Bildirim
LG'den 21:9 AMD FreeSync destekli monitör
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
şuan piyasadaki oyunların %90'ı 21:9 formatını destekliyor , kalanınıda mod veya injector gibi yöntemler ile 21:9 da oynuyorsunuz . Çoğu oyun desteklemiyor derken bahsetiğiniz oyunlar 2000 yılından kalmaysa , evet desteklemiyorlar :)
-
Fiyatların daha da güzel....
-
18:9 olsa ikisinin de ortası olur işte
-
16:9 ince çerçeveli, 1ms gecikme süreli freesync + 500 TL fiyat etiketi ile bi monitör bekliyorum -
Çok tuhaf bir çözünürlüğü var monitörün fakat 2 tanesini yan yana koyduğunuz zaman hele hele birde kavisli ekran olursa ve destekte verirlerse bu çözünürlüğe ortaya çok güzel şeyler çıkabilir .
-
21:9 da çok yayvan geldi bana.
16:9 a yeni yeni alışıyordum
Kavisli ekranlı modelden(çıkarsa) 2 tane yanyana konursa güzel bir görüntü ortaya çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu monitörler yaygınlaşacak da fiyatlar düşecek de biz alacaz :) Ama bu gelişmelerin ortaya çıkması da sevindirici tabi.
İyi fiyatla girerse alırız bir tane -
saç ektirmiş galiba :)
-
Biz FPS CS oyuncuları olarak 4:3 deyiz halen. Ne 21:9 u :(
-
21,5" 24" arası , 1ms yada 2ms , 8bit Tn veya Ips , FreeSync yada GSync fiyatıda 700 Tl yi aşmayan bi monitör bulabilsem keşke :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: carlos1111
21,5" 24" arası , 1ms yada 2ms , 8bit Tn veya Ips , FreeSync yada GSync fiyatıda 700 Tl yi aşmayan bi monitör bulabilsem keşke :(
Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 2ms (Analog+HDMI+Display) AMD FreeSync™ Full HD Oyuncu Monitör
http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2257-mhd-21-5-2ms-analog-hdmi-display-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804850
-
quote:
Orijinalden alıntı: Scritous
Yalnız ne film izlenir onda ya.
10 sene öncesine kadar ben de öyle düşünerek büyük monitör alıyordum.sonra odaya 40" tv aldım rahatladım. -
-
Mikrofon iyimiş :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X