Şimdi Ara

LG E2360V-PN İNCELEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
23.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi test ettim hdmı ses çıkışında sesi sonlara vurdurduğumuzda boşta beklerken bi ssss sesi oluyor dediğim gibi ve ses sonda iken bu rahatsız edici derecede çıkıyor ses sistemim logitech z2300 anakartın o/b ses çıkışı bana da iyi gibi geldi bu hd çıkıştan onda sesi sona da vurdursam sss sesi yok denecek kadar az
  • Oyun oynarken yanda boşluklar oluyor siyah.Masaüstündekini ati kontrol panelinden hallettim ancak oyundakileri çözemedim.HDMI kabloyla bağladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

Hayırlı olsun güle güle kullanın
    Benimkinin tuşlar gayet yumuşak belki bana öle geliyodur.zaten ayarını tutturduğunuzda onlarla pek işiniz olmuyacak dert edilecek bi konu deyil :)
    gerçekten fiyat performans olarak güzel bir monitör.
    Acaba kutu içeriğinde türkçe kullanım kulavuzu varmı bende çıkmadıda

Saol üstat kutudan İngilizce klavuz çıktı. Ben ps3 ü de bağladığım için tuşlara sık basıyorum :) Biraz göz yoruyor sanki meret

Evet gözleri yoruyor azda olsa ama tam ayarını tuturdumu çok sağlıklı oluyor.Sık kullanıyosan alışır onlar yeni paraçaya :D
    Benden ingilizcede çıkmadı ne hikmetse :(

• Ekran kartımın HDMI çıkışı olmadığı için ses çıkışını kontrol etme şansım olmadı gerekte duymadım zaten 5+1 almayı düşünüyorum ihtiyacım olmuyacak sanırım.Hdmı çıkışına hdmı çıkışlı uydu alıcısı bulup bağlamayı denicem birkaç yerde okudum bu şekilde tv izleyebiliyormuşuk tuner siz sanmıyorum ama denemekte fayda var ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Web King

Oyun oynarken yanda boşluklar oluyor siyah.Masaüstündekini ati kontrol panelinden hallettim ancak oyundakileri çözemedim.HDMI kabloyla bağladım.

Bende analogla bağlı aynı sorun bendede vardı oyuna girdikten sonra monitörün soldan 3 tuşuna ikikere basarak auto özelliğini kullanarak tam ekrana dağıttım görüntüyü
  • Denetim masasında Ses yok bende ya. Ses efekti ve ses aygıtları var. Bu cızırtı sesine uyuz oldum. Bir de nette gezerken( beyaz sayfalarda daha doğrusu) gözümü çok yoruyor monitör. Sizde de var mı? Ayarlardan mıdır?
  • aynı sorun bendede vardı ayarlarla baya bir uğraştıktan sonra çözdüm şuan iyi monitörün ayarlarında keskinlik(SHARPNESS) var o çok fark ediyor göz yorulmasına
  • Monitör elime geçti dvi kablo çıkmadı . Analog dan bağladım oyunlarda bir sorun yok . Film izlerken 480p film de ki sahnelere mest oldum. ama gece sahnelerin de ya da karanlık bir odada görüntü çok karanlık birşey belli olmuyor internet cafe ye gidip aynı filmi denedim ufak bi karanlık sahnede her yeri karartıyor yani kendi monitörüm de tamamen siyah gördüğüm yeri başka bir monitör de karanlık yerin için de ne olduğunu görebiliyorum . Ayarların çoğunu denedim duzeltemedim normal mi bu ? Ekran kartım fx5500. p4 2.8 ghz işlemcim
  • Birde paint de ekranı siyah a boyayıp kayıt ettim sonra onu slayt olarak açtım siyahlarda önce bir karıncalanma oldu sonra ekran yavaş yavaş siyahlaşti kapan miş gibi oldu ikinci kez yaptım yine aynısı oldu normal mi bu belki benim ekran kartın dan dir. Belki de analog la bağladım o yüzden dir
  • Monitörü alalı 1 hafta oldu. Değiştirsem mi acaba diye düşünüyorum. Gözlerim çok yoruluyor. Bir de çok sallanıyor. Göz yorgunluğuyla birleşince başım dönüyor ya
  • Renkler çok soluk değilmi :S
  • benim gibi siyaahlarda sorun yaşayan yok mu
  • Renkler fena değil de. Beyaz kısımlar çok parlak geliyor bana. Keskinlik 5'te şu an. Altında olunca bulanık üstünde olunca çok parlak oluyor ve yazılar inceliyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal1390

benim gibi siyaahlarda sorun yaşayan yok mu

Bir miktar karıncalanma bende de var. Ama dikkatimi çekmiyor. Arka ışıkta mı bir sorun var?
  • Renkler nsl soluk değil yahu :S Sarı sarı değil en çok bunda sorun var. ve mavide..
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Orijinalden alıntı: bilal1390

benim gibi siyaahlarda sorun yaşayan yok mu

Bir miktar karıncalanma bende de var. Ama dikkatimi çekmiyor. Arka ışıkta mı bir sorun var?

Karıncalan ma film lerde belli olmuyor zaten . Ama 17 crt monitör den geçtim bu monitöre o sebeb den dolayı arka ışık sorunu nasıl oluyor bilmiyorum . Monitörün ayarların da black level diye bir ayar var o ne işe yarıyor hdmi dan bağlayın ca aktif oluyormuş belki o ayarla sorunu düzeltebilirım .
  • Üstat sarı, mavi iyi paint'te 1920/1080 boyutunda açıp slay olarak baktım. Forum'da kenarlardaki sarı renkler soluk ama. Bende de yeşil hafiften sarıyı andırıyor. İnceleye inceleye renk körü olacak sonunda
  • sarılar hatalı. çok uğraştırıo bu renk kalibrasyonu. nvdia ayarlarındanda yapıorm tam tutmuyor kanser oldm. LG nin renk kalibresi cok zor pro kişiler yapsa tam oturucakda işte.. Samsungda bu sorun yok default ayarları bile parıl parıl ama aralarında 150tl fark var
  • Evet bende zaten o yüzden LG aldım. Geçen Vatan indiriminde 23" led samsung alacaktım 460 liraya. Ama 360 liraya bunu aldım. Aklım onda kaldı biraz da. Tasarımı falan daha güzeldi, daha canlıydı renkleri falan...
  • Black level ne işe yarıyor bilen varmı sırf o ayar için hdmi kablo almaya gerek varmı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.