Şimdi Ara

LG E300 Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 gün önce Bimeks'ten %30 indirimle E300 AP30T aldım. Yaklaşık 1500 YTL'ye geldi.

Zaman bulamadığım için aleti tam inceleme fırsatı bulamadım. Yalnız dikkatimi çeken birkaç noktayı belirteyim. Belki 13.3 gibi küçük ekranlı notebook almayı düşünen arkadaşlara fikir verebilir :

1. İlk sorunum wireless oldu. Evde Robotics 9110 modem var, XP yüklü Shuttle'ımla güzel bir şekilde evin heryerinden bağlanıyorum. Ancak E300 ile bağlanamadım. (Daha doğrusu WPA şifreleme ile bağlanamıyor, güvenlik olmadan sorunsuz bağlanıyor). Atheros marka wireless kart olduğu için mi, Vistadan mı yoksa benim Robotics modemden mi tam çözemedim. Bir kaç link okudum ama sanırım bir iki driver güncelleme ile bu sorun çözülür. Zaten XP'ye geçmeyi düşündüğüm için çok da önemsemiyorum.

2. ekran kartı Ati X1250. Bilgisayar almadan araştırma yaptığımda X1250'nin 128 mb olduğunu görmüştüm (ve de öyle). ama bilgisayarda ekran kartı özelliklerine bakınca paylaşımsız 256 mb gösteriyor paylaşımla beraber 800 küsür bir rakam gösteriyor. bu konu hakkında bana da bilgi verecek arkadaş varsa sevinirim. Teknosadaki bir arkadaş chipsetlerle oynanmıştır dedi ama bu bilgisayarla ilgili her sayfada ekran kartı olarak 128 mb gösteriliyor .

3. Aletle henüz çok vakit geçiremediğimiz için başka ne gibi sorunu ya da artı puanları var bilemiyorum. ancak genel olarak küçük ve performanslı bir alete benziyor. Görünüşü bence çok şık. Zevk meselesi gerçi ama bana göre 400 ve 405 serisinden daha hoş. Siyah ,desenli , parlak bir kasası var. klavye bölümü gri (beyaz olmasından gri olması daha iyidir. ) Klavye rahat. Görüntü güzel ama bu yeni ekranların hepsi çok parlıyor. Ses bana az gibi geldi ama işyerindeki antika Asus A2500H daha güçlü ses veriyor. Ses çıkışını denemedim ama satış sitelerinde var diye yazılan S/PDIF yok diye okudum forumlarda.

Bu arada arkadaşlar, ben aleti Bimeks'ten aldım ama açıkçası hiç memnun olmadım. Birincisi personel son derece bilgisiz. Ram slotunu bilmeyen adamı satış elemanı yapmışlar. Ayrıca akşam geç saatlerde gittiğim için aldığım ürün stokta kalmamış, standdaki ürünü aldım. Ama ben satış işlemlerini gerçekleştirirken başka bir eleman bir müşteriye aynı notebook'u indirimli fiyatla satmaya çalışıyordu. Haliyle kıllandım stokta olmayan bir bilgisayarı nasıl satarlar diye. Meğerse ödemeyi o gün yapıp sonradan bilgisayarı sipariş edip getirtiyorlarmış. Ben de o zaman ben niye açıktaki ürünü alayım bana da sipariş edin getirtin dediğimde tamam soralım merkeze deyip cocuk iceri girdi ve döndüğünde merkezde de kalmadığını söyledi. Ayrıca ödeme şekillerinde de farklı alternatifler oldugunu sonradan ögrendim. Ben indirimli olsun diye 6 taksit almak zorunda kaldım.
    Kısaca, daha önceden başka arkadaşlarımda benzer sorunlar yaşadığı için söylüyorum, Bimeks son derece kalitesiz hizmet veriyor, sanki adamlardan 3 kilo domates alıyoruz.

E300 'ü olan arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA
    18 yıl önce açıldı
    SAMSUNG KS8500 kullanıcıları
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.