Şimdi Ara

LG BH9530TW nasıl kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ev sinema sistemi almak istiyorum. Kablosuz çözümlere bakıyorum. Sony BDV-N990W ve LG BH9530TW modelleri ilgimi çekiyor.fiyatları 1700 TL civarı. kullanan var mı acaba.
    Pieneer VSX-921 modeline de baktım hoparlör ekleyince fiyat 3000 lere geliyor. benim yüksek sesten ziyade temiz ses ve kablosuz hoparlör beklentim var. yardımlarınızı bekliyorum.

• Yokmu kullanan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 2 hafta kadar önce media markt kampanyasından 1549 tl ye 12 taksit ile satınalmış bulunmaktayım. merak ettiğiniz bilgileri elimden geldiğince paylaşmaya çalışırım. Ürün genel olarak başarılı. Bluetooth özelliği kötü 2 metreden sonra müzik paylaşımı kesintiye uğuyor. yok desek yeri var. wi-fi üzerinden müzik paylaşımı gayet akıcı bir sıkıntı yaşamadım. apartman dairesinde 0-40 olan ses seviyesini maksimum 20-21 e kadar açabildim ötesinde apartman ayağa kalkıyor. yani yarıyı geçemiyorsunz. 5,1 kanal ses codecli filmlerde efektler sinemayı hiç aratmıyor. transformers 5,1 codec li izledim müthiş bir akustik oldu odada kurşun sesleri sağdan gelip sola doğru gidiyor. Şuana kadar açamadığı video formatı olmadı. Youtube özelliği philips 7008 serisi yavaş diye tabir ettiğim cihazımdan daha da yavaş. akıllı telefonda kumanda yazılımı mevcut başarılı çalışıyor. arka hoparlörler kablosuz odadaki wireless modemimle yakın olmasına rağmen herhangi bir çakışma parazit yaşamadı. 9,1 kanal olayı biraz hikayeden. başka ses sistemi kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamıyorum ama surround başarısı bence gayet yeterli. samsung f-6550 ile arasında seçim yapmıştım bimeks te teşhirde ikisini de dinleyerek denedim. sesin kalitesi ve ayrıntısı 6550 de daha iyi gibi geldi ama 9530un da surround ve bass kalitesi daha iyi geldi. ayrıca samsungun kumandası çok dandikti yarı fonksiyonlu bir kumanda ile satılıyor tv kumandasından kontrol edilmesi gerekiyormuş evdeki tv de philips olunca %99,99 uyum sorunu yaşayacağımdan ister istemez LG daha ağır bastı ve aldım.

Merak ettiğiniz sorular varsa msjıma alıntı ya da cvp olarak gönderi yapın cevaplamaya çalışırım arkadaşlar...

• Yaklaşık 1 ay önce bu ev sinema sistemini aldım. Merkez hoparlor den cizirti duyuyorum. Bu cizirti filmlerdeki konuşmaların yükseldiği daha ön plana çıkıyor, özellikle maç izlerken spikerin sesi kulak tirmalayici olabiliyor. Bunun nedenini bilen var ise ve paylaşımda sevinirim. Ses sistemi ile ilgili soruları cevaplamaktan memnuniyet duyarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.