Güney Kore merkezli dünya elektronik devlerinden LG, ultra-taşınabilir formundaki yeni dizüstü bilgisayarını ülkesinde satışa sunuyor. Firmanın T280 modeli adını taşıyan yeni dizüstü biglisayarı, Intel CULV platformunu temel alıyor. 1366 x 768 piksel çözünürlüğünü destekleyen 11.6-inç LED backlit ekranla gelen yeni dizüstü bilgisayarın 2GB bellek ve 320GB/500GB kapasiteli disk ile alınabileceği açıklandı.
Ekran kartı olarak yine bir Intel çözümü olan GMA 4500M entegre grafik çözümünü kullanan dizüstü bilgisayar, Pentium SU4100 veya Core 2 Duo SU7300 işlemcileriyle konfigüre edilebiliyor. Diğer özellikleri arasında Gigabit Ethernet, 802.11n WiFi ve 6 hücreli pil gibi detaylara yer verilen LG T280'nin Windows 7 Home Premium işletim sistemiyle 993$ seviyesindeki başlangıç fiyatıyla atışa sunulduğu bildiriliyor.
ultrataşınabilirliğin en önemli kriteri olan ağırlığı nedir bu cihazın?
Özellikleri ve tasarımı güzel acıkcası LG Gibi bir deve yakışır acıkcası
üzerindeki aksagam orta düzeyler için yeterli olucaktır.
hp dm1-1010st tarzında bir cihaz. Hemen hemen aynı özelliklere sahip ama bence epey pahalı. Hp sayfasında 1010st için 1008$+kdv göstersede piyasada daaha ucuz. Ama LG bence fiyat konusunda abartmış.
güzel bir cihaza benziyor.. birde artık şu klavyeleri ciklet klavye yapsalar artık daha iyi olur... :)
Bence de pahalı bir ürün.Acer Ferrari one 1200 Lİra(kdv dahil) ki hemen hemen aynı özellikte.Ama bu ürün 1200$(kdv dahil).Değmez...
Klavyede en çok kullandığımz tuşlardan olan yön tuşlarını küçük yapmalarından hiç hoşlanmıyorum.
vaio ya benzemiş, güzel. çift çekirdekli rekabeti beklemeye değer
Bu cihazı 1 yıldır kullanıyorum piyasada çok bilinmeyen bir model ancak herkes bilgisayara hayran kalıyor :D Bende çok memnunum bir yıl düzgün bir şekilde kullandım pil ömrü hala 4-5 saat özellikle web cam çok acaip şekilde net herkes şaşırıyor soruyor hangi web cam'ı kullanıyorsun diye.Performansıda orta üstü diyebilirim sonuçta işlemci bir i veya core 2 değil ancak yeterli...
harika bi cihaz 1 yıldır kullanıorum ve üstüne gül koklayamıyorum diyebilirim:) çok şık..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme