

İnşallah yardımcı olabilmişimdir arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 26 Mart 2007; 19:57:50 >

• arkadaşlar ben bu ses sistemine ps2 ve uydu alıcımı aynı anda bağlıya bilirmiyim.ürünü inceledim ve üstünde optik giriş var sanırım burda ps2 sorunsuz bağlanabilir?Fakat ürünü incelediğimde ses kalitesinden pek bişey anlayamadım.Bir bağlantı hatası yada başka birşey olmuş olabilirmi çünkü son seste bile hiç tatminkar bir ses yoktu.Bas sesleri yok denicek kadar azdı nerdeyse.kullanan arkadaşlar deneyimleriyle bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.ayrıca ürünün ön tarafında usb girişi mevcut burdan divx,mp3 gibi formatları okuta biliyormuyum?
  • Evinizede sinema keyfinizi yaşamak istiyorsanız ve fiyat olarak alınabilecek en iyi ses sistemi.
    Mavide 398 ytl+kdv fiyat gerçekten uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rebul

Evinizede sinema keyfinizi yaşamak istiyorsanız ve fiyat olarak alınabilecek en iyi ses sistemi.
    Mavide 398 ytl+kdv fiyat gerçekten uygun

YANLIŞ BAKTIN SNAIRIM MAVİ BİLGİSAYARDA ŞU AN 600YTL BU CİHAZ DOSTUM.DÜN AKŞAM MAVİ BİLGİSAYARDAYDIM VE TEST ETTİM..
  • merhaba,
    3 aydır evimde kullanıyorum bu ürünü..genel olrak gayet güzel.. aynı anda dijital uydu, dvd ve ps2 bağladım..hangisini kullanırsanız tv de otomatik olarak o açılıyo.. yalnız bu son günlerde karşılaştığım bir sorunu var.. bazı filmleri seçiyo..usb den divx film koyuyorum.. takılma atlama seste kayma filan yapıyo.. tam nedenini anlayamadım..çözünürlük değil çünkü bozuk olan filmden daha yüksek çözünürlükte filmleri çalıştırıyo.. çalıştırmadığı filmlerde ortak bir nokta bulamadım..çalıştırdığı filmlerde de.. bir arkdaş yukarda bazı formatları yamış onunla bir alakası olabilir belki.. acaba yazılımı filan var mı güncellesek.. ses olark çok iyi ama.. max. 40 seviye ses var ben daha 15in üstüne çıkamadım komşular evi basmasın diye.. bir eksik noktası da bas tiz ayarı yapılamaması.. sadece kolnların seslerini tek tek azaltıp yükseltmek var..ama bir bas tiz ayarı yok.. dolayısı ile gümbür gümbür vurmasını engelleyemiyorum.. bunu ayarlayabilen var mı??

• bu arada sanırım bazı videoları seçmesinin nedeini buldum..
    şuan baktığımda gördüğüm oynatamadığı filmlerin audio bitrate i oldukça yüksek..
    mesela audio bitrate i 6000kbps olan bir filmi oynatmıyo aynı filmi 800kbps yaptım oynatıyor..
    bunun için basit bir video convertor yeterli..
  • lg bass konusunda diğer rakiplerine göre 1 adım daha öncebugün bir modelini daha test etme şansı buldum.yaklaşık 15 parça denedim.beni şaşırtmayı başardı.bu yüzden paket sistemlerde lg yi tercih etmenizi öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.