Şimdi Ara

LG E2360V-PN İNCELEME (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
23.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabi hdmi + dvi bağlarsan geçişi monitörden yaparsın, kulaklık çıkışı var hdmi dan sesi alır hoperlara bağlarsan ses alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

tabi hdmi + dvi bağlarsan geçişi monitörden yaparsın, kulaklık çıkışı var hdmi dan sesi alır hoperlara bağlarsan ses alırsın.

cevaplar için teşekkür ediyorum.
  • hdmi kabloyla bağladığımda kenarlarda boşluk kaldı. ati ayarlarından yaptım bunu ama prens of percia oyununa girince yine boşluklar kalıyor düzeltemedim bir türlü. monitörün kendi ayarlarındaki mode de orjinal ratio bide wide var ama soluk ayarlar. onları neden kullanamıyoruz kullanabilern varmı? belki oradan düzelir. bu durum bios ekranında da oluyor windows açılmadan önce
  • bende bu lg e2260 monitörden aldım ama benim monitörde sadece vga çıkışı var dvı yok hdmi yok kulaklık çıkı yok model e2260s sizce neden olabilir
    Ben ayarları şu şekil kullanıyorum şu ana kadar alabildigim en kaliteli görüntü ayarı budur.
    Mode ayarını İNTERNET YAPIN Sonra BRİGHTNESS 66 yapın Contrast zaten pasif durumda olacaktır ona gerek yok SHARPNESS 6 yapın Başka hiçbirşeye dokunmadan PHASE yi95 yapın sonra kapatıp çıkın monitörün keyfine bakın Bana göre en iyi ayar budur. Hoşçakalın...
  • bu hdmi kablo ile bağlayınca kenarlarda çıkan boşlukları tamamiyle gideremiyormuyuz?
    eski oyunlarda da aynı sorun oluyor masaüstünde sorun yok ama oyuna girince kenarlardaki boşluklar geri geliyor. aynı şekilde windows açılana kadarda aynı boşluklar var. bu sorun ati kartlarda mı var yoksa nvdia kullanan arkadaşlarda da varmı yada windows7 de mi sorun var windows xp kullanan arkadaşlarda aynı sorun var mı
  • benim e2260s nonitörümde HDMİ çıkışı yokki sana yardımcı olayım kardeşim benimkinde sdace vga çıkışı var
  • o modelde sadece vga var :(
  • bu monitorden ariyorum satmak. isteyen varmi yada sifirini nerde.bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

bu monitorden ariyorum satmak. isteyen varmi yada sifirini nerde.bulabilirim

2 yer buldum ama siteler sağlammıdır bilmem. ama sanırım bu model pek bulunmuyor artık.

http://www.notebook.sa.com//page.php?act=urunDetay&urunID=468
    http://www.gold.com.tr/product.asp?CATEGORY=41&MARK=LG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Ocak 2012; 6:00:24 >

• cidden ya stoklarda kalmamış hiç bi yerde zamanında almışız
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_56771282/tm.htm

bu ılanda birisi satıyor hemde bana göre bu monitör için ucuz bir fiyat bile istemiş . konuş istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

bu ılanda birisi satıyor hemde bana göre bu monitör için ucuz bir fiyat bile istemiş . konuş istersen.

380 tl ye.ucuZ.diyorsun alan arkadaslar. kaca aldiniz bu monitoru vatandan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

2 yer buldum ama siteler sağlammıdır bilmem. ama sanırım bu model pek bulunmuyor artık.

http://www.notebook.sa.com//page.php?act=urunDetay&urunID=468
    http://www.gold.com.tr/product.asp?CATEGORY=41&MARK=LG

iki yerdede yok kardes saol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

380 tl ye.ucuZ.diyorsun alan arkadaslar. kaca aldiniz bu monitoru vatandan

temmuz ayı sonuna dogru vatandan pesın yuzde 8 ındırımle 485 tl ye aldım ben. o yuzden bana ucuz geldı. dolarda arttıya hanı su sıralar o yuzden dedım.

• 380tl ikinci el için pahalı. 360tl ye sıfırını alabiliyordun. geçen sene nisan-mayıs (tarihi tam hatırlamıyorum) gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavenandhell1234 -- 20 Ocak 2012; 23:49:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal1390

380tl ikinci el için pahalı. 360tl ye sıfırını alabiliyordun. geçen sene nisan-mayıs (tarihi tam hatırlamıyorum) gibi.

satan kısıyı tanımam etmem.
    dolar o zman ne kadar ıdı ve o zman bu monıtor lg nın en ust klansman bu sınıfta monıtoruı ıdı.
    sonuc olarak sıfır bu monıtor 500 tl den asagıya bulunmaz vede bence o satan kısı ıcın 380 tş fıyatı gayat normal. hatta ucuz bıle.
    bulabılıyormusun bu monıtopru 2 cı el. hayır ben sadece yardımcı olmak amacıyla lıng verdım fıkrımı belırttım benmı sucluyum.
    bu monitorde kafanızın basmadıgı uzre
    d-sub cıkısı
    dvi cıkıs
    hdmi cıkısı
    ses cıkısı
    vede 23 ınch LED
    daha hala bu moınıtor ıcın neyı neye gore pahalı vede neyı neye gore kıyasıyoırsunuz. acerın bu mıodelın e gore bu mopnıtor 10 basar. ınceledım ve gordum.
    bu klansmanda en ıı alanıbılcek bu fıyata monıtor budur.
    yok param cok dersen samsung 'q yonelebılırsın.
    adam almıs ucuza dıyelım o fıyata 380 degılde 300 zemı satıcak garantılı 1 seneden fazla olan monitorunu.
    tamamamen sacmalıyorsunuz.
    vede be artık bunca sene sopnra su karar vardım
    forum oluculer ıle dolmus. sankkı ben ıstemem ucuz bır paraca almak. ama her malın bır ederı vardır.
    bu kadar oluculukte kasaba kurnazlıgıdırlkı, bana boyle mesajlarla gelenlerı derhal def edıyorum basımdan.
    ayrıca forum yası prtalması ve gelır sevıyesıde cok dusuk. eskıden boyle degıldi.

