Şimdi Ara

Samsung Çamaşır Makinesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İki gündür de beyaz eşya konusuna bakıyorum. Bu yaz düğünüm var. Şimdiden bazı şeyleri netleştirmek istiyorum.
    Yardımınıza ihtiyacım var gerçekten.
    Çamaşır makineleri konusunda anladığım kadarıyla miele ön planda ama çok pahalı. Sonra AEG geliyor sanırım :) AEG de servis veya parça sorunu yaşar mıyım? Bir de pek yaygın olarak sitelerde rastlayamıyorum bu ürüne?
    Samsung çamaşır makinelerinin tarzı ve özellikleri hoşuma gidiyor. Siz tavsiye eder misiniz?
    Buradan başka bir çok sitede bunun araştırmasını yaptım memmun olanda var olmayan da. BEYAZ EŞYA SANIRIM TAMAMEN ŞANS İŞİ
    Teknik açıdan bilgi verecek olan arkadaşlar var mı. Mesela bazıları çok sessiz diyor bazıları çok gürültülü olduğunu söylüyor.
    Bir de şu eco bubble olayı var kimi çok temiz yaptığını söylerken kimi deterjanlı bıraktığını söylemiş.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-WF1804WPU-8-kg-1400-Devir-A----Enerji-S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r-Makinesi,103452,465714,870002.html?langId=-14

Bu ürünü beğeniyorum. Daha pahalıda olabilir önerebileceğiniz ürün olursa.

Samsung hiç önermezseniz Bosch düşünüyorum :)

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BOSCH-WAQ24481TR-A------%2510-1200-Devir-8-Kg-%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r-Makinesi,103452,465714,1140903.html?langId=-14

Yardım ederseniz sevinirim :)

• Çamaşır ve bulaşık makineleri parantezinde yazacağım:

AEG iyi ve önerilen bir markadır; lakin büyük bir şehirde veya merkezi bir yerde ikamet etmiyorsanız, servis konusu sıkıntı olabilir.
    Samsung ise iyi bir tercih değil. Hem kalitesi fiyatına göre yeterli değil, hem de servis olayı sıkıntı yaratabilir (buzdolabında Samsung'un modelleri genelde beğeniliyor).
    Hem servis sıkıntısı yaşamamak, hem de üst seviye kalitedeki ürünleri kullanmak adına BSH gurubu (Bosch-Siemens-Profilo) ürünlerinden almak iyi bir seçim olur. Bütçe elverdiği müddetçe giriş seviyesi modelleri atlayıp orta seviye modellere yönelmek (orta seviye modellerde, giriş seviyesi modellere göre daha fazla özellik, daha yükse kapasite ve daha kaliteli malzeme mevcuttur), bütçe sınırlıysa da Bosch'un giriş seviyesi modeli yerine Profilo'nun orta seviye bir modelini seçmek (aynı özelliklerdeki Bosch ile Profilo moedelleri arasında teknik olarak değil tasarım olarak fark vardır; fakat fiyatta da %10-20 civarında fark bulunur) daha doğru bir tercihtir.

Bütçenizin sınırlarını belirledikten sonra bulaşık makinesi tavsiyesi ile çamaşır makinesi önerileri başlıklarına iyice bakmanızı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung WF1804WPU çöp bir makina. Çin malı, fırçalı motor. Yani üstün hiçbir özelliği yok. Eco bubble Samsung'un uydurduğu pazarlama hikayelerinden biri. Makinenin altında köpük üreten bir jeneratör falan yok. Yaptığı şey tamburu hızlıca sağa sola çevirerek deterjanı çözmek. Onu diğer markalar da yapıyor zaten. Ayrıca pamuklu 8kg yıkaması 2 saat, kirli 8kg beyaz çamaşır 2 saatte temiz yıkanmaz, zaten yıkama şikayetleri de var. Bir de 15 dakikalık programda su Isıtma yok.

Kısacası alınacak makine değil. AEGnin servisi pek iyi değil ama Samsung ve LG den daha iyi ve yaygın.

Size önerim AEG L87494EFL, Electrolux ewf1286lew, Bosch wat24460tr, Siemens wm12t460tr olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg 1481td bimekste 1249 lira kaldıysa lg nin iyi serisidir kore malı 1400 devir ve sessiz motor 8 kilo ama tambur 60 lt yani 7,7.5 kilo esasında

• Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim

@Fenman

Çamaşır makinesi için 1500-2500 arası bütçe ayırabilirim. Eğer kurutmalı olursa 3 bine kadar çıkabilir tabi. İstanbul'da ikamet edeceğim için servis konusunda sıkıntı yaşamayacağımı umut ediyorum.
    Samsung da beni cezbeden konu yıkama menüleri olmuştur hep mesela bebek kıyafetleri diğer markalarda az rastlanır bir özellik bu nedenle Samsung düşünmüştüm ama artık düşünmüyorum.
    Siemens KG57NPI34N modelini annem kullanıyor bende çok memmunum bu nedenle buzdolabım Siemens olacak. Bulaşık makinesinde de Siemens düşünüyorum. SIEMENS SN26L881TR bu modeli önerir misiniz?

