Şimdi Ara

lg bluray player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba...lg bp325 bluray player aldım..kullandıgım tv lb670..tv de 3 tane hdmı girişi var..1.hdmı arc,2.hdmı,3.hdmı mhl. benim bunlardan hangisini kullanmam lazım..ben 1. de pc baglı ama... iyi bir 3d deneyimi için 1.hdmı arc yimi kullanmam lazım
    birde lg bluray player kutusundan çıkan hdmı kablo 1.4 müdür... benim 3d için 1.4 hdmı kablo mu almam lazım..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system electronıc -- 12 Kasım 2014; 16:54:27 >

• Player için hdmi lerin hangisini kullandığınızın bir önemi yok. İstediğinizi kullanın. Kutudan çıkan kablo yeterlidir, problem olmaz. Ses sistemi içeren bir player kullansaydınız, tv nin sesini sisteme almak için Arc hdmi yi kullanmanız gerekirdi. Mhl destekli olan ise destekleyen tablet, telefon vb cihazların bağlantısı için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Player için hdmi lerin hangisini kullandığınızın bir önemi yok. İstediğinizi kullanın. Kutudan çıkan kablo yeterlidir, problem olmaz. Ses sistemi içeren bir player kullansaydınız, tv nin sesini sisteme almak için Arc hdmi yi kullanmanız gerekirdi. Mhl destekli olan ise destekleyen tablet, telefon vb cihazların bağlantısı için.

teşekkürederim cevap için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.