Şimdi Ara

LG E2360V-PN İNCELEME (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
23.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sende de ne göz varmış hocam geçmiş olsun
  • Arkadaşlar, bu monitörün renk ayarlarını bir türlü tutturamadım. Fotoğraflarda ve filmlerde istediğim yumuşaklığı, gerçeğe yakın renkleri alamıyorum.
    Windows XP kullanıyorum. Hem Windows'dan hem de ATI Control Panel'den denedim, olmuyor.

Sizin yazılımsal değerleriniz nedir? Monitörün donanımsal ayarlarınız nasıl?
    Tavsiye edebileceğiniz bir kalibrasyon yazılımı var mı?
  • Bu monitörün S modelini bugün satın aldım. 17"lcd sonrasında oldukça geniş ve alışması zor geldi, parlaklığı 0 kontrastı 50 yapmama rağmen aşırı ışık çok fazla gözümü yoruyor. 30-40Cm mesafe sanırım 23" için yeterli değil

Sormak istediğim bir konu da , OSD ayar menüsünde Original/Ratio seçeneğindeki Wide ve Original seçenekleri bende kararık ve seçilemiyor. Acaba bir şekilde film izlemediğim zamanlar monitörü 4:3 olarak kullanabilir miyim ? Yazı okurken bir uçtan diğer uca gözler fıldır fıldır dönüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitozcan

Bu monitörün S modelini bugün satın aldım. 17"lcd sonrasında oldukça geniş ve alışması zor geldi, parlaklığı 0 kontrastı 50 yapmama rağmen aşırı ışık çok fazla gözümü yoruyor. 30-40Cm mesafe sanırım 23" için yeterli değil

Sormak istediğim bir konu da , OSD ayar menüsünde Original/Ratio seçeneğindeki Wide ve Original seçenekleri bende kararık ve seçilemiyor. Acaba bir şekilde film izlemediğim zamanlar monitörü 4:3 olarak kullanabilir miyim ? Yazı okurken bir uçtan diğer uca gözler fıldır fıldır dönüyor :)

Öncelikle hayırlı olsun hocam.Bende 17''crt den lg2260v modeline geçiş yapmıştım.Yanlız ben 80-90cm mesafeden bakıyorum göz yorma filan yok,tabi benim monitör biraz daha küçük.
    Sırf alışması zor gelir die almamıştım 23'' olanını gözlerim fıldır fıldır dönemsin diye
    Hocam yazıları büyütün kolduğunuzu biraz daha geri çekin göz yorma sorunu kalkıcaktır.O ayarlar bendede kapalı.

• Mesafeyi 55-60cm'e çıkardım ama gözlerim yine de yoruluyor, sol ve sağ köşeler odak dışında kaldığından devamlı gözler hareket halinde... D-Sub bağlantı dapek hoş olmadı sanırım. Fotoğraf makinem ile ekranın görüntüsünü aldığımda arkaplanda titreşimler beliriyor, insan gözü farkedemese de acaba geri planda bu titreşimler mi gözümü yoruyor bilemedim. Aynı fiyata 21,5 Viewsonic Dvi bağlantılı model vardı olmazsa onu deneyeceğim bir de :/
  • bu monitörü bir ay kadar önce bende aldım ve de çok memnunum. buradaki yorumları dikkate alarak seçtim. hdmi özelliği ile kullanıyorum ve oyun oynamak film izlemek çok daha zevkli hale geldi.. tavsiye de ederim...
  • arkadaşlar bende bu ürünü alacağım galiba. Samsung aldım led sonra arızalı çıktı değiştirip sistemdeki lcd yi aldım backlight vardı onuda değiştirdim aynı modelle bunda da backlight oluyor.

sizlerde backlight denen daha çok siyah ekranlarda beyaz olarak kenarlarda görünen ışık sızması varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

arkadaşlar bende bu ürünü alacağım galiba. Samsung aldım led sonra arızalı çıktı değiştirip sistemdeki lcd yi aldım backlight vardı onuda değiştirdim aynı modelle bunda da backlight oluyor.

sizlerde backlight denen daha çok siyah ekranlarda beyaz olarak kenarlarda görünen ışık sızması varmı acaba?

Backlight arzasına daha hiç rastlamadım . Hatta benim tavsiyemle, benden sonra bir arkadaşımda aldı oda çok memnum. Gerçekten kaliteli ve güzel bir ürün .
  • quote:

arkadaşlar bende bu ürünü alacağım galiba. Samsung aldım led sonra arızalı çıktı değiştirip sistemdeki lcd yi aldım backlight vardı onuda değiştirdim aynı modelle bunda da backlight oluyor.

backlight denen daha çok siyah ekranlarda beyaz olarak kenarlarda görünen ışık sızması bende yok.

