Şimdi Ara

LG DV 298H HDMI DVD OYNATICI + HDMI KABLO HEDİYELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
9.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg sanırım bunu yeni çıkardımı ne yaptı bende çok uzun süredir takip ediyorum ama bi türlü bişi alamadım aklım çok karışık philips 32pw9551(hdready+hdmi) tv ile kullanacam alt yazıdır firmware update dir problem çıkarmasın istiyorum. hdmi girişinden bağlayım istiyorum.
    divx falan cdlerini tabikide okusun diyorum. üstelik hepsiburadada kabloda hediye ediyorlarmış

üstelik fiyatıda baya makul geldi bana

çok şey mi istiyorum?
    bu dvd okuyucunun artı ve eksilerini bilen kullanan öneren veya önermeyenler yardımcı olabilirse çok sevinirim.

LG DV 298H HDMI DVD OYNATICI + HDMI KABLO HEDİYELİ

Super Slim Design (35mm in height)
    Multi-Format Playback
    - DVD-Video/DVD-R/DVD±RW/SVCD/VCD
    - Audio CD/CD-R/CD-RW/MP3 CD/WMA
    - JPEG / DivX / XviD
    - Dual Disc (DVD/CD Hybrid Disc)
    Progressive Scan
    HDMI 1080i Up-Conversion
    USB Plus

http://tr.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0303&categoryId=0303&parentId=03&modelCodeDisplay=DV298H&model=NOTHING#

değiştirme: arkadaşlar bu konudan bi arkadaşın konusu daha varmış sonradan gördüm ama bu dvd okuyucu ile ilgili bişey aşaı yukarı denmemiş hatta direk hiç yorum yapılmadan başka markalar önerilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczantrik -- 15 Haziran 2007; 1:29:51 >

• Ben de bu playeri düşünüyorum. Sizce nasıl, tavsiye lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Ben de bu playeri düşünüyorum. Sizce nasıl, tavsiye lütfen..
    usb sisni test eden oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caligula

usb sisni test eden oldu mu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aşağıdaki başlıkta alan bir arkadaş elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı.

http://forum.donanimhaber.com/m_14966841/tm.htm
    sanırım ürün yeni oldugu için fazla teknik ayrıntıya girip yardımcı olabilen olmadı.

ben 3 gün önce sipariş ettim

hepsiburdadan 2 ürün almıştım stoklarında ürünü göstermelerine rağmen öbür ürünümü gönderip bunu daha göndermediler.
    isterseniz yukarıdaki başlığı inceleyebilirsiniz.

arkadaaşın başlığını dikkatimden kaçırarak bu başlığı açtığım için kusra bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczantrik

arkadaşlar aşağıdaki başlıkta alan bir arkadaş elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı.

http://forum.donanimhaber.com/m_14966841/tm.htm
    sanırım ürün yeni oldugu için fazla teknik ayrıntıya girip yardımcı olabilen olmadı.

ben 3 gün önce sipariş ettim

hepsiburdadan 2 ürün almıştım stoklarında ürünü göstermelerine rağmen öbür ürünümü gönderip bunu daha göndermediler.
    isterseniz yukarıdaki başlığı inceleyebilirsiniz.

arkadaaşın başlığını dikkatimden kaçırarak bu başlığı açtığım için kusra bakmayın.

Alıntıları Göster
    4gb bigboy flash memory sahibiyim usb'yi bu cihazla sorunsuzca kullanıyorum. yanlız eşimin 1gb sandiski görmüyor.
    usb si 1.1 olduğu için filmlerin başlaması 15 20 sn kadar sürüyor yanlız hızdan kaynaklanan bir takılma olmadan sorunsuz bir şekilde izliyorum.

Altyazılarında kumandadan subtitle tuşuna basılı tutarak ayar bölümüne giriyorsunuz ve istediğiniz dil kodunu seçebiliyorsunuz.
    Altyazı büyüklüğü gayet güzel ve okunabilirliği çok çok iyi.

Diğer markaları test etmediğim için bilgi sahibi değilim fakat evlenmeden önce Philips 720SA kullanıyordum ve gayet memnundum yanlız 298H hem görüntü olarak daha kibar hemde daha işlevsel.