• quote:

380tl ikinci el için pahalı. 360tl ye sıfırını alabiliyordun. geçen sene nisan-mayıs (tarihi tam hatırlamıyorum) gibi.

ayrıcan o yuzde 25 ındırımdenyararlanıp sıfır pıxel testı aldıgın yertden yaprtıbılecekelr olmadı. dırek evlerıne kargo ıle yollandı.
    ben temmuzun 20 sın de vatan yopkapıya gıttım bu monıtoru alma ıcın yuzde 8 ındırım ıle gene
    ama ne oldu bılıyormusun
    2 tane var elımızde dedıler
    1 cını aldım pızel teste sontum tum renklerde vede beyazda
    sonuc ne bılıyormusun 3 tane sıyah poıxel beyazda.
    2 cısnı guya oınumde actı guızlkeyerek sankı sıfır kutu acarmıs gıbi
    taradım onda pıxel hatası yoktu.
    ama bırde ne goreyım kutu ustunde kayserıden yurtıcı kargo etıketı vardı . tam kasaya gıdıp alırken gordum ve ıoptal ettım alısverısı.
    10 ghun sonra gıttım vatan ıstanbul taxim subesıne onumde sıfır kutu actılar tek bır band ve de hıc ellenmemıs kızgıbı monıtoru (topkapıda ban satılma ıstenen mnıtorun kutusunda 2 tane kolı bandı vardı.)vede 485 tl verıp aldım. pızel testını yaptım o dangalak topkapı subesındegı elemanlar gıbı degıl. bu sube superdı calısanları cok ılgı gosterdıler.
    sanırım arz talpğ meselesı vede musterı yogunlugu topkapıda.
    VATAN elmadag subesı calısanlarına ılgılerı ıcın tesekkur ederım ayrıca.

sonuc olarak ındırımden yada ıntnetten alının ındırımlerle ıle cogunlukla yuzde vermıcem temız mal gelmıyor.
    ha 2 cı el yada o. anlayan anlamıstır sanırım.
    adam alır 360 sa yuzde 25 ındırımle ama 1 kac kısıı alır.
    o bır kac kısıde ne kadar sıfır vede saglam monıtor almıstır tartısılır.

O YUZDEN LUTFEN BU KONULARI OKUYUP BILINCLENINIZ.
    sonrasında o suklkadar bu sukadar satıldı yda alındı dıyınız.
    ÇOGUNLUK GENEL OLARAK DIYORUM.
    HİÇ BİR ŞERYDEN HABERİNİZ YOK.

sıze fıkır verıp sızlerı aydınlattı ısem ne mutlu bana.

• dur gene aklıma bısey geldı yazayım bunuda,

ılk denedıgım onıtorde dedımya 3 ulu pızel cıktı. zopdur o dıyı elınle sıldı. dedım yok bu monıtorde olupızel var.
    satan kısı ne yaptı ınanırmısınız tak tak tak partmagı tırnagı ıle olu pızel olan yer monıtor calısır ılen vurdu.
    guya duzeltıp bana kakalıcak o monıtoru. pekı 1 tanesını duzelttı dıyelım dıgr 2 sı ya duzelmez ıse ?
    tamamen sacmalık.
  • yanış hatırlamıyosam incehesaptan 420ye almıştım.ama ben alırken dolar bu kadar uçuk değildi dolar yükseldikten sonra 500 veya 520ydi çoğu yerde.380tl normal fiyat ne ucuz ne pahalı hiç bi sorunu yoksa aletin alınabilir.
  • quote:

kardeşim geçen yıl bende 500 gb lik hdd yi 80 tlye alabiliyordum şuan 300 tl 1 hdd. 320 gb lik kullandığım hdd 70 tlye aldım geçen yıl şuan 250 tl aynı hdd. sanırım senin dolar ve pc parçalarının bu yıl tavan yapışından haberin yok o dediğin fiyat geçen yıldı. artı geçen yıl indirimle imzamdaki monitörü ben 380 tl ye aldım artı daha düşük modelini. sen 380 tl çok diyorsun ama yanlışsın. bulsan bile 500 tlden aşşağıya alamazsın sıfırını bu monitörün. hadi kolay gelsin şunuda belirteyim geçen yıl imzamdaki hdd hariç anakart işlemci psu ram 500 tl civarı aldım şimdi alda göreyim bilseydim hdd stoklardım 70 80 tl den 250 300 tl ye uçtu hdd ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Ocak 2012; 1:54:27 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.