bu ardsa monıtorun dıbıne degıl en az 50 cm den hatta 60 cm den bakılması gerekıyor cunku bu monıyor 23 inch, gozu yortulan arkadaslar kalıbrasyonunu tam yapmadıklarından vede dıbıne gırdıkelrınden onların gozlerı agrıyor. bende sıkıntı yok gayat memnunum gorunul rahatlıgı ıle alabılırsınız.
    ama yok ben bıraz daha verebılırım dıyorsanız samsung 23 ledlerıde secebılırsınız. onlar bu monıtorden daha ıyı cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitozcan

Mesafeyi 55-60cm'e çıkardım ama gözlerim yine de yoruluyor, sol ve sağ köşeler odak dışında kaldığından devamlı gözler hareket halinde... D-Sub bağlantı dapek hoş olmadı sanırım. Fotoğraf makinem ile ekranın görüntüsünü aldığımda arkaplanda titreşimler beliriyor, insan gözü farkedemese de acaba geri planda bu titreşimler mi gözümü yoruyor bilemedim. Aynı fiyata 21,5 Viewsonic Dvi bağlantılı model vardı olmazsa onu deneyeceğim bir de :/

d-sub baglanma dvi hıc degılse baglan yada kalıytelı bır hdmi kablo ıle.
  • nu arada yanlış başlığa yazmışım ben e2250v-pm modelini alıcam. bu 60 modelinde dvi ve hdmi yok galiba
  • quote:

nu arada yanlış başlığa yazmışım ben e2250v-pm modelini alıcam. bu 60 modelinde dvi ve hdmi yok galiba

aksıne bu modelde 3 cesıt baglantıda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

nu arada yanlış başlığa yazmışım ben e2250v-pm modelini alıcam. bu 60 modelinde dvi ve hdmi yok galiba

aksıne bu modelde 3 cesıt baglantıda mevcut.

doğru bumodelde varmış ama yinede alacağım diğer model bu model vatanda yok. elimde bir miktar daha hediye çeki var şuanki monitörümü verip üzerinide hediye çekleri ile tamamlayacağım. o yüzden 2250 modeli alabiliyorum
  • monitör alacağım kısa bir süre içinde ,
    bu monitörüde araştırıyorum tek tek tüm mesajları okuyorum
  • ksa aynı goruntu aynı bu monıtorun bırde 3 d olanı var oda 900 tl sanırım.
    seytan durtuyor bunu sat 3d sını al dıye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

backlight denen daha çok siyah ekranlarda beyaz olarak kenarlarda görünen ışık sızması bende yok.

bu ardsa monıtorun dıbıne degıl en az 50 cm den hatta 60 cm den bakılması gerekıyor cunku bu monıyor 23 inch, gozu yortulan arkadaslar kalıbrasyonunu tam yapmadıklarından vede dıbıne gırdıkelrınden onların gozlerı agrıyor. bende sıkıntı yok gayat memnunum gorunul rahatlıgı ıle alabılırsınız.
    ama yok ben bıraz daha verebılırım dıyorsanız samsung 23 ledlerıde secebılırsınız. onlar bu monıtorden daha ıyı cunku.

Yavrum iyide bende aynısını söylüyorum samsung daha iyi monitor yapıyor diyorum ama kimse inanmıyor hatta takıntılı olduğumu söylüyor bazıları fakat samsung ips panel kullanmıyor işte dusty açıklama getirmişti bu konuya lg üretiyomuş sanırım ips paneli samsung'dan tırsdığı için vermiyormuş bu paneli banada ips panel lazım yoksa lg nin yüzüne bakmam o yüzden bu bölümü takip ediyorum

EN İYİ İPS MONITORLERhttp://reviews.cnet.com/2733-3174_7-580-7.html
    EN İYİ TN MONITORLER http://reviews.cnet.com/2733-3174_7-580-8.html?tag=

• bendeki modelin görüntüsü
  • arkadaşlar, bu monitöre HDMI girişi ile Teledünya bağlayıp izleyen oldu mu? yapılıyor değil mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilbert

arkadaşlar, bu monitöre HDMI girişi ile Teledünya bağlayıp izleyen oldu mu? yapılıyor değil mi...

tek hdmi var sadece tele dünya ise sorun olmaz izlerzin ama pc felan sıkıntı yaratabilir. tak çıkar vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

quote:

Orijinalden alıntı: gilbert

arkadaşlar, bu monitöre HDMI girişi ile Teledünya bağlayıp izleyen oldu mu? yapılıyor değil mi...

tek hdmi var sadece tele dünya ise sorun olmaz izlerzin ama pc felan sıkıntı yaratabilir. tak çıkar vs.

anladım, Teledünyayı HDMI ile bağlayıp bilgisayarı DVI ile bağlayıp tak çıkar yapmadan monitördeki İnput tuşu ile bağlantılar arası geçiş oluyor ama değil mi, böyle yaparak sıkıntı olmaz heralde..
    bir de, sesi nasıl elde ediyoruz, arkadaki kulaklık çıkışına hoparlör bağlarsak halloluyor mu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilbert -- 11 Ocak 2012; 8:37:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.