Merhaba; Klimalar hakkında hiç bilgim yok. Ancak arayışım Wifi özelliği olan bir ürün. Evimde Google Home ürünü var. Klimanın ona bağlanmasını da istiyorum. Sözlü olarak klimayı çalıştırıp kapatmak ve evde değilken müdehale edebilmek istiyorum. Araştırmalarım neticesinde LG'nin deluxe ve art cool ürünlerinin istediğim şartları karşıladığını gördüm. Almayı düşündüğüm ürün Deluxe S3-M12JL1ZA. Sizce bu nasıl bir klima? Isıtma ve soğutmada iyi midir? Ses yapar mı? Müşteri hizmetlerine sordum iç ve dış kondansatörler bakırmış. Fiyat olarak 3325 TL'ye Hepsiburada sitesinde buldum. Uygun mu ne dersiniz? Muadili önerebileceğiniz wifi seçeneği olan modeller var mıdır? Bu arada beko, arçelik, lg aynı ürün diyenler var. Ama LG'de SmartThinq uygulaması var. Google Home Asistan bağlantısı yapabilirim. Arçelik ve Beko'da başka bir uygulama var bahsettiğim özellik olduğunu sanmıyorum. Fiyatları da aynı zaten.
Merhabalar. Verilen bilgi doğru,bakır ancak; LG'lerde yeni cihaz olmasına rağmen yanık kokusu geldiğine dair şikayetler var. Birden fazla ayrıca. Yani kronik bir problem söz konusu. Aksi halde tavsiye edebilirdim. Ancak bu durumda uzak durulması veya riski bilinerek alınması gerekir.
Saygılarımla...
klima5505
kullanıcısına yanıt
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Size iki sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1) Maksimum 3500TL fiyata kadar wifi desteği olan son modellerden bana hangi klima modellerini önerebilirsiniz? (Kronik problemi olmayan vb.) 2) Benim belirttiğim ürünün özellikleri aşağıdaki linkte mevcut. Sizce linkteki değerler normal mi? Mesela ses seviyesi sizce nasıl? Dış ünite komşuyu rahatsız eder mi? vb.
www.lg.com
LG S3-M12JL1ZA Deluxe Klima - LG Electronics Türkiye
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Size iki sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1) Maksimum 3500TL fiyata kadar wifi desteği olan son modellerden bana hangi klima modellerini önerebilirsiniz? (Kronik problemi olmayan vb.) 2) Benim belirttiğim ürünün özellikleri aşağıdaki linkte mevcut. Sizce linkteki değerler normal mi? Mesela ses seviyesi sizce nasıl? Dış ünite komşuyu rahatsız eder mi? vb.https://www.lg.com/tr/klima/lg-S3-M12JL1ZA
Teşekkürler.
Merhabalar. LG ayarında bir cihaz olarak Arçelik Wi-fi Prosmart(Wi-Fi olmayan modeli de var,Wi-Fi Prosmart modelini) önerebilirim. Yanık kokusuna dair bir iddiada bulunulmadı.
Ses konusunda ise dikkate alacağınız kısım ses gücü olmalıdır. Eskiden en düşük fan hızındaki ses seviyesi verilirdi. Bu cihazda en yüksek hız verilmiş ve en yüksek hıza göre ses seviyesi normal görünüyor. Dış ünite ise doğru çalışan bir cihaz ise,komşuları rahatsız edecek seviyede ses yapmayacaktır.