Şimdi Ara

LG DM2350D-PZ 23' kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 540-600tl fiyat aralığında bulunan 23" boyutunda 3d+fullhd+led+hdmi+usb+tv özellikli monitör tv yi kullanan var mı? almayı düşünüyorum. usb den film oynatması kompozit scart vs girişlerinin bulunması 2*5w hoparlör gibi özelliklerle alınası duruyor. ürünle ilgili detaylı yorum ya da inceleme bulamadım. özelliklerine oranla fiyatı uygun gibi ne dersiniz?

• bu üründen bende almak istiyorum ..baya bir inceledim alınası duruyor.. siz aldınız mı? yorumlarınız nasıl?
  • Konuyu hortlatayım :) kayınpeder almış 3d tv izlemek için ama tv niyetine almış monitör olduğunu bilmeden. harici diski takınca filmler listede görünüyor ama mkv ler süre 0 olarak gösteriyor. bu cihazdan bilgisayar olmadan 3d film yada normal bir film izlenebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss480 -- 1 Ocak 2013; 17:40:01 >
  • Aynı TV bende var ama şu an monitör olarak kullanmaktayım ama ne yazıkki 3d gözlükleri kaybettim 3d destekli bir ekran kartım olsa, HDMI 1.4 kabloyla bu ekrana bağlasam netten indirdigim 3d filmleri izleyebilirmiyim acaba.? Daha hiç 3d özelligini deneyecek fırsat bulamadım. Bu tvye uygun şöyle kaliteli bir gözlük önerirmisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.