Şimdi Ara

LG-E500 Ekran Kartı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lg-E500 UAP22T notebook kullanıcısıyım, notebookumun garantisi bayadır bitti , notebook u aldıktan sonra xp ye çevirmiştim ve yaklaşık 3 sene hiç arıza wermeden 1 kere bile servise göndermeden kullandım , yanlız arada sırada sadece bazı oyunlarda oynarken donma yapabiliyordu ama fazla rahatsız etmiyodu reset atıp kaldığım yerden devam ediyordum oyunuma , ancak 1 hafta önce windows 7 kurdum , herşey güzel çalışıyordu 3 4 günn kullandım oyunda oynadım fakat bi kaç gün önce yine oyuna (PES 2010 veya Resident Evil 5) girdiğimde herşey birbirine girdi ve dondu ardıdan reset attı açılır açılmaz mavi ekran hatası verdi bu sürekli devam etti açılır açılmaz mavi ekran hatası weriyodu , güvenli modda açıp driveri kaldırdım , pc açıldı fakat 4 bit ve 640x480 de çalışıyordu ve değiştiremiyordum , servise götürdüm şu an bakımı yapılıyor ama benim merakım daha önce böyle bişeyle karşılaşan oldumu arkadaşlar ? Sanırım ekran kartıma bişe oldu , ekran kartı değişirmi , değişirse ne kadara mâl olur nvidia 8600m gs war üzerinde ... :(:(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.