Şimdi Ara

LG de 3 model Ub850v-uf7787-uf8507

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    49uf7787
    49uf8507
    49ub850v
    Bu üç model arasında hangisi ? 3D çok önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EG7 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 49UF8507 kullanıyorum, cihazın konu başlığında da yazmıştım parasının hakkını veren bir tv, memnunum tavsiye ederim; fakat fiyatı biraz daha pahalı, ses sistemi harman/kardon, tazeleme hızı biraz daha yüksek ve 3D olduğu için farkediyor.
    850V eski model bir tv, 7787'de ise 3D yok ve ses sistemi standart olduğundan daha hesaplı olmalı...
    Bu arada forumu okuyorsanız UF830 modelinin çok bneğenildiğini görmüşsünüzdür, 58" ekran boyutu sorun olmazsa ona da bakabilirsiniz; forumlara genelde sorun yaşayanlar yorum yazar, bu yüzden yorumların -olumlu veya olumsuz- sizi aşırı şekilde yönlendirmemesine dikkat etmenizi öneririm. Hangi marka ve model olursa olsun almaya karar verdiğiniz cihazı mutlaka bir alışveriş merkezinde gidip görün ve mümkünse yanınızda video dosyaları götürüp deneyin.
    Son olarak, 2016 yılının ilk çeyreği bitmek üzere, aceleniz yoksa yeni model televizyonlar da beklenebilir...

• Ne olursa olsun LG almayı düşünüyorum.

58uf830 düşünüyordum.Fakat çok büyük olacağını düşünüyorum.Oturma odasında da projeksiyon var.Bunun için bende 49inç olan modellere yöneldim.Araştırıyorum.Kullananların yönlendirmesinden ziyade daha çok yorumlarına bakıyorum diyelim.
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.