Televizyonum LG 42PC1R, dvd ve tv HDMI dan bağlı ve 720p upscale kullanıyorum yanlız elimde HD kalitesinde dvd olmadığı için şu an pek farkını hissedemedim önümüzdeki haftalarda bir adet edinip görüşlerimi bildiririm.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: h1ghland3r

4gb bigboy flash memory sahibiyim usb'yi bu cihazla sorunsuzca kullanıyorum. yanlız eşimin 1gb sandiski görmüyor.
    usb si 1.1 olduğu için filmlerin başlaması 15 20 sn kadar sürüyor yanlız hızdan kaynaklanan bir takılma olmadan sorunsuz bir şekilde izliyorum.

Altyazılarında kumandadan subtitle tuşuna basılı tutarak ayar bölümüne giriyorsunuz ve istediğiniz dil kodunu seçebiliyorsunuz.

Diğer markaları test etmediğim için bilgi sahibi değilim fakat evlenmeden önce Philips 720SA kullanıyordum ve gayet memnundum yanlız 298H hem görüntü olarak daha kibar hemde daha işlevsel.

Televizyonum LG 42PC1R, dvd ve tv HDMI dan bağlı ve 720p upscale kullanıyorum yanlız elimde HD kalitesinde dvd olmadığı için şu an pek farkını hissedemedim önümüzdeki haftalarda bir adet edinip görüşlerimi bildiririm.

Saygılar

Alıntıları Göster
    merhaba h1ghland3r
    altyazılı bir divx filmin resmini ekleyebilirmisin?

quote:

Orjinalden alıntı: h1ghland3r

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: emule79

merhaba h1ghland3r
    altyazılı bir divx filmin resmini ekleyebilirmisin?

quote:

Orjinalden alıntı: h1ghland3r

Saygılar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sonunda bende aldım cihazı ve gayet hoşuma gitti ilk izlenimlerle bi kaç foto yollamak istiyorum :)
    bende teknik olarak aşırı anlamam ama bişi hakkında soran olursa veya bişeyi denememi isterseniz yapabilirim fırsat buldukça :)

öncelikle alet çok şık kibar ve küçük.

1080i çözünürlükte (philips 32pw9551 ile) kullanıyorum ve görüntülerden gayet memnunum (hdmi kablosu ile). hd film denemedim elimde yok normal divxler üzerinde genelde çok hoşuma giden sonuçlar verdi alt yazıları kendisi okuyor karakter büyüklük türkçe gibi problemler yok.
    sanırım altyazımı seçimi gibide birşey var ama tam bilemeyeceğim bendeki divxlerin hepsinin altyazıları film adı ile aynı ve aynı klasörde ve uzantıları srt :)

altyazılar ekranın uygun yerinde uygun büyüklüyte. altyazının altında gözü tırmalamayan yazının okunaklığını arttıra siyah bir şerit var.

not: fotograf makinesi ile çekildiğinden görüntüdeki bozulmalar çekimden kaynaklıdır.

şimdiye kadar cdlerde hanüz okutma problemi yaşamadım. ne verdiysem okudu.
    usb olayını daha deneme fırsatım olmadı ama harici hdd olmadığı için deneyebileceğim max şey flash disktir :)

son olarak kendi gibi şık bir de kumandası var kullanışlı geldi bana. ayrıca çoğu tv nin ana özelliklerini(açma kapama-program değiştirme-ses açıp kapama- AV tuşu) kumanda edebilmek içinde bölüm ayırmışlar buda çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczantrik -- 24 Haziran 2007; 14:51:24 >

• quote:

arkadaşlar sonunda bende aldım cihazı ve gayet hoşuma gitti ilk izlenimlerle bi kaç foto yollamak istiyorum :)
    bende teknik olarak aşırı anlamam ama bişi hakkında soran olursa veya bişeyi denememi isterseniz yapabilirim fırsat buldukça :)

öncelikle alet çok şık kibar ve küçük.

1080i çözünürlükte (philips 32pw9551 ile) kullanıyorum ve görüntülerden gayet memnunum (hdmi kablosu ile). hd film denemedim elimde yok normal divxler üzerinde genelde çok hoşuma giden sonuçlar verdi alt yazıları kendisi okuyor karakter büyüklük türkçe gibi problemler yok.
    sanırım altyazımı seçimi gibide birşey var ama tam bilemeyeceğim bendeki divxlerin hepsinin altyazıları film adı ile aynı ve aynı klasörde ve uzantıları srt :)

altyazılar ekranın uygun yerinde uygun büyüklüyte. altyazının altında gözü tırmalamayan yazının okunaklığını arttıra siyah bir şerit var.

not: fotograf makinesi ile çekildiğinden görüntüdeki bozulmalar çekimden kaynaklıdır.

şimdiye kadar cdlerde hanüz okutma problemi yaşamadım. ne verdiysem okudu.
    usb olayını daha deneme fırsatım olmadı ama harici hdd olmadığı için deneyebileceğim max şey flash disktir :)

son olarak kendi gibi şık bir de kumandası var kullanışlı geldi bana. ayrıca çoğu tv nin ana özelliklerini(açma kapama-program değiştirme-ses açıp kapama- AV tuşu) kumanda edebilmek içinde bölüm ayırmışlar buda çok hoşuma gitti.

Alıntıları Göster
    Güzele benziyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: canmur

Güzele benziyor....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bir tane almak istiyorum ancak bu divx playerların codecleri update edilebiliyomu merak ediyorum yada codec uyumsuzluğu yapıyomu?? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mactr07

arkadaşlar bende bir tane almak istiyorum ancak bu divx playerların codecleri update edilebiliyomu merak ediyorum yada codec uyumsuzluğu yapıyomu?? yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    arkaddaşlar elime geçen bir flashdiskle dene fırsatım oldu yazmak istedim.
    KINGSTON USB 2.0 1024MB MEMORY flash disk ile ki benzerlerinden çok daha ucuz ama yavaş bir flash disktir(hepsiburda # Okuma Veri Transfer Hızı : 6MB/saniye # Yazma Veri Transfer Hızı : 1.5MB/saniye der)
    bunla denedim
    ilk flash diske geçerken baya bir zaman aldı
    ama flash diskin içini gösterdikten sonra filmin açımı ve göstermesi normal dvdden okuyuşu gibiydi. ileri geri sardırmalarıda sanki dvdden kullanıyormuşum gibi çalıştı :)

bu arada dvd ye vcd den (cd1-cd2 gibi) direk çekilmiş yane riplenmemiş filmleri okumuyor yani sanırım dat dosyalarını DİREK okumuyor olabilir. çünkü mpegav dizininde dosya yoktu. yada ben beceremedim vcd yi okuyan öle nası okumaz anlamadım :(

• quote:

arkaddaşlar elime geçen bir flashdiskle dene fırsatım oldu yazmak istedim.
    KINGSTON USB 2.0 1024MB MEMORY flash disk ile ki benzerlerinden çok daha ucuz ama yavaş bir flash disktir(hepsiburda # Okuma Veri Transfer Hızı : 6MB/saniye # Yazma Veri Transfer Hızı : 1.5MB/saniye der)
    bunla denedim
    ilk flash diske geçerken baya bir zaman aldı
    ama flash diskin içini gösterdikten sonra filmin açımı ve göstermesi normal dvdden okuyuşu gibiydi. ileri geri sardırmalarıda sanki dvdden kullanıyormuşum gibi çalıştı :)

bu arada dvd ye vcd den (cd1-cd2 gibi) direk çekilmiş yane riplenmemiş filmleri okumuyor yani sanırım dat dosyalarını DİREK okumuyor olabilir. çünkü mpegav dizininde dosya yoktu. yada ben beceremedim vcd yi okuyan öle nası okumaz anlamadım :(

Alıntıları Göster
    Bazı USB girişli DVD-Div-x oynatıcılar için belli bir limitin üzerindeki usb memory stick'lerdeki filmleri oynatmaz diye duymuştum. Örneğin 2GB hafızası olan memory stick kullanabilirken, 4GB hafızası olan memory stick kullanılamıyormuş. Bu doğru mu arkadaşlar? ( Rakamları sadece örneklemek için verdim ). USB bağlantısından 120GB harici HD bağlasak kullanamayacak mıyız yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: munans

Bazı USB girişli DVD-Div-x oynatıcılar için belli bir limitin üzerindeki usb memory stick'lerdeki filmleri oynatmaz diye duymuştum. Örneğin 2GB hafızası olan memory stick kullanabilirken, 4GB hafızası olan memory stick kullanılamıyormuş. Bu doğru mu arkadaşlar? ( Rakamları sadece örneklemek için verdim ). USB bağlantısından 120GB harici HD bağlasak kullanamayacak mıyız yani?

Alıntıları Göster
    Piranha'da USB 2.0 ister 2.5 luk ister 3.5 disk bağla okuyor..320 GB ve 80 GB test ettim sorunsuz.. 2.5 luk HDD için güç kablosuna gerek bile yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: munans

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Piranha'da USB 2.0 ister 2.5 luk ister 3.5 disk bağla okuyor..320 GB ve 80 GB test ettim sorunsuz.. 2.5 luk HDD için güç kablosuna gerek bile yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: munans

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Teşekkürler,
    O halde benim duyduğum şey yanlışmış, ya da bazı modeller için olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Teşekkürler,
    O halde benim duyduğum şey yanlışmış, ya da bazı modeller için olabilir.

