Şimdi Ara

LG BH9530TW 1460W 9.1CH 3D BLU-RAY mi yoksa SAMSUNG HT-F9750W 1330W 7.1CH 3D Blu-ray mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
10.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Oguzozkoc

quote:

Orijinalden alıntı: gby

quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

Ben de ev sinema sistemi istiyorum
    LG BH9530TW İzmir Media markt da 1399 tl şu an.
    Tam alacaktım ama Kablosuz denilen arka hoparlöörlerin bibirine kabloyla bağlı olduğunu öğrendiğim için vazgeçtim
    Amfi + hoparlör tüm başlıklarda hazır sistemlere göre öneriliyor ancak benim olmazsa olmazım iphone üzerinden bluetooth ile müzik dinleyebilmek
    Buna uygun amfi var mı acaba

BH9530TW olduğuna emin misiniz?

Üstadım vallahi bende ilk mesajda BH9530TW nin arka hoparlörünün kablo ile bağlandığını duyunca çok şaşırdım.

Bende Sony N9100W serisini alacaktım ama arka hoparlörlerin bir kablo ile bağlandığını öğrenince vazgeçtim. Sonra İnternette çok araştırdım ve hatta LG Web Sayfasına mesaj bıraktım. Bugün bana döndüler. Arka hoparlörleri birbirinden bağımsız olan gerekirse sadece 220 prizine ihtiyaçları olan kaç tane modellerinin olduğunu sordum. Bana verilen cevap sadece LG BH9530TW modelinin arka hoparlörlerinin kablosuz olduğunu söylediler. Ama konuya gelince inanın çok şaşırdım. Ama siz bunu yazınca içim rahatladı. Bu sistem hakkında bilginiz var ise görüşlerinizi alabilir miyim? Benim için en önemli nokta arka kabloların birbirinden ve ön üniteden bağımsız olması. Gerekiyor ise arka hoparlörler için 220 priz yerim var.

Ben BH9530TW'i almayı seçtim ve aldım. Çok memnunum ses çıkışından tutun özelliklerine kadar her şey benim istediğim nitelikte. Kolonların üst taraflarında hoparlör olsa ne olur demeyin cidden ses bütünüyle sizi sarıyor resmen, gerek film izlerken gerekse müzik dinlerken müthiş keyif alıyorum. Hakkını veriyor ;) Arka hoparlör konusuna da gelince, arka hoparlörler ön üniteden bağımsız. Fakat ikisi de kablolar ile küçük bir kutuya bağlanıyor o kutu da prize bu kadar. Ben açıkçası etrafta kablo kirliliğinin olmamasından da memnunum. Koltuğun arkasından kablolar gözükmüyor nasıl olsa. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kututay -- 9 Temmuz 2014; 21:15:16 >

• kututay K kullanıcısına yanıt
    aynı ürün bende de var ve herkesin dilindeki şu avr hifi vs sistemler bence bu sistemin cevresel ses ve 3d sound keyfine yaklaşamaz bile, arka plandaki en küçük çıtırtıyı bile izleyiciye aktaramaz. adamlar 2000-3000 tl ye avr alıp 500-600 tl lik sinema sistemiyle karşılaştırıyorlar saçmalık... lg bh 9530tw gerçekten müthiş. Birde alette yok yok..

Şunu da unutmamak gerekir müzik sistemiyle sinema sistemi aynı şey değildir. hi-fi ciler bunu anlasa zaten yanlış yönlendirme olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.