Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG DV392H -_-_- DVD-DİVX player Satın Al 7 Şubat 2013 05:26 1 1 LG DV392H -_-_- DVD-DİVX player Kendi kullandığım DVD-Divx Player'dır. Aldığım ilk günden beri televizyon sehpasının altına koyuldu ve hiç yerinden oynatılmadı bile. Sadece toz almak için kıpırdatıldı Kutusu bile zarar görmeden saklandı Bana hiç bir sorun çıkartmadı. Garantiye gitme veya update, upgrade gibi işlemler hiç yapılmadı. Çok çok temiz kullanıldı emin olabilirsiniz. Çoğunlukla flash disk ile film,dizi izlendi. Türkçe altyazı sıkıntısı hiç çekmedim alacak arkadaşında çekeceğini hiç sanmıyorum. Forumumuz da arkadaşımız ürünün detaylı tanıtımını yapmış. Konuya BURDAN ulaşabilirsiniz. Fiyatını 40 TL olarak düşünüyorum ve kargo alıcıya aittir. Sanalpazar tarafından da alabilirsiniz arkadaşlar. Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] i5 6. nesil masaüstü kasa. Sorunsuz HTC OVE V - 400 TL LG DV392H -_-_- DVD-DİVX player 650VA UPS Olivetti
50 Tl Oldu fiyat arkadaşlar ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] i5 6. nesil masaüstü kasa. Sorunsuz HTC OVE V - 400 TL LG DV392H -_-_- DVD-DİVX player 650VA UPS Olivetti
BUĞRA HOCAM HAYIRLI SATIŞLAR BİR ÜST MODELİNDEN KULLANIYORUM GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ BİR ÜRÜNDÜR ARKADAŞLAR SATICI DÖRT DÖRTLÜK BİRİDİR GÜVENLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ...
Teşekkürler Osman. Benim kendi kullandığım üründür. Baya titiz kullandım. Dediğin gibi kaliteli bir ürün. Sağol yorumun için ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] i5 6. nesil masaüstü kasa. Sorunsuz HTC OVE V - 400 TL LG DV392H -_-_- DVD-DİVX player 650VA UPS Olivetti
Fiyatı 40 Tl yaptım arkadaşlar. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] i5 6. nesil masaüstü kasa. Sorunsuz HTC OVE V - 400 TL LG DV392H -_-_- DVD-DİVX player 650VA UPS Olivetti