Şimdi Ara

LG CEO'su emretti: G7 sıfırdan tasarlanacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazır her şeyi bir kenara bırakırken, kronik sorunları da bıraksalardı..

• Tasarim değişiyo donanim 2 yil öncesine ait bu nasil olucak peki.??? Lg bile anliyamadi cözemedi sen tasarim ile ugraşa dur bakalim koy 835 yuttur bakalim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek istediğimi anlamayacağınız için artık yorum yapmıyorum. Size bol ramli üst düzey snapdragonlu işlemcilerle mutluluklar bahsettiğim şey işlemcisini kendi yada başkası ürettiği değil arayüzün kalitesizliğinden kaynaklı bir vasatlıktı o bakımdan çin çakması diyip duruyorum o ikon tasarımlarınlarıyla ve menü yapısıyla beğenip kullanan varsa helal olsun lg nin en azından kendine has düzgün bir arayüzü vardı hala var mı bilmiyorum ama vardır illaki. Nexus denilen telefonda mesela yere göre sığdırmazlardı ama bana göre vasattı içi dışı görsel olarak ve kullanım kolaylığı olarak kalas gibiydi kullanıcı dostu hiçbir detayı yoktu bahsettiğim onun gibi bişey eskilerde nokianın çakmaları vardı çat pat türkçeleştirilmiş yazı fontları bi tuhaf olan işte onları andırıyor. Servis konusundaki iddianızıda anlamadım kim yetkili servise gidip telefonun yarı ücretini bayılıyorki sanki ? Özel servislere gidin bakalım bırakın detaylı parçasını bataryasını bile bulamazsınız bahsettiğimiz telefon huawei ya turkcell t10 un 6 gb ram ve snapdragon bilmem kaç takılmış hali kısacası savunulacak hiç bir yanı yok android gibi windows vista muadili birşeyle birleşincede tam bir facia olur. Samsung bile androidi adam edemedi hala düşünün hala tuhaf tuhaf hatalar veriyor kullandıkça , uzun süre telefonu açıp kapatmayınca sapıtıyo falan. Konuşmicam dedim gene açtırdınız kutuyu neyse 6 gb ramle mutluluklar aa çift kamerada vardı hani şu apple da 4000 liralık telefonlarda olandan ama doğru ya bu onun 3 de 1 i parasına hadi koşup alalım. Ucuz etin yahnisi misali... Çünkü bi biz akıllıyız ucuza herşeye bi tek biz sahip olabiliyoruz başkaları boşa para harcıyo çünkü kafaları basmıyo tarzı bir felsefeside olabilir.

• g serisinin derdi tasarım değil ki kronik sorunları...

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Lg boyundan büyük fiyatlandırmalar yapmasaydı çin çakması huwaei xminomi midir nedir onları silerdi piyasadan. G2 sonuçta mükemmel olduğundan değil ucuz olduğundan patlama yapmıştı.

Huawei ve Xiaomi marka telefon satışlarına ne Lg, ne Sony, ne Htc gibi markalar yaklaşmıyor şuan da. Siz çok geride kalmışsınız...

Adam lg onları geçti demiyor ki zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung gibi olmuş
  • quote:

Demek istediğimi anlamayacağınız için artık yorum yapmıyorum. Size bol ramli üst düzey snapdragonlu işlemcilerle mutluluklar bahsettiğim şey işlemcisini kendi yada başkası ürettiği değil arayüzün kalitesizliğinden kaynaklı bir vasatlıktı o bakımdan çin çakması diyip duruyorum o ikon tasarımlarınlarıyla ve menü yapısıyla beğenip kullanan varsa helal olsun lg nin en azından kendine has düzgün bir arayüzü vardı hala var mı bilmiyorum ama vardır illaki. Nexus denilen telefonda mesela yere göre sığdırmazlardı ama bana göre vasattı içi dışı görsel olarak ve kullanım kolaylığı olarak kalas gibiydi kullanıcı dostu hiçbir detayı yoktu bahsettiğim onun gibi bişey eskilerde nokianın çakmaları vardı çat pat türkçeleştirilmiş yazı fontları bi tuhaf olan işte onları andırıyor. Servis konusundaki iddianızıda anlamadım kim yetkili servise gidip telefonun yarı ücretini bayılıyorki sanki ? Özel servislere gidin bakalım bırakın detaylı parçasını bataryasını bile bulamazsınız bahsettiğimiz telefon huawei ya turkcell t10 un 6 gb ram ve snapdragon bilmem kaç takılmış hali kısacası savunulacak hiç bir yanı yok android gibi windows vista muadili birşeyle birleşincede tam bir facia olur. Samsung bile androidi adam edemedi hala düşünün hala tuhaf tuhaf hatalar veriyor kullandıkça , uzun süre telefonu açıp kapatmayınca sapıtıyo falan. Konuşmicam dedim gene açtırdınız kutuyu neyse 6 gb ramle mutluluklar aa çift kamerada vardı hani şu apple da 4000 liralık telefonlarda olandan ama doğru ya bu onun 3 de 1 i parasına hadi koşup alalım. Ucuz etin yahnisi misali... Çünkü bi biz akıllıyız ucuza herşeye bi tek biz sahip olabiliyoruz başkaları boşa para harcıyo çünkü kafaları basmıyo tarzı bir felsefeside olabilir.

