Şimdi Ara

Lg Buzdolabı sesi normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg gr-762lhlhm a++ 606lt buzdolabı aldım sıfır. 6 saat bekledim sonra prize taktım sesi çok fazlaydı dedim ilk çalışmadır vs sabah yine baktım gayet yüksek ses var sözde en fazla 40desibel olmalı ama daha yüksek eski tip Buzdolabımda böyle ses yok. Acaba normal mi yoksa değil mi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendeki model sizinkinin 502hlm denen daha küçük modeli... Bu ses normal değil, bizde kulağınızı dayanamadığınız sürece makinenin çalıştığını bile anlayamazsınız, zaten bu aleti öne çıkaran özelliklerinden birisi 40 desibel ses vaadiyle satılması...... Sesle ilgili size bir anımı anlatayım, evdekiler buzdolabını temizlemeye kalktılar, akşam çok kötü sesler başladı, ertesi gün tak tuk tak tuk diye sanki pervane bir yere çarparya o türden tüm evde duyulacak cinsten... Tam servisi arayacaktımki aklıma ayarları kontrol etmek geldi, buzluk kısmı maksimumdaydı,bizimkiler temizlik yaparken istemeden olmuş haliyle içindeki pervane buzlanmayla bir yerlere sürtüyordu... Ayarı indirince 2 günlük kabus bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanx1 -- 27 Aralık 2017; 19:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanx1

Bendeki model sizinkinin 502hlm denen daha küçük modeli... Bu ses normal değil, bizde kulağınızı dayanamadığınız sürece makinenin çalıştığını bile anlayamazsınız, zaten bu aleti öne çıkaran özelliklerinden birisi 40 desibel ses vaadiyle satılması...... Sesle ilgili size bir anımı anlatayım, evdekiler buzdolabını temizlemeye kalktılar, akşam çok kötü sesler başladı, ertesi gün tak tuk tak tuk diye sanki pervane bir yere çarparya o türden tüm evde duyulacak cinsten... Tam servisi arayacaktımki aklıma ayarları kontrol etmek geldi, buzluk kısmı maksimumdaydı,bizimkiler temizlik yaparken istemeden olmuş haliyle içindeki pervane buzlanmayla bir yerlere sürtüyordu... Ayarı indirince 2 günlük kabus bitti

Hocam servis geldi bir frekans ses geliyor ince bir tiz sesi . Servis gaz sesi zamanla yok yapraklar yok düzelir bende 1 hafta dedim sonra bakalım ses devam edecek mi . Ama soğutma moduna geçince bahsettiğiniz gibi kulağı daya modu yok beni rahatsız eden ince bir frekans gibi bir ses onunda videosunu eklerim

• Bu işte beni rahatsız eden tiz sesi :https://youtu.be/CEgrpVz6oB0

Buda sesin kaybolduğu an burda sorun yok mesela :

https://youtu.be/HOujnleJMZk

• Bilgisi olan var mı ??

• Yeni almışsanız ve rahatsız ediciyse bence iade edin yenisini talep edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Yeni almışsanız ve rahatsız ediciyse bence iade edin yenisini talep edin.

Hocam son attığım video izlediniz mi ? Orada frekans sesi çok belli benim merak ettiğim normal mi yoksa servisin dediği gibi zamanla düzelir mi ? Yoksa dolaptan memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı Samsung mu Sharp mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • help21 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir ses nasıl normal olabilir bilmiyorum kendi kendine nasıl düzelecek onu da bilmiyorum.

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Gaz geçiyor zamanla geçer genişler vs dedi ama inandırıcı gelmedi bekleyecez 1 hafta sonra geçmezse artık servis lg ikilisi arasında kalacam

• videolarun neden kaldırdınız ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

videolarun neden kaldırdınız ki?

Kalitesi kötü yenisini ekledim bakabilirsiniz

• bu tür sesler genellikle arkasında bulunan pervaneden gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beniyibiriyim

bu tür sesler genellikle arkasında bulunan pervaneden gelir.

Yok hocam dolap üstünde ana kartı gibi birşey var ordan geliyor o tiz sesi fan normal

• help21 kullanıcısına yanıt
    İ zaman mutlaka servise gösterin. Büyük ihtimalle kartı değişirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.