@candogan62

Can bey sizin önerileriniz doğrultusunda da bir araştırma yaptım. Siz bir mesajınızda BOSCH WAY24560TR önermişsiniz ben bunu sitesinde bulamadım ama WAY24561TR sanırım bir üst modeli bunu çok beğendim önerir misiniz? Bir konuda ise bir üye Bosch 28440 kurutmalı modelini almış bir kaç kişinin yorumu üzerine yıkama ve kurutma şeklini değiştirerek memmuniyet sağlamış. Kurutmalı olarak bende bu ürünü düşünüyorum fakat siz ve bir çok kişi ayrı kurutma makinesinden bahsetmişsiniz o nedenle kararsız kaldım.

AEG de ise ben L87495XFL bu modeli beğeniyorum sizin önerdiğiniz modelle enerji tüketimi ve renk konusunda farklılık var sanırım. Kurutmalı olarak ise AEG L87695WD bu ürünü buldum. Kurutmalı da AEG'yi önerdiğinizi az çok tahmin ediyorum.

Sorduğum modeller için Bosch mu AEG mi tercih etmeliyim? Hangi markanın bana + sı olur

@Atl@s

LG nedense çamaşır makinesinde hiç düşünmemiştim. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Symalpn

Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim

@Fenman

Çamaşır makinesi için 1500-2500 arası bütçe ayırabilirim. Eğer kurutmalı olursa 3 bine kadar çıkabilir tabi. İstanbul'da ikamet edeceğim için servis konusunda sıkıntı yaşamayacağımı umut ediyorum.
    Samsung da beni cezbeden konu yıkama menüleri olmuştur hep mesela bebek kıyafetleri diğer markalarda az rastlanır bir özellik bu nedenle Samsung düşünmüştüm ama artık düşünmüyorum.
    Siemens KG57NPI34N modelini annem kullanıyor bende çok memmunum bu nedenle buzdolabım Siemens olacak. Bulaşık makinesinde de Siemens düşünüyorum. SIEMENS SN26L881TR bu modeli önerir misiniz?

@candogan62

Can bey sizin önerileriniz doğrultusunda da bir araştırma yaptım. Siz bir mesajınızda BOSCH WAY24560TR önermişsiniz ben bunu sitesinde bulamadım ama WAY24561TR sanırım bir üst modeli bunu çok beğendim önerir misiniz? Bir konuda ise bir üye Bosch 28440 kurutmalı modelini almış bir kaç kişinin yorumu üzerine yıkama ve kurutma şeklini değiştirerek memmuniyet sağlamış. Kurutmalı olarak bende bu ürünü düşünüyorum fakat siz ve bir çok kişi ayrı kurutma makinesinden bahsetmişsiniz o nedenle kararsız kaldım.

AEG de ise ben L87495XFL bu modeli beğeniyorum sizin önerdiğiniz modelle enerji tüketimi ve renk konusunda farklılık var sanırım. Kurutmalı olarak ise AEG L87695WD bu ürünü buldum. Kurutmalı da AEG'yi önerdiğinizi az çok tahmin ediyorum.

Sorduğum modeller için Bosch mu AEG mi tercih etmeliyim? Hangi markanın bana + sı olur

@Atl@s

LG nedense çamaşır makinesinde hiç düşünmemiştim. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.

Öncelikle, rica ederim.

Bence Siemens SN26L881TR, gayet alınabilecek bir model. Yine de @candogan62 kadar "o paraya xxx modeli alın. Şu sebeple daha iyidir" diyecek kadar ayrıntılı bilgiye sahip olmadığımdan, "bilen birinin yorumu gelse fena olmaz; ama başkasından yorum gelmese de rahatlıkla alınabilir" diyorum.

Ayrıca, @Atl@s rumuzlu forumdaşa muhalif davranarak ve candogan62'nin bu başlıktaki yorumunu da vurgulayarak -özellikle üst seviyede kayda değer modelleri olsa da- LG'nin servis sıkıntısını hatırlatmak isterim. İstanbul'da oturduğunuz için bu sıkıntının servise ulaşmak değil, LG'nin parça temininde yaşadığı ve yaşattığı sorunlar kapsamında olduğunu da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 19 Ekim 2014; 4:22:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• @Fenman Bu model olmazsa bir üst modeli olabilir. Üst model için bir konuda çatal kaşık bölümü ayrı olduğundan sıkıntı yarattığını okumuştum. Tekrar teşekkür ederim

Can beyin yorum yapmasını bekleyelim o halde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de evlenirken beyaz esyalari samsung almistim.Buzdolabi haric hic birinden memnun degilim.Simdi cocuk oldu ve camasir makinasini degistirmeyi dusunuyorum.Bu nedenle sizin konuyu takip edip onerilwri degerlendirecegim.