Alıntıları Göster
    senin duyduğun memory card'lar ile ilgili olabilir. çoğu fotoğraf makinesinin sd kart kapasitesinde sınır olması gibi. ama bu farklı. bilgisayara bağlarmış gibi düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omega3 -- 26 Haziran 2007; 20:48:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omega3

senin duyduğun memory card'lar ile ilgili olabilir. çoğu fotoğraf makinesinin sd kart kapasitesinde sınır olması gibi. ama bu farklı. bilgisayara bağlarmış gibi düşün.

Alıntıları Göster
    bu telefonu LG LCD ile kullanan arkadaslara birsey sormak istiyorum

-Televiyonun kumandası ile dvd playeri kontrol edebiliyor muyuz ? Malum kumandanın uzerinde DVD , Sat vs die dugmeler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

bu telefonu LG LCD ile kullanan arkadaslara birsey sormak istiyorum

-Televiyonun kumandası ile dvd playeri kontrol edebiliyor muyuz ? Malum kumandanın uzerinde DVD , Sat vs die dugmeler var

Alıntıları Göster
    ben cihazı lg plazma ile kullanıyorum ve tv kumandası ile kumandadan DVD ye basarak DVD player ı kontrol edebiliyorum aynı zamanda dvd player kumandası da detaylı olmasada tv de işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h1ghland3r

ben cihazı lg plazma ile kullanıyorum ve tv kumandası ile kumandadan DVD ye basarak DVD player ı kontrol edebiliyorum aynı zamanda dvd player kumandası da detaylı olmasada tv de işe yarıyor.

Alıntıları Göster
    MErhaba,

Cihazı ben DVD upscale için kullanacağımdan bir dükkanda test ettim. Upscale'i çok birşey değiştirmemişti...

Yinede detaylı olarak görüntüsünü bildiğiniz bir film açın, özellikle koyu ile açığın temas ettiği sahnelerde bakın. Örnek karanlık fonda beyaz bir insan yüzünün olduğu sahneler hdmi ile bir 576p birde 720p deneyin. Samsung HD 860'ıda denedim onun performası iyi idi. Farkedilir bir görüntü iyileşmesi verdi ama lg vermedi....

• quote:

Orijinalden alıntı: yessalih

MErhaba,

Cihazı ben DVD upscale için kullanacağımdan bir dükkanda test ettim. Upscale'i çok birşey değiştirmemişti...

Yinede detaylı olarak görüntüsünü bildiğiniz bir film açın, özellikle koyu ile açığın temas ettiği sahnelerde bakın. Örnek karanlık fonda beyaz bir insan yüzünün olduğu sahneler hdmi ile bir 576p birde 720p deneyin. Samsung HD 860'ıda denedim onun performası iyi idi. Farkedilir bir görüntü iyileşmesi verdi ama lg vermedi....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aleti 1 hafta önce aldım.ama prison break (divx) de aynı klasörde dizi ismiyle aynı isme sahip ve .srt uzantılı altyazıyı göstermedi.baska bi dizide tüm bölümler ve .srt uzantılı altyazılar tek klasörde onda da bölümlerle altyazılar birbirini tutmadı.bazılarını da sorunsuz gösterdi.babalar bi el atarsanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: yessalih

MErhaba,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yessalih

MErhaba,

bende lg plazma ve dv 298 var
    bu upscale nasıl yapılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: W@lter

arkadaşlar aleti 1 hafta önce aldım.ama prison break (divx) de aynı klasörde dizi ismiyle aynı isme sahip ve .srt uzantılı altyazıyı göstermedi.baska bi dizide tüm bölümler ve .srt uzantılı altyazılar tek klasörde onda da bölümlerle altyazılar birbirini tutmadı.bazılarını da sorunsuz gösterdi.babalar bi el atarsanız sevinirim...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: W@lter

bendede yazdığım birkaç divxte aynı isimli altyazı .SRT idi ve görmediği oldu arasıra
    bende divxleri altyazılarını aynı isimde yazdırırken nerodan .SRT yerine .srt olarak yazdırıyorum ve problem çıkarmıyor bununla bir ilgisi varmıdır bilmem

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.