Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar E500-Up22t modeline sahibim daha önceden olmayan bi problemle boğuşuyorum makinamın fanları eskisinden daha az hava üflüyor.işlemci ısım normalde 50 derecelerdeyken artık 60 derecelere vurdu uyduruk oyunları oynarken bile 80 dereceyi görüyor.Ya oyun tıkanıyor yada sistem kilitleniyor.Bunun sebebi ne olabilir.Bilgisayarda fan ayarı yapan bi program varmı?Bu arada sistem Xp Sp3 şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertekin

Arkadaşlar E500-Up22t modeline sahibim daha önceden olmayan bi problemle boğuşuyorum makinamın fanları eskisinden daha az hava üflüyor.işlemci ısım normalde 50 derecelerdeyken artık 60 derecelere vurdu uyduruk oyunları oynarken bile 80 dereceyi görüyor.Ya oyun tıkanıyor yada sistem kilitleniyor.Bunun sebebi ne olabilir.Bilgisayarda fan ayarı yapan bi program varmı?Bu arada sistem Xp Sp3 şimdiden teşekkürler.

fanları serviste temizletmeni öneririm ayrıca şu sıcak yaz günlerinde kış aylarına göre 4-5 derece daha fazla ısınması gayet normal
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72178

slm bende yukarıdakı urun varda xp kullanmak sıtıyorum bendekıxpsp2 de daha yukleme bolumune gelmeden kendını kapattı acaba xp kurmak ıcın herhangı bır ayar gerekıyormu yada bı sürum
  • Valla ben 2-3 defa kurdum kaldırdım xp bişey yapmana gerek yok. Kendinden kapanması ilginç. Bi kere başıma geldi şarjı bitmiş onda da fakedene kadar baya tırsmıştım.
    Eğer her kurmayı denediğinde aynı şeklde kendini kapatıyosa bi sorun olabilir. Mesela cd yi başka bi bilgisayarda dene.
  • arkadaşlar lg la278t laptop var. 3 aydır kullanıyorum fakat bugün wireless sorunu oluştu aygıt yöneticisinde wireless kartı kayboldu ve wireless çalışmıyor. Ne yapmalıyım?
  • dostum lg update programı yokmu pc de onu denedinmi...
  • denedim olmuyor. wireless kartını görmüo pc
  • dostum sana birkaç önerim olacak belki yapmışsındır ama deneyebileceğin birkaç yol önereyim sistem geri yükleme, işe yaramazzsa lg sitesinden atheros virelles kart yazılımı var bakabilirsin.. bu arada aynı pc yi kullanıyoruz..
  • denedim hacı işe yaramıo
  • biosta ayarları default yapınca sorunum halloldu...zaman ayırıp çözüm arayan arkadaşlara teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdincbz

denedim hacı işe yaramıo

hacıda olduk iki dakkada...
  • Arkadaşlar Lg E500 makinama dün vistayı silip xp kurdum, herşey iyi güzel.
    ama sağ alt köşede gözüken, pilin şarj durumunu, pil özelliklerini gösteren ikon kaybodu

bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim arkadaşlar.
  • Bende LG E500 UAP55T MODELİ VAR benim makinede forumda anlatılan sorunlardan sadece WİRELESS sorunu var yalnız ben şunu FARK ETTİM BİZİM MODEL HER MODEME DEĞİL BELİRLİ MODELLERE BAĞLANIYOR 2. EĞER MODEMİN ŞİFRESİNİ WPA DEĞİLDE WEP YAPARSAN YİNE SORUN YOK HER MODEME YİNE BAĞLANIYOR yani saçma sapan bi sorun 5 tane makine kullandım hiç böyle bir şey görmedim bios update falan fayda etmiyor yine aynı oluyor sorun bana göre vistayla alakalı çünkü daha cevap beklemeden zaman aşımı uyarısı veriyor donanımsal olmayabilir ben evde gireceğim zaman WEP şifresi yapıyorum bağlantı falan kopmuyor hiç
    3. olarak benim makinede ses olarak tık yok ne gece ne de gündüz ısınmada olmuyor 3-4 saat crysis oynuyornum hiç kasma yok
    4-bazı arkadaşlar asus modeli ni tam hatırlamıyorum ama aynı ekran kartıyla 4.7 falan alıyor bizimki 3.4 alıyor onada katılmıyorum benim makine 4.5 puan alıyor ondan
    şuna geleyim makine genel itibarla iyi ama biz E500 KULLANICILARI BİRAZ KAZIK YEDİK gibime geliyor
    çünkü farkettiğim şu bu E500 UAP,,T aradaki sayı(44-55 v.b) ne kadar artarsa sorunlar azalmaya başlıyor yani adamlar biliyorda sorunu satarken bize çaktırmıyor. sanki bunlar sorunlu ürün çünkü dikkat edecek olursak bir çok firma sadece bu modelde indirim yapıyor bende ucuz diye aldım ama azda olsa pişman oldum sorunsuz kullanmak varken çözümü olmayan sorunlarla uğraşmak insanı deli ediyor.
    EVİNDE WİRELESS KULLANAMAYAN ARKADAŞLARA MODEM ŞİFRELERİNİ KULLANACAKLARI ZAMAN WPA DAN WEP E ÇEVİRSİNLER SORUN ÇIKMADAN İNTERNETE GİRERLER AMA BU TAM ÇÖZÜM DEĞİL ŞİMDİLİK EVDE İDARE EDER. İNŞALLAH TAM VE HER MODELDE GEÇEN BİR ÇÖZÜM bulunur SERVİSTEN ÜMİDİ KESTİM BEN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrenaline-tr -- 31 Temmuz 2008; 10:26:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: quex

Arkadaşlar Lg E500 makinama dün vistayı silip xp kurdum, herşey iyi güzel.
    ama sağ alt köşede gözüken, pilin şarj durumunu, pil özelliklerini gösteren ikon kaybodu

bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim arkadaşlar.

denetim masasında güç seçeneklerini biraz karıştır sorunun çözümü orada
  • "hakan312" arkadaşım bios sürümüne bak bi eskiyse lg nin sitesindeki sürümü yükle sorun cözülüyor diyorlar ben de yükjledim ama evde WİRELESS