Şimdi Ara

LG BH9530TW 1460W 9.1CH 3D BLU-RAY mi yoksa SAMSUNG HT-F9750W 1330W 7.1CH 3D Blu-ray mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
10.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni ev sinema sistemi almak istiyorum fakat bu iki ürün arasında gidip geliyorum... Benim gönlüm LG'nin ürününden yana fakat sizlerinde yorumlarınızı almak istedim... Önem verdiğim ürünün fiyatı değil, bana verebilecek en iyi ses kalitesidir, bilginiz olsun... Ürünlerin linkleri aşağıdadır.. Şimdiden teşekkür ederim

LG BH9530TW 1460W 9.1CH 3D BLU-RAY Fiyatı: 1.999Tl

SAMSUNG HT-F9750W 1330W 7.1CH 3D Blu-ray Fiyatı: 3.799Tl(belki daha fazla)

• Bu paraları Sokağa atmak yerine Amfi+Hoparlor ile Hifi sistemi almış olabilirsin
  • Ben de ev sinema sistemi istiyorum
    LG BH9530TW İzmir Media markt da 1399 tl şu an.
    Tam alacaktım ama Kablosuz denilen arka hoparlöörlerin bibirine kabloyla bağlı olduğunu öğrendiğim için vazgeçtim
    Amfi + hoparlör tüm başlıklarda hazır sistemlere göre öneriliyor ancak benim olmazsa olmazım iphone üzerinden bluetooth ile müzik dinleyebilmek
    Buna uygun amfi var mı acaba
  •  LG BH9530TW 1460W 9.1CH 3D BLU-RAY mi yoksa SAMSUNG HT-F9750W 1330W 7.1CH 3D Blu-ray mi?

Samsung un Metalik Renk olması ilgimi çekti şahsen, ama fiyatı biraz fazla kaçmış..

Neden bu kadar pahalı açıkçası merak ettim? Birde Samsung un bu modeli Türkiye'ye daha giriş yapmadı, nereden almayı düşünüyorsun bu ürünü? Yakında Teknosa 4.000 TL den satışa başlayacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 9 Temmuz 2013; 23:17:29 >

• staroftheskies S kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam vsx-921 i araştır derim
  • kututay K kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam açıkcası bana göre paket sistemlere bu kadar para çok onun yerine avr+hoparlör sistemi kurubilirsin tabi karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam vsx-921 i araştır derim

Bu modele baktım
    Bluetooth yok fakat iphone - ipad ile kullanıldığı söylenenen air play var
    Bu konu hakkında fikrin var mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Merhaba bluetoot ve wifi opsiyonel ama bilgisayar ağ ve apple cihazları üzerinden müzik çalabiliyor vede usb üzerinden flac ve wav çalabiliyor benim bildiklerim bu kadar forumda bilinen bir avr daha detaylı bilgi almak istersen daha bilgili üstadlar var onlara sorabilirsin
  • kututay K kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bır defa iyi bir ses kalitesi diyorsunuz ve dusundugunuz modellere bakıyorum sasırıyorum. Lg ya da samsung bırakın 7,1 i 30.1 yapsa boş. :D butcenızı en fazla ne kadar zorlayabılırısınız?
  • 9+1, 7+1'den bahsediyorsun. Şuanda dünyadaki hiçbir sinema kanalı 5+1 dışında yayın vermiyor. bildiğim bütün blurayler, ripler de 5+1 destekliyor. yani sinema efekti olarak 7+1 ve 9+1'in senin için hiçbir faydası olmaz sadece sesi çoğaltmış olursun. bu yüzden bence de amfili 5+1 sistem yapabilirsin.
  • Lg'nin ses sistemi de bu yılın yeni ürünlerinden sarı siyah hoş görünüyor ben olsam lg'yi alırdım.
  • AnGets A kullanıcısına yanıt
    Bence pahalı olmasının 2 sebebi var birincisi daha ürünün türkiyeye gelmemesi, ikincisi ise vakum tüplü amplifikatör kullanması.. Çok da başka bi açıklaması olacağını zannetmiyorum.. Metalik rengi benim de çok hoşuma gitti, yurtdışından getirtebilirim diye düşünüyordum ama vazgectim. Fiyatı biraz gereksiz pahalı geldi.. :/
    Kardeş bunu incelemek ister misin belki işine yarar?
    http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/home-theater/wireless-audio-dock/DA-E750/TK
  • quote:

Orijinalden alıntı: kututay

Kardeş bunu incelemek ister misin belki işine yarar?
    http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/home-theater/wireless-audio-dock/DA-E750/TK

güzelmiş gerçekten
    bu aynı zamanda tv ve ps3 e bağlanırmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

Ben de ev sinema sistemi istiyorum
    Tam alacaktım ama Kablosuz denilen arka hoparlöörlerin bibirine kabloyla bağlı olduğunu öğrendiğim için vazgeçtim
    Amfi + hoparlör tüm başlıklarda hazır sistemlere göre öneriliyor ancak benim olmazsa olmazım iphone üzerinden bluetooth ile müzik dinleyebilmek

BH9530TW olduğuna emin misiniz?
  • gby kullanıcısına yanıt
    O ürün 9530 değil bi alt modeli olan BH7530TW dir,teknosada 1399 a satıyor.

http://www.teknosa.com/urunler/110100741/lg-bh7530tw-3d-blu-ray-ev-sinema-sistemi
    Bağlanır diye düşünüyorum ama araştırmak laazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gby

quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

Ben de ev sinema sistemi istiyorum

BH9530TW olduğuna emin misiniz?

Üstadım vallahi bende ilk mesajda BH9530TW nin arka hoparlörünün kablo ile bağlandığını duyunca çok şaşırdım.

Bende Sony N9100W serisini alacaktım ama arka hoparlörlerin bir kablo ile bağlandığını öğrenince vazgeçtim. Sonra İnternette çok araştırdım ve hatta LG Web Sayfasına mesaj bıraktım. Bugün bana döndüler. Arka hoparlörleri birbirinden bağımsız olan gerekirse sadece 220 prizine ihtiyaçları olan kaç tane modellerinin olduğunu sordum. Bana verilen cevap sadece LG BH9530TW modelinin arka hoparlörlerinin kablosuz olduğunu söylediler. Ama konuya gelince inanın çok şaşırdım. Ama siz bunu yazınca içim rahatladı. Bu sistem hakkında bilginiz var ise görüşlerinizi alabilir miyim? Benim için en önemli nokta arka kabloların birbirinden ve ön üniteden bağımsız olması. Gerekiyor ise arka hoparlörler için 220 priz yerim var.

• lg nin bütün ses sistemleri süper
  • kututay arkadaşın yazdığı doğruymuş. İzmir Lg Bayii ni aradım onlarda LG BH9530TW serisinin arka hoparlörlerinin birbirine bağlı olduğunu söyledi. Bağlı olmayan tek model BH9630TW. Onun da fiyatı 2.699TL. Biraz aşağı olur ama 2.399TL'nin altına olmaz gibi bir durum var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.