Şimdi Ara

LG DVD-RW SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gecen yaz LG-DVD RW aldım. bugüne kadar hiç bi sorun çıkmadan çalışıyordu. Ama 1 haftadır yazdırmada sorun var. Nero yu açtığımda "Sürücünün hazırlanması bekleniyor" deyip duruyor oyle. ve bi türlü yazdıma aktif olmuyor. faturası falanda kayıp olduğu için garanti servisi kabul etmiyor. Yardimlarınızı bekliyorum

• yazılımsal bi sorun olmadığına eminmisin ? yani nero'dan kaynaklanıyor olabilir mi ?

Nero'yu kaldırıp tekrar yüklemeyi denermisin ?
  • belki yazılımda sorun vardır, nero yu sil yeniden kur , veya direk sürücüye at yazdır.
  • İlk başta bende yazılımsal diye sanmıştım ama değilmiş.
    Çünkü bir çok yazılım kurdum gene olmadı. Mesela Cyberlink Power2go, Clonecd, Poweriso Ultraiso ve üstelik Xp nin kendi içerisinde bulunan yazdırma fonksiyonuda çalışmıyor.
    Not: Başka pc lere taktım ve neronun değişik sürümlerini kurduğum halde sorun devam ediyor.
  • BILGISAYARINA SON EKLEDIGIN BISEYLE CAKISMA OLMUS OLABILIR
  • arkadaşlar bende de lg dvd rw var ve hiiç memnun degilim.. tavsiyem, almayan arkadaşlar almasınlar.
    başta iyiydi ilk iki hafta falan ama şimdi kendi yazdığı dvd yi bile okumuyor.. kopyalamıyor.. en düşük hızdan en yüksek hıza kadar hepsini denedim...
    yani demem şu ki LG dvd rw almayın arkadaşlar..
  • bendede LG dvd rw var.arada bir aynı şey abanada oluyor ide kablosunu cıkartıp hdd ide sine takıyorum yeniden tanımıs oluyor eskisi gibi calısıyor. istersen bir dene denemekte zarar yok.
  • bu arada kosemeen@ arkadaşında tavsiye etmediği gibi bende tavsiye etmem.memnun değilim başka bir marka almanız daha iyi olur.
  • Yeni bir DVD-RW al bence.

Önerim; Philips, Asus, Samsung'dur.

Ekleme: İnsanlar nedense LG'nin iyi bir marka olduğunu zannediyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 24 Mayıs 2007; 19:51:14 >
  • Bende alırken Lg almayı düşünüyordum, pc topladığım yerde olmadığı için samsung aldım gayet memnunum.
  • nero 7 sürümünü kurarsan sorun çözülür sanıyorum. büyük ihtimal hata nerodan kaynaklanıyordur.

lg ürünleri gerçekten kaliteli arkadaşlar herkese öneririm.
  • philipsten hiç memnun değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: enis1024

nero 7 sürümünü kurarsan sorun çözülür sanıyorum. büyük ihtimal hata nerodan kaynaklanıyordur.

lg ürünleri gerçekten kaliteli arkadaşlar herkese öneririm.

sorun nerodan olmuyor her zaman cünkü sorun yaşadığımda farklı yazılımlar kullanmıştım sorun giderilmedi.LG yi tr de vestel üretiyor.yurt dışından alınan bir LG ile tr den alınmış bir LG aynı değil.
  • arkadaşım dvd yi birde başka bilgisayarda dene veya ide giriş yerlerini değiş kolay gelsin biosun pilini çıkart biosu sıfırla load yap bide!
  • Arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok saolun. Ama dediklerinizi yaptim ama sorun halledilmedi. İşin içinden çıkamadım bi türlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.