• Araştırmalar ve öneriler doğrultusunda ben Electrolux EWF1286LEW aldım.Size de tavsiye ederim.Forumda araştırabilirsiniz.Veya sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiğince cevaplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmatic1

Araştırmalar ve öneriler doğrultusunda ben Electrolux EWF1286LEW aldım.Size de tavsiye ederim.Forumda araştırabilirsiniz.Veya sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiğince cevaplarım.

Aslında bende çok beğeniyorum bu makineyi fakat marka konusunda belki sıkıntı olur diye es geçiyorum maalesef

Electrolux bu modeli sıkma da çok ses çıkartıyor diye okudum online alışveriş sitelerinin kullanıcı yorumlarında bu ne kadar doğru?

Bir de Bosch'un Vario perfect özelliği bu makinelerde yok sanırım. Bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilirim
  • Sıkmadan ses olayı ancak sessizlikte ve yanına gidince duyuluyor.Bana göre Eski makinamıza göre gayet sessiz Onun haricinde makinanın sesi neredeyse yok gibi.Bosch Vario perfect nasıl bir özellik bilmiyorum çünkü Bosch larda araştırma yapmamıştım.O yüzden vardır veya yoktur diyemiyorum.

• Çamaşır makinemi sonunda aldım
    Electrolux EWW1697MDW
    Electrolux

Yorumlarsanız memmun kalırım :)
    @Fenman @candogan62 @karizmatic1

Samsung Çamaşır Makinesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symalpn -- 18 Mart 2015; 17:19:45 >

• bende bu makineden düşünüyorum (electrolux) deneyimleriniz doğrultusunda bilgi verirseniz çok sevinirim
  • haki2009 kullanıcısına yanıt
    Ben aldım ama daha kullanmadım.
    Eylülden sonra kullanmaya başlayacağım.
    Ama AEG L87695WD den sonra en iyi makine olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Belki de daha iyidir :) @haki2009
  • teşekkür ederim,bizde halen arayış içindeyiz şu anda simens kullanıyoruz ama artık miladını doldurmak üzere.diğer beyaz eşyaların hepsi bosch fakat çamaşır makinesini bu markayla yenilemek istemiyorum açıkçası.umarım memnun kalırsınız bizede referans olur
    @haki2009

Bu ürün yeni model memmuniyet konusunda pek fazla şüphem yok açıkçası.
    Forumda bir çok kişi candoğan beyin tavsiyesi üzerine eşya alır
    Siz de araştırabilirsiniz.
    Mutlaka içinize sinecek bir model bulursunuz.
    Hatta Tıkla bu modeli önerdiğini bir çok konu da okudum :)

• Symalpn kullanıcısına yanıt
    halen makine almış değilim.ama artık kaçarı kalmadı.umarım geçen zaman içinde bize yol gösterecek deneyime sahip olmuşsunuzdur
    Merhaba
    Makinemden cok memmunum.
    Yünlüler ve elde yıkama haricinde bütün yıkama türlerini denedim. Hepsi cok iyi sonuç veriyor.
    Yalniz kurutma da burada okudugum konularda dolap kurulugu ve utu kurulugu mu ne vardi onu bulamadim sanirim ya da buldum farkinda degilim. Bazen nemli çıkıyor. Bu kurutma seviyesine gore degisiyor olabilir. Beyazlari pamuklu kurutmada kurutuyorum onlar nemli çıkıyor. Sentetik ve hassas kurutma iyi sonuç verdi.

kırışık acmaya ben biraz cok gömlek atıp denedim ondan kaynaklı kırışık cok acilmadi heralde ama onceki hallerinden daha iyiydi.

Bir ara girip candogana soracagim seyler var eger cevap verirse ben de aydinlanirim siz de daha iyi anlarsiniz

Genel olarak memmunum makinemden :)

• Teşekkürler cevap için. Ben mediamark ta mevcut kampanya sebebiyle son dakika kararı alıp Electrolux 9 kg çamaşır makinesi ve 9 kg kurutma aldım ayrı ayrı. Cuma ürünler gelecek cumartesi servis gelip kuracak bi aksilik olmazsa. İnşallah kullandıkca yazarım bende 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: haki2009

Teşekkürler cevap için. Ben mediamark ta mevcut kampanya sebebiyle son dakika kararı alıp Electrolux 9 kg çamaşır makinesi ve 9 kg kurutma aldım ayrı ayrı. Cuma ürünler gelecek cumartesi servis gelip kuracak bi aksilik olmazsa. İnşallah kullandıkca yazarım bende 😊

merhaba mediamarkt ta nasıl bır kampanya var acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.