Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7-8 ay önce LG F1496TDP3 çamaşır makinesi ve LG GN-M702GLHW buzdolabı aldım şimdi bulaşık makinesi almak istiyorum tabiki seri bozulmasın diye LG olsun istiyorum 1442cf (yaklaşık 1400-1500 tl ) ve 1454cf (yaklaşık 1850-1900 tl) modellerini düşünüyorum. kullanan veya bu makineleri bilen varmı ? yada başka bi model hakkında da olabilir.
1454 CF ÖZELLİKLERİ
Genel Nitelikler
Yıkama Kapasitesi: 14 kişilik bulaşık Renk: ACM kaplama
Özellikler
Yarım Yük Seçeneği: Var Aqua Stop (Su Taşma Emniyeti) : Var LED Ekran: Var Motor Türü: Slim Direct Drive Motor 10 Yıl Motor Garantisi: Var True Steam™-Buharlı Yıkama: Var Smart Rack™/ Akıllı Sepet: Var 3. Çekmece: Var Smart Diagnosis™/ Akıllı Teşhis: Var
Performans
Enerji verimliliği: A++ Yıkama performansı: A Kurutma: A Gürültü seviyesi (dB): 41 Su tüketimi (litre): 9
Programlar
Hızlı: Var Otomatik Yıkama: Var Ekonomik Yıkama: Var Hızlı ve Kuru: Var Buhar Gücü: Var Buharlı Çift Duşlama: Var Buharlı Hassas: Var
Seçenekler
Çocuk Kilidi: Var Ekstra Durulama: Var Üç Kademeli Yıkama: Var Gecikmeli Başlatma: Var Çok Sıcak 80°C: Var
Boyutlar
G x D x Y (mm): 600x600x850,
LG 1442 CF ÖZELLİKLERİ
Özellikler
ACM Kaplama 14 Kişilik Bulaşık Yıkama Kapasitesi Slim Direct Drive motor 10 Yıl motor garantisi Smart RackTM /Akıllı Sepet Smart DiagnosisTM/ Akıllı Teşhis Aqua-stop (Su taşma emniyeti) LED kontrol ekranı
Programlar
Çift Duşlama Hassas Yıkama Otomatik Yıkama Eko Hızlı Hızlı ve Kuru
Performans
A++ Enerji Verimliliği A Yıkama Performansı A Kurutma Performansı 9lt. Su Tüketimi 43dB Ses Seviyesi
Seçenekler
Üç Kademeli Yıkama Çok Sıcak 800C Yarım Yük Çocuk Kilidi Gecikmeli Başlatma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme