Şimdi Ara

LG DUALCOOL PLUS Inverter Wi-Fi Akıllı Klima 24000 Btu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DUALCOOL PLUS Inverter Wi-Fi Akıllı Klima 24000 Btu 

bu klimadan sipariş verdim fakat Arçelik yapımı olduğunu öğrenince çekindim.

Arçelik Beko Vestel ve diğer toplama firmalara karşı bir alerjim var, gönlüm japonda ama ona da gücüm yetmiyor.

bununla ilgili bir kaç sorum olacak.

1.youtubeda bazı videolarda tamam bakır kablo kullandığını anlatılmış ama internette bazı yerlerde teknik servisin alüminyum taktığını söyleyenler var. nasıl iş anlamadım, kabloları kutudan çıkmıyor mu ? servis kendisi mi kablo getirir ?

2.türkiye üretimi midir ? anladığım kadarıyla Arçelikle birebir aynı, sanki marka basılmış gibi duruyor.

3. montajda nelere dikkat etmem gerekli, sıva altı kablo yaptırmalı yoksa sıva üstü mü ?

4. sıva üstü montajlarda servisi kablolamayı güzel bir şekilde kamufle eder mi ? sarkan kablo güzel görüntü vermiyor. ayıca küçük çocuk var evde sakıncalı olabilir.

• Ne yaptınız hocam ?
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt

taktırdım, fazla memnun kaldığımı söyleyemem. soğutması yeterli değil

• uv-iyonizer versiyonunu kullaniyorum 18k. anlik tuketim 0.30-0.40 arasi seyrediyor genellikle. iyi midir?
  • yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Eğer ısıtma ya da soğutması istediğiniz gibiyse, bu değerler bence gayet iyi.
    Bende de Beko marka 18.000 BTU olan bir model var ve 0,6-0,8 kW arası değişiyor tüketim ama malesef istediğim performansta kullanamıyorum klimayı.
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt
    oldukca iyi sogutma aliyorum 40m2 e yakin bir alanda ama ev asiri yanan bir ev degil biraz golgede kaliyor onun da etkisi coktur.
  • yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkürler.
    Bu şartlarda bahsetmiş olduğunuz tüketim değerleri bence gayet iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle LG Klima tavsiye etmiyorum.

30 metrekare salonum için LG 18.000 btu klima aldım. Klima iyi soğutmuyor, vantilatör gibi serinlik veriyor. Hiçbir gün 24 derecenin altına düşüremedi sıcaklığı ve içindeki siyah kanatlar, belli açılarda üflerken titreşip ses yapıyor. Servis ağı çok kötü, 1 aydır gelip klimaya bakmalarını bekliyorum. Aldığıma pişmanım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.