Şimdi Ara

LG cx 55 vs Samsung q80t 55 vs Samsung q70t55 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler dilerim herkese LG cx 55 oled tv alicaktim 11000-12000 TL bandında araştırdım biraz oledlerde yanık burn in diye logo amblem yanığı oluyormuş kronikmis o kadar para verip öyle bişey olması hiç çekilir cinsden değil açıkçası bende Samsung q80t 55 qled 10300 TL almayı düşündüm vatana gittim daha sonra almak için değil görmek için ürünün bı yanında q70t vardı görüntüler gözle hemen hemen aynı pek bı fark yoktu q70t nin fiyatda 55 inç 8600 TL sorum şu oled alayimmi yanık sorunu hala devam ediyormu ediyorsa q70t yi q80t aradaki TL farkına değer mi ?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

• Selamlar,

Aynı düşüncelerdeyim hocam :) Karar verebildiniz mi ? Neye karar verdiniz ?

İyi günler, teşekkürler

• Hocam LG ürününe değerlendirme yapamayacağım çünkü hiç kullanmadım, şu an evimde 55q80t kullanıyorum. Bende 55q80t almaya gittiğimde 55q70t mi alsam, aradaki farka değer mi diyordum, fakat internette biraz araştırdım, çoğu konuda 1 2 tık daha üstün kalıyor hocam.

Diğer yandan almışken iyisini almak daha mantıklı, sonuçta uzun ömürlü cihazlar olacağı için sonradan pişman olmamak lazım hocam. Ben aldığım cihazdan memnunum, konsol, netflix, tv her türlü kullanımı yapıyorum, canımı sıkan bir nokta olmadı.

Samsung mu yoksa Lg mi derseniz orada yorum yapamıyorum, LG kullanan arkadaşlar daha aydınlatıcı yorumlar yapabilir. LG'de alsanız Samsung'da alsanız, paranızın yettiği en üst ürünü almakta fayda var hocam. Tabi ihtiyaçlar dahilinde...

• 55Q80 MODELI RTINGS KIYASLAMASINDA DA ÖN PLANDA 10 YIL PANEL YANMA GARANTISI DE VAR ÖZELDEN YAZARSANIZ KONUSALIM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.