Şimdi Ara

LG CEO'su emretti: G7 sıfırdan tasarlanacak! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün huaweinin arıza oranları ile samsung ,lg,son,htc nin çok çok altında ve yetkili servisler tüketiciyi memnun etme çabası içerisindeler birçok markanın müsteri hizmetlerinden yardım almayı bırak ulaşamıyorsun.
    HUAWEI müsteri odaklı devam ettiği sürece kazanır 15 yıldır telefon kullanırım ilk defa elimdeki telefon bozulsa gider aynından alırım diyebiliyorum.
    p9 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

Lg ye bir tane tasarım gönderdim bakalım g7 ye yetişmez ama umudum g8

LG CEO'su emretti: G7 sıfırdan tasarlanacak!

LG CEO'su emretti: G7 sıfırdan tasarlanacak!

Keşke ingilizce yazsaydın

• G2’nin yerini hiç bir telefon tutamayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yıl yeni telefon çıkarmama hamlesi güzel bir düşünce olmuş. keşke her firma buna ayak uydursa. kullanıcıların telefonlarını yenileme isteğini körüklemenin yanında yakın zamanda yenisinin çıkacağını bilenler için de eski modeli elde tutmaya teşvik eden bir sistem.

şahsi düşüncem; her sene, -illa ki farklı bir şeyler sunmak zorunda olduklarından- cihazlara eklenebilecek yeni özellik sayısı kısıtlı olduğundan tasarım dışında birbirine çok benzer cihazlar piyasaya sürmek zorunda kalınıyordu. Bu şekilde hem 2 senede yapılacak yenilikler tek seferde telefonlarda olacağından bir önceki nesil arasında daha bariz fark olacak ve yeni modele geçme konusunda insanlar daha cesaret bulacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Demek istediğimi anlamayacağınız için artık yorum yapmıyorum. Size bol ramli üst düzey snapdragonlu işlemcilerle mutluluklar bahsettiğim şey işlemcisini kendi yada başkası ürettiği değil arayüzün kalitesizliğinden kaynaklı bir vasatlıktı o bakımdan çin çakması diyip duruyorum o ikon tasarımlarınlarıyla ve menü yapısıyla beğenip kullanan varsa helal olsun lg nin en azından kendine has düzgün bir arayüzü vardı hala var mı bilmiyorum ama vardır illaki. Nexus denilen telefonda mesela yere göre sığdırmazlardı ama bana göre vasattı içi dışı görsel olarak ve kullanım kolaylığı olarak kalas gibiydi kullanıcı dostu hiçbir detayı yoktu bahsettiğim onun gibi bişey eskilerde nokianın çakmaları vardı çat pat türkçeleştirilmiş yazı fontları bi tuhaf olan işte onları andırıyor. Servis konusundaki iddianızıda anlamadım kim yetkili servise gidip telefonun yarı ücretini bayılıyorki sanki ? Özel servislere gidin bakalım bırakın detaylı parçasını bataryasını bile bulamazsınız bahsettiğimiz telefon huawei ya turkcell t10 un 6 gb ram ve snapdragon bilmem kaç takılmış hali kısacası savunulacak hiç bir yanı yok android gibi windows vista muadili birşeyle birleşincede tam bir facia olur. Samsung bile androidi adam edemedi hala düşünün hala tuhaf tuhaf hatalar veriyor kullandıkça , uzun süre telefonu açıp kapatmayınca sapıtıyo falan. Konuşmicam dedim gene açtırdınız kutuyu neyse 6 gb ramle mutluluklar aa çift kamerada vardı hani şu apple da 4000 liralık telefonlarda olandan ama doğru ya bu onun 3 de 1 i parasına hadi koşup alalım. Ucuz etin yahnisi misali... Çünkü bi biz akıllıyız ucuza herşeye bi tek biz sahip olabiliyoruz başkaları boşa para harcıyo çünkü kafaları basmıyo tarzı bir felsefeside olabilir.

Hocam bence mesajınızı düzenleyin, bende lg nin arayüzünü seviyorum ama belli ki siz yargısız infaz yapıyorsunuz... Hala ikon tasarımında kalmışsınız siz, çok sular aktı o yolun altından.

Siz ilk önce çin çakması dediğiniz cihazları kullanın da sonra eleştirmek kolay zaten.

• 5-6 yıldır nerdedin reyiz...g2 den sonra tüm telefonları çöp..bide fiyatları samsunga yakın.
  • Çözüm belli,

G2 kasasına sd835 (sd660 da olabilir), 4-6 GB RAM, 64 GB Hafıza, Daha kaliteli bir sensör ile F/1.6-1.7 diyaframlı bir lens.

Max 5" büyüklüğünde bir FullHD+ ekran. 3300+ MaH batarya. Kulaklık girişi ve kızılötesi sensör. Tam ekran kullanım için zor, alttan ve üstten makul çerçeveler.

Türkiye piyasası için 2500-3000 TL arası fiyat ile gelsinler. Ben alırım.
  • Bir an Tayyip Erdoğan LG ceoluğuna mı başladı dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

bugün huaweinin arıza oranları ile samsung ,lg,son,htc nin çok çok altında ve yetkili servisler tüketiciyi memnun etme çabası içerisindeler birçok markanın müsteri hizmetlerinden yardım almayı bırak ulaşamıyorsun.
    HUAWEI müsteri odaklı devam ettiği sürece kazanır 15 yıldır telefon kullanırım ilk defa elimdeki telefon bozulsa gider aynından alırım diyebiliyorum.
    p9 kullanıyorum.

Boşuna nefesini tüketme hocam... Ne kadar anlatırsan anlat, anlattığın karşındakinin anladığı kadardır. Hadi Xiaomi'yi geçtim (Türkiye'ye resmi olarak gelmediği için) adam Huawei gibi bir markaya çakma Çinli diyor. Hani derler ya "Bilmez bilmediğini bilmez". Tamam sensin aslanım diyerek geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kez LG drn iyi bir telefon bekliyoruz

• Satışa sunulmasına 3.5 ay kalmış cihaz halen tasarım aşamasında olamaz. Asparagas haberdir.
  • Lg şunu anlamıyor mobil baskanını degisti bu guzel haber de sorun Tasarımda degilki ? V30 Bence gelmis gecmis en iyi tasarımlardan biri g6 Zamanına gore yeterli g4 güzeldi g3 g2 zamaında cok iyiydi

Sorun Telefonlarda cıkan sorun daha kotusu servislerin bu sorunlarla iyi ilgilenmemesi sonucu ortaya cıkan magduriyetler

Birde LG DE gordugum hata 1000 1500 seviyesinde yaptıgı hatalı nodeller adam 3 senedir batartası 3000 mah sabit kaldı aynı fiyatkara rakipleri 3300 leri gördü. Hemde donanım olarak daha iyiler

Yine LG Q6 modeli tasarım olara super hadi snapdragon 435 var 3 gb ram buda kabulde abi farklılıgın olsun j7 de 3000 den fazla batarya var sende koysana hadi batarya aynı kamera diyaframını f1.9 lara indir ?

Yeni gelen baskan bunu anlamazsa durum zor

Zaten bataryanı ekranını sen uretiyorsun o fiyatlara daha çok sey kendine zarar olmadan verirsin ama g4 ten sonra fazla havalandı LG insallah duzelir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.