Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burak_jbl

ARKADAŞLAR BU CİHAZIN İÇİNDEKİ RAMLARIN MARKASI NE OEMMİ :) BİR DE KLAVYENİN ALTINDA BİR BOŞ SLOT VAR ONU KENDİMİZ TAKMAYA KALKSAK KOLAY TAKABİLİRMİYİZ TAKSAKDA CİHAZ GARANTİ DIŞIMI KALIR

ram lerin markası hynix
    klavye altındaki slota ram takman garanti dışı bırakmaz yakması bana göre kolay sana göre zor hesabı dikkatli açarrsan sorun olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

bios update hangi durumlarda gereklidir arkadaşlar yorum ve görüşlerinizi bekliyorum

ayrıca kamera açıkken görüntü kararıp kararıp açılıyor ayarlıyorum yine aynı buna bi çözüm

bulan varmı. sinir oldum valla

arkadaşım bios update her durumda gereklidir yani nasıl yeni driver çıkınca yüklüyorsan yeni bios çıkınca da yüklemen gerekir zaten bios update bulunan bi sorunu yok etmek içindir.

Kamera için simplo webcam driver diye ararsanız yeni driver a ulaşırsınız biraz daha kaliteli
  • springci iş güç nedeniyle çok fazla bakamadım foruma kusura bakma şu an için laptoptan memnunum ben program lama ile ilgileniyorum oyun hakkında
    çok fazla bişey söyleyemem ama vatanda laptop un yanında guildwars oyunu bilgisayarın kutusundan çıkıyor bende kurdum ve oynadım gayet güzel oynanıyor şu an için bu fiyata en iyi seçim vatan da da fiyat aynı...
  • wolkan 33 , kardeş simplo webcam driver diye aradım ama pek bir sonuç çıkmadı ayrıca lg smart cam.ın

yazılımı simplo mu onuda anlamadım. birde bios update hangi durumlarda gerekir derken yani bunun versiyon

yükseltme gibi bir amacımı var diye sordum. yada şöyle diyim benim şu an cihazdan bir sıkıntım yok herşey

olması gerektiği gibi çalışıyor (web cam kalitesizliğini saymazsak) ama performans artışı veya herhangi bir

fark olabilirmi anlamında sordum. ayrıca bios un güncel olup olmadığını nasıl anlarız. bu konularda bilgi
    verecek arkadaşlarda katkıda bulunursa çok faydalı olur diye düşünüyorum. ve son olarakta ilgilendiğiniz için
    teşekkür ediyorum.
  • Arkadaşım laptop ilk görüşlerini yazmışsın teşekkür ediyorum benim için önemliydi açıkcası birde LG bu modeli bildiğim kadarıyla daha çok yeni piyasada tam bilinmiyor özellikleri o yüzden sağlıklı bir bilgiye ulaşmakta zorlandım
    alacagım almasında da acaba bir kampanya yakalarmıyım diye açıkcası tetikteyim ama bu makinayı alacagım inşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: MzkC

springci iş güç nedeniyle çok fazla bakamadım foruma kusura bakma şu an için laptoptan memnunum ben program lama ile ilgileniyorum oyun hakkında
    çok fazla bişey söyleyemem ama vatanda laptop un yanında guildwars oyunu bilgisayarın kutusundan çıkıyor bende kurdum ve oynadım gayet güzel oynanıyor şu an için bu fiyata en iyi seçim vatan da da fiyat aynı...

• ya arkadaslar makinanın fanından tır gidiyormuş gibi ses gelio
    servisemi gidiyim makinanın hızından bişeyinde bi sorun yok ama ses yeni gelmeye basladı rahatsız ediyor gürültülü bi ses değil ama sanki içine fare kaçmış
  • biraz daha bekle iyice emin ol bence... ama birkaç kişi daha aynı şikayeti yazmıştı...

