Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7-8 ay önce LG F1496TDP3 çamaşır makinesi ve LG GN-M702GLHW buzdolabı aldım şimdi bulaşık makinesi almak istiyorum tabiki seri bozulmasın diye LG olsun istiyorum 1442cf (yaklaşık 1400-1500 tl ) ve 1454cf (yaklaşık 1850-1900 tl) modellerini düşünüyorum. kullanan veya bu makineleri bilen varmı ? yada başka bi model hakkında da olabilir.
1454 CF ÖZELLİKLERİ
Genel Nitelikler
Yıkama Kapasitesi: 14 kişilik bulaşık Renk: ACM kaplama
Özellikler
Yarım Yük Seçeneği: Var Aqua Stop (Su Taşma Emniyeti) : Var LED Ekran: Var Motor Türü: Slim Direct Drive Motor 10 Yıl Motor Garantisi: Var True Steam™-Buharlı Yıkama: Var Smart Rack™/ Akıllı Sepet: Var 3. Çekmece: Var Smart Diagnosis™/ Akıllı Teşhis: Var
Performans
Enerji verimliliği: A++ Yıkama performansı: A Kurutma: A Gürültü seviyesi (dB): 41 Su tüketimi (litre): 9
Programlar
Hızlı: Var Otomatik Yıkama: Var Ekonomik Yıkama: Var Hızlı ve Kuru: Var Buhar Gücü: Var Buharlı Çift Duşlama: Var Buharlı Hassas: Var
Seçenekler
Çocuk Kilidi: Var Ekstra Durulama: Var Üç Kademeli Yıkama: Var Gecikmeli Başlatma: Var Çok Sıcak 80°C: Var
Boyutlar
G x D x Y (mm): 600x600x850,
LG 1442 CF ÖZELLİKLERİ
Özellikler
ACM Kaplama 14 Kişilik Bulaşık Yıkama Kapasitesi Slim Direct Drive motor 10 Yıl motor garantisi Smart RackTM /Akıllı Sepet Smart DiagnosisTM/ Akıllı Teşhis Aqua-stop (Su taşma emniyeti) LED kontrol ekranı
Programlar
Çift Duşlama Hassas Yıkama Otomatik Yıkama Eko Hızlı Hızlı ve Kuru
Performans
A++ Enerji Verimliliği A Yıkama Performansı A Kurutma Performansı 9lt. Su Tüketimi 43dB Ses Seviyesi
Seçenekler
Üç Kademeli Yıkama Çok Sıcak 800C Yarım Yük Çocuk Kilidi Gecikmeli Başlatma