Miui kullanmamışsınız belli. Miui, Ios, Xperia, Htc ( çok iyiydi ama hakkını yiyemem ) ve Touchwiz arayüzü kullandım son 2 yılda. Miui arayüzü Xperia ve Htc ile beraber en iyisidir. Hatta Xperia arayüzünden daha iyidir zira Xperia arayüzü akıcı olacağım diye çok fazla özelliği kısmış.

Lg güncel bir model kullanmadım. 1 aylığına G4 kullandım 1 ay dayanabildim. Aşırı dandik bir arayüzü var.

Ayrıca Android kullanıcısı olup da ikondan şikayet eden birisi telefon kullanmayı bilmiyor demektir. Android bu zaten. Açık dünya, telefon senin her şeyini değiştirebileceğin bir şekilde duruyor. Iphone kullan bence. Hiçbir şeyine müdahale izni yok.

Not: Türkçe çok güzel bir dil. Türkçe'ye zulmetmeyin.

• Her LG haberinin altına kronik sorunların dizilmesinden ve Şu efsanevi G2 modelinden bahsedilmesinden gına geldi yeminle. Sıkılmadınız mı her Lg haberine aynı tür yorumlar yapmaya?. Tamam herkes öğrendi sorunlu bir marka!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 16 Ocak 2018; 6:28:21 >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Valla aynen dedğin gibi LG nin yöneticileri bile artık katlanamıyor. Bir yenilik istiyor.
  • Valla benim en merak ettigim qualcomm yeni islemcilerindede guvenlik acigi olacak mi yoksa acik fiziksel mudahale yapilip piyasaya mi surulecek asil haber bu olmali ama editorler nedense yazmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazuro

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Lg boyundan büyük fiyatlandırmalar yapmasaydı çin çakması huwaei xminomi midir nedir onları silerdi piyasadan. G2 sonuçta mükemmel olduğundan değil ucuz olduğundan patlama yapmıştı.

Huawei ve Xiaomi marka telefon satışlarına ne Lg, ne Sony, ne Htc gibi markalar yaklaşmıyor şuan da. Siz çok geride kalmışsınız...

Adam lg onları geçti demiyor ki zaten

Piyasadan silerdi diyor? G2deki stratejisini devam ettirse bile yine Huawei ve Xiaomi gibi firmalar bugün bulunduğu konuma gelirlerdi merak etmeyin...

Siz mi okumayi bilmiyorsunuz, yoksa okuduğunuzu mu anlamıyorsununuz?

• şöyle bir sahne yaşanmış olması muhtemel

LG CEO'su emretti: G7 sıfırdan tasarlanacak!

https://store.donanimhaber.com/9c/91/29/9c9129e08f406eac42c4a2c3dcd87e66.jpg

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 16 Ocak 2018; 9:22:14 >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Ben tek bir g3 alarak totalde 5 telefon denegimi yasadim lg sayesinde.2 g3 ,2 g4 ve 1 g5 degise degise elime geldi.Helan g5 bir cok kotu denegim yasatiyor.Donmami istersin,parmak izinin duzgun calusmamasimi,gps mi vb.Daha lg haric hicbir uretici lcd led ekranda burn in yapabilmis degil lg haric,bravo lg.

Bir laf vardir boynuz kulagi gecer.Kotu laf sahibine aittir.

Iyi forumlar.

• Sene olmuş 2018 Huawei ve xiaomi ye hala çakma diyen kara cahiller var...

• Görseldeki arka tasarımı görünce ekrana tekme attım.

• Abi gidin nikonla anlaşın (nikon batmak üzere hayır demeyecektir) şuna dslr lensi takılacak bir body yapın. çift kamera tamamen lüzumsuz.

ekrana ya da sony gibi güç tuşuna entegreli parmak izi okuyucu.

edge olmayan dümdüz ekran ! çünkü ekran koruyucu bulamama sebebiyle samsungdan soğudum. 5000tl lik telefonun ekranı kılcal çizik doldu.

arkası gflex gibi çizilmeyi absorbe etmeli.

samsung gibi simetrik alt ve üst olmalı apple gibi saçma sapan çeltiklere gerek yok. oraya da ahize fonksiyonlu stereo hoparlör ve kameraları koy. kameraları diyorum çünkü hem altta olacak hem üstte. bu şekilde telefonu ters tutma derdi olmayacak note 8 s8 deki gibi ! + gepgeniş selfie ler çekilebilecek yatay tutulduğunda.

• Lg ye bir tane tasarım gönderdim bakalım g7 ye yetişmez ama umudum g8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 16 Ocak 2018; 12:31:14 >

• Tasarımdan önce sorunsuz doğru düzgün telefon yapın.

• Gerekli bir hamle. Güzel bir çalışma gerekli.

• yeni bir telefon almak için tüm şehri gezdim.bir tane lg satan mağza,ya denk gelmedim.
    vodafone.türktelekom.satıyor onlarda teşhire koymamış.elimizde yok..vs vs
    ama bundan g2 de öylemiydi..satış görevlileri g2 satmak için neler yapıyordu..şimdi bu algıyı nasıl düzeltecekmiş yeni ceo...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.