Şimdi Ara

*** LG DV 298H *** 5+1,DTS,Optik Ses,Hdmi,Usb,12 bit/ 108 Mhz,720p /1080i DVD Player (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
8.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar üzüldüm sizin adınıza.Nazar değmesin bende hiç takılmıyor.Ben dvd seyrediyorum ama daha önceki dvd player da izleyemediğim filimlerden oluşan dev bir arşivim olmuştu neredeyse.Hepsini seyrettim ya da denedim en azından seyrettiklerimde takılma olmadığı gibi hepsini de açtı yani.Bu arada nereden aldınız merak ettim yani mağazayı ?
  • Ben teknosadan aldım ürünü.. Bi filmde 1 kere faln takılma yapıyor ortalama
  • Furkan ben teknosa adını vererek atacaktım üsteki postu ama önyargılı olmayayım dedim.Teknosa ile geçmişim pek iyi olmadığı için,illa da herkesin böyle olacak diye birşey yok gibi düşüncelerle direk yazmadım.Ama yazayım artık almayın kardeşim şuradan birşey.Küçük büyük ne alsak hep sorun.Buna okadar kafa patlattık ki niye acaba diye.Öyle ya aynı malı ben teknosadan alıyorum arkadaşım başka firmadan bende sorun var onda yok.Hadi şans diyelim.Kaç defa olursa bu olasılık ortadan kalkar.Aklımıza personelin mala iyi davranmamasından,kargo şirketine kadar neler geldi.Artık olay nette iyice yaygınlaştığı için çare olarak yeni bir kampanya başlattılar.Koşulsuz iade alıyoruz vs. diyorlar.Bir bak istersen sana uyuyorsa iade et.Ya da çözmelerini iste bu sorunu.Çünkü 1 filmde 1 defa takılma büyük ortalama yeni bir cihaz için.Ayrıca ben böyle birşeyi 30-40 dvd'de 2 defa yaşadım.

• Doğru diyorsunda Bursada bu ürünü teknosa harici hiçbi yerde bulamadım,mecburen oradan almak zorunda kaldım..
    Acaba başka marka dvdplayer mı alsam ama ne alınabilir ki
    HDMI çıkışlı samsung düşünmüştüm fakat onda da 3 tane türkçe karakter göstermiyormuş..Kimisi philips falnda diyor ama karar veremedim bi türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamcream -- 12 Ağustos 2007; 13:03:15 >
  • USB girişine kart okuyucu takıp SD, Compact Flash falan okutabilirmiyiz bu alete?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellaris

USB girişine kart okuyucu takıp SD, Compact Flash falan okutabilirmiyiz bu alete?

Ben 2GB flash disk okutuyorum.Ama 320 GB hard disk sonuçsuz kaldı.Büyük olmamak kaydıyla okutabilirsin.Usb 1.1 olduğu için anca kurtarıyor...
  • Acaba bu DVD player a 4GB lık USB bellek okutabilen var mı? Ona göre usb bellek alacamda
  • bir sorunum var bilgisayarda dvd film kaydı yaptım dvd+r dvd player,m göstermiyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  • Bir de dvd-r dene. Ne diyeyim, ben yaptığım her kaydı seyrettim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanboz

Acaba bu DVD player a 4GB lık USB bellek okutabilen var mı? Ona göre usb bellek alacamda

Furkan daha önce de dediğim gibi ben 2Gb okutuyorum.Ama 4 denemedim bana sorarsan okur.Yine de bir deneme yapıp öyle al.
  • yarın ilk işim o olacak
  • dün akşam aldım ve 3 dvd (orj) DVD izledim DVD ler temiz olduğu halde ortalama olarak 8kere takıldı.
    Birde Dvd yi ilk taktığımda veya herhangi bir ayar yaptığımda çok ses yapıyor. DVD lere zarar vermesinden korkuyorum.

geri alıp tekrar takılan yerden başlattığımda aynı yerlerde sorunsuz çalışıyor yani DVD de sorun yok.

YArın yenisiyle değiştircem bakalım ne sonuç alcaz yenisinden. Teknosa yaptı yapacağını

quote:

Orjinalden alıntı: kantarcio

sürekli takılıyor alet. Bu problemi yaşayan başka kullanıcılar varmı ?
    Yoksa bizim şansımıza mı böylesi denk geldi.

Bu takılma işinin bir çözümü var mı?

• Ah be kardeşim defalarca yazdık.Almayın teknosadan diye.Biraz fazla ver güvenilir bir yerden al.Hoş tekno artık 15 gün içinde iade alıyor.Hemen iade et.Değiştirme yapma.Git başka yerden al.Ben cihazı aylardır kullanıyorum.Birkaç kopya dvd harici (o da son günlerde,muhtemelen optik kirlendi) hiç takılma olmadı.Hele orj.dvd birde daha yeni almışsın mümkün değil...
  • aynı sorunu bende yaşadım
    Tamirde 20. gününde

Aman vakit kaybetmeden değiştirin...
  • Birde sizde her bölüm başlarken veya dvd de ayar yaparken dvd den gıcır gucur sesler geliyormu

eski dvd de hiç ses yapmıyordu ama bunda baya bi ses var. Ona göre iade ettikten sonra tekrar aynı marka ve model veya başka marka alacağız.
    Görünüşünün çok güzel olması almamda etken olmuştu çünkü.

(Bilseydim bimeksten alırdım aynı fiyattı ama Teknosa artı olarak 3 DVD hediye ediyo diye kandık aldık )
    quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

Ah be kardeşim defalarca yazdık.Almayın teknosadan diye.Biraz fazla ver güvenilir bir yerden al.Hoş tekno artık 15 gün içinde iade alıyor.Hemen iade et.Değiştirme yapma.Git başka yerden al.Ben cihazı aylardır kullanıyorum.Birkaç kopya dvd harici (o da son günlerde,muhtemelen optik kirlendi) hiç takılma olmadı.Hele orj.dvd birde daha yeni almışsın mümkün değil...

• Hafif bir ses var.Daha önce kullandığım oynatıcılarda da bu ses vardı.Ama hiçbir zaman gacır gucur seviyesine ulaşmadı.Pardon gıcır gucur
  • Başlarken, biraz ses çıkardığı doğrudur ama sonra tamamen sessiz çalışıyordu benim siyah inci
  • Dün Akşam Teknosa ya gittim ve ürünü aynı model bir başkasıyla değiştirdim. Geç olduğu için sadece 1 DVD deneme şansım oldu. Daha önce 10 kez takılmıştı o DVD de ve şimdi hiç takılmadan filmi bitirebildi.

Ses aynen devam ediyor ben alışmışım sessiz DVD playera o yüzden bana garip geldi.

Bide divxlerde alt yazı seçme şansımız olsa süper olacaktı. Sadece kendi ismindeyse açabiliyor
    BEndeki 150 kadar Divxde altyazılar filmin ismi ve dili şeklinde yani abcd.avi için abcd_tr.srt abcd_eng.srt abcd_fr.srt yani farklı dillerde alt yazılarıyla kaydetmiştim. Bu divxlerde hiçbir şekilde altyazı göstermiyor.
    Umarım bu sorun firmware ile çözülürde divxler boşa gitmez.(bilgisayarada atmaıyorum çünkü)
  • 5 gün geçti ve bu akşam ürünü tekrar iade edeceğim ve LG dvd lafı geçen yerden hızla kaçacağım. Bendeki 4 gb lık A-DATA 4 GB SDHC Yİ ve 4gb yerine taktığım 1 gb kingstonu görmedi. Normal flash diskte ise 2 gb kingston kullandım ve sonuçta divxlerde inanılmaz yavaş şekilde gösterdi. Altyazıları aynı klasöre koymama rağmen aynı isim vermeme rağmen kesinlikle göstermedi.

Bu kadar dertten sonra muadilini almak sanırım saçma olur. Philips 5980/12 alacağım Beklentilerimmi çok diye düşünüyorum ama vadettikleri özelliklerin adam akıllı çalışmasını istiyorum sadece yoksa neden 50-60 ytl lik piranha almayı bilmiyormuydum.

• Unalkare ;
    Tabi marka ve ürün ne olursa olsun önemli olan kullanıcının memnuniyeti.Sıkılmaya gerek yok iade et gitsin.Tabi tavsiyem teknosadan alma olacak yine.Zira aynı ürünü ben sorunsuz bir şekilde ve severek kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.