Şimdi Ara

*** LG DV 298H *** 5+1,DTS,Optik Ses,Hdmi,Usb,12 bit/ 108 Mhz,720p /1080i DVD Player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
8.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi divx i sadece emule 79 a ilaç olur belki diye indirdim.Yoksa bende 1 tane bile divx yok.(Altyazısız 2 season Coupling hariç)Dolayısıyla altyazı ile ilgili bir sorunum olmuyor...
  • Bende 298H kullanıyorum ve gayet memnunum.

http://forum.donanimhaber.com/m_15024540/mpage_1/key_//tm.htm#15229325

bu konuda 298H ile ilgili açıklamalar ayzmıştım. ilgilenenler bakabilir (tabi koolandgang kadar kapsamlı değil )
  • quote:

Orjinalden alıntı: h1ghland3r

Bende 298H kullanıyorum ve gayet memnunum.

http://forum.donanimhaber.com/m_15024540/mpage_1/key_//tm.htm#15229325

bu konuda 298H ile ilgili açıklamalar ayzmıştım. ilgilenenler bakabilir (tabi koolandgang kadar kapsamlı değil )

Yok canım ne demek.Bu forumdan o kadar çok şey aldım ki.Birşeyler vermezsem kendimi kötü hissedeceğim.

• @koolandthegang

Az önce verdiğin divx ekran görüntüsüne baktım sanırım senin playerın ayarlarında bir takım sorunlar var bendeki altyazılar gayet düzgün ve orj DVD altyazısını aratmayacak şekilde (konum ve büyüklük olarak) kesin emin olmamakla beraber benim playerın daha iyi bir firmware e sahip olduğunu tahmin ediyorum.

Saygılar
  • h1ghland3r,
    Birkaç satır yukarıda da yazdığım gibi divx seyretmiyorum.Sadece bir kardeş istedi diye indirip usb den baktım.O da gerçekten pek hoş olmadı.Divx le ilgili arkadaşlar çözmüşler zaten meseleyi sizin gibi.Benim cihazla ilgili şimdilik hiçbir problemim yok.Çok memnunum..
  • arkadaşlar bu LG, region 1 DVD'de oynatır mı?yani amerikadan alınan dvd leri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scubat -- 20 Temmuz 2007; 10:46:03 >
  • Ben de birkaç tane var.Oynatıyor problem yok.
  • altyazını naltındaki siyah şeridi kaldırabiliyor muyuz arkadaşlar? bilen var mı?
  • @sanonis arkadaşın sorduğu gibi, altyazının altındaki siyah şeridi kaldırabiliyor muyuz? bilen var mı?
  • usb 2.0 desteklemiyor mu bu alet?ayrıca ben 160 gb harici hdd düşünüyorum çalıştırmıyor mu acaba?
  • 2.0 Desteklemiyor.Ama 2 Gb'lık flash diskten film seyrediyorum bir problem yok.Sadece play'e basınca film ilk seferde 30 saniye sonra başlıyor.Sonrasında herhangi bir problem yaşamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

2.0 Desteklemiyor.Ama 2 Gb'lık flash diskten film seyrediyorum bir problem yok.Sadece play'e basınca film ilk seferde 30 saniye sonra başlıyor.Sonrasında herhangi bir problem yaşamadım.

peki 160 gb hdd le izleyebilir miyim arkadasım?
  • Denememiştim hiç ama hem senin hem de kendim için denedim.320 Gb hdd ile sonuç olumsuz...
  • hoppala bak o kötü eğer ext hdd'den okuyamıyorsa :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

Denememiştim hiç ama hem senin hem de kendim için denedim.320 Gb hdd ile sonuç olumsuz...

eyvallah kardes..ama bu iyi olmadı
  • Şu DVD player ı bi alayım dedim,en az 10 yere baktım hiçbi yerde yok yaa
    Peynir ekmek gibi gidiyor sanırım.
  • İzmir'deyseniz yardımcı olabilirim
  • Bursa dayım malesef
  • sürekli takılıyor alet. Bu problemi yaşayan başka kullanıcılar varmı ?
    Yoksa bizim şansımıza mı böylesi denk geldi.

Bu takılma işinin bir çözümü var mı?
  • Film izlerken takılmalar bende de oluyor malesef..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.