3 aydır kullanıyorum anormal bi ses gelmedi...
  • 2 bck ay oldu alalı
    ses 5dk sonra kayboldu açılışta oluyor nedir acaba derdi makinenin
    2 bck ay bişe olmadı şimdi fanımı arıza yaptı
  • sanmam arızalanğını.. dediğim gibi bence bir süre daha bekleyip emin olmak daha iyi olur gidip servis ara bul prosedüre uy bekle bu gün olmaz yarın gel filan.

yani kesin emin olup gitmek en iyisi bence... ayrıca fanın hava tahliye ızgaraları var altta ve arka kısımda belki
    ufak bi parçacık filan gireblir... cihazı kapalı konumdayken kuvvetlice üfleyerek denemek şimdilik
    yapılabilecek en iyi şey olabilir... tabi bunlar benim önerim... yapın dem
    iyorum ama denene bilir kanımca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 11 Temmuz 2008; 21:58:38 >
  • AYNI SORUN BANADA OLDU BİRDEN FANDAN SES GELMEYE BAŞLADI SAG ALT ARKA KÖŞEDEN GELİYORDU SES ORAYA BİRAZ BASKI UYGULADIM HERHALDE FAN BİR YERE TEMAS EDİYORDU.AMA GEÇTİ 1 AYDIR DA DAHA HİÇ SES GELMEDI. BİDE BU KLAVYENN SÖKÜLÜŞÜ TAM OLARAK NASIL OLUYOR..RAM SLOTUNA ULAŞMAM LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_sefa61 -- 12 Temmuz 2008; 9:51:54 >
  • Arkadaşlar ıkıncı bır laptop alacam suan asus m51sn kullanmaktayım cokta memnunum.Yenı alacagım laptop ozellıkle buyuk ekranlı ıstıyorum.Autocad kullandıgım ıcın ufak ekranlar pek faydalı olmuyor.

Genel olarak Lg laptap nasıldır?Kalıtelımıdır genel sorunları nelerdır?servısı nasıldır?

Vede su ıkı cıhazdan hangısını onerırsınız
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1153
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1152

Burdan soruyorum nedenı ıse en yogun baslık burasıdır.Lınktekı cıhazlar hakkınde ne dusunuyorsunuz?

• R`meRt bu kadar daralttıktan sonra seçenekleri başkasının önerisi değilde senin tercihin kalıyor geriye. Çünkü cihazlar neredeyse aynı genel olarak. İşlemciler arasındaki 300 MHz pek anlaşılmaz bile bence. 17'' in artısı HDMI çıkışı ve 3.4 kilo olması. 2,5 kilo daha hafif. Ama diğerinin de ekranı büyük. Dersen ki bu bunu masaüstünde kullancam safi ekran olsun, taşırken arabama atıcam. HDMI falan da gerekmez o zaman 19''. Yok taşırım ben bunu dersen ya da HDMI çıkışı lazım olur o zaman 17'' zaten laptopun da varmış taşıma sorununu biliyorsundur, o aradaki 2.5 kilo fark elindeki laptop eder...
  • Aynen aradakı fark sahıp oldugum laptop kadar neredeyse.Kullanım amacı ıste genellıkle autocad ofıs ve ınternet amaclı muzık dınlemek amaclı olur.Arada oyunda oynarım ama oynadıgım oyunlarda pes fm tarzı oyunlar.Meslegım geregı ekran ne kadar buyuk olursa gorus acımdakı detayda o kadar artıyor ve bu benım ıcın onemlı bır nokta.Buyuk farkları ,kucuk detaylar yaratırmıs.Sanırsam 19" olan s900'u alacam.Ama vatandakı cıhaz ıle sadecenotebook takı cıhazın modellerı aynı olmasına ragmen donanımları farklı.Gorerek alabılecegım bıyer varmı bıldgınız
  • Selam arkadaşlar
    Ben yeniyim laptop alıcam piyasayı araştırıyorum mavi'de bu ürün gerçekten çok uygun özellikleride çok iyi. Yorumların hepsini okudum öğrendiğim kadarıyla ekran kartı tek kusuru heralde. Bende almayı düşünüyorum ama 3 makine arasında kaldım. Bi tanesi Acer Aspire 5520-7A1G12Mi (VHB) fiyatı 1050 ytl , bitanesi packard bell ME35-T-024 fiyatı 99 ytl birde lg e500 var KPGWT fiyatı 1241 ytl. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirimi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: R`meRt

Aynen aradakı fark sahıp oldugum laptop kadar neredeyse.Kullanım amacı ıste genellıkle autocad ofıs ve ınternet amaclı muzık dınlemek amaclı olur.Arada oyunda oynarım ama oynadıgım oyunlarda pes fm tarzı oyunlar.Meslegım geregı ekran ne kadar buyuk olursa gorus acımdakı detayda o kadar artıyor ve bu benım ıcın onemlı bır nokta.Buyuk farkları ,kucuk detaylar yaratırmıs.Sanırsam 19" olan s900'u alacam.Ama vatandakı cıhaz ıle sadecenotebook takı cıhazın modellerı aynı olmasına ragmen donanımları farklı.Gorerek alabılecegım bıyer varmı bıldgınız

Alınabilecek en iyi yerler mi bilmiyorum ama MediaMarkt ve ElektroLux görülecek en iyi yerler. adamlar her üründe bi taneyi eline al dene kullan diye koyuyolar rafa. Mavide de teşhir ürünleri var ama çoğunda oturum açılmamış ve şiifre gerekiyo oturumu açmak için de öyle login ekranı duruyo. Kurcalayamıyosun. Cam bi rafta duruyo, naylona sarmışlar eline alamıyosun, çok dokunamıyosun...

• arkadaşlar bende uap44t modeli vardı vista sp1 i yükleyince bendeki cam problemi çözüldü bunu bildirmek sterim. ayrıca alacaklarada dek sorunum cam ve xp ye dönüştü cam halloldu şidmi xp için driver arıyorum az buz buldum bşiler onlarıda deneme fırsatım olduğunda işe yararmı acıklarım, yklerim buraa inş. çalşır
  • ARKADAŞLAR GEÇEN GECE İNTERNETTEN GÜVENLİ BİR SİTEDEN BİR ŞEY DOWNLOAD EDERKEN BİRDEN BİRE BİLGİSAYAR WİNDOWS GEZGİNİ KAPATILIYOR VE YENİDEN BAŞLATILIYOR ŞEKLİNDE UYARILAR VERMEYE BAŞLADI.MASAÜSTÜ GİDİP GELMEYE BAŞLADI.DAHA SONRA GÖREVİ SONLANDIRDAN KAPATMAYA ÇALISTIM SONLARDIKTAN SONRA TEKRAR GELDİ.BU SEFER İNTERNET EXPLORERİ SONLANDIRDIGIMDA MASAÜSTÜ GİDİYOR BİR TEK MASAÜSTÜ RESMİ KALIYORDU. PC Yİ KAPATIP GÜVENLİ MODDAN AÇTIM GENE AYNI SORUN OLDU.NE ZAMAN KAPATIP AÇSAM WİNDOWS GEZGİNİ GELİYOR SİSTEMİ KİTLİYOR BAŞKA BİR ŞEY YAPAMAYORDUM.SONRA VİSTA REPAİR DENEDIM GENE FAYDA ETMEDİ EN SONUNDA FORMAT ATMAK ZORUNDA KALDIM.KAHRETSİNKİ HER DOSYAM GİTTİ ONA YANIYORUM..
  • Meraba arkadaşlar ya benim makinem bugün geldi ama ekranda hareketli pikseller var çok rahatsız ediyo görüntülerin köşelerinde farklı renkte parlıyo ekran böyle bi şeyle daha önce karşılaşan var mı?
  • E500-UP22T modelini almayı düşünüyorum. Alan arkadaşlar görüşlerini yazarsa çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: glprc

Meraba arkadaşlar ya benim makinem bugün geldi ama ekranda hareketli pikseller var çok rahatsız ediyo görüntülerin köşelerinde farklı renkte parlıyo ekran böyle bi şeyle daha önce karşılaşan var mı?

ekranında ölü piksel vardır. internetten Elden aldıysan firmayla bi görüş normalde 4 tane olmadan geri almazlar ama bi şansını dene. Almazlarsa ve 4 tane den azsa onlarla yaşamaya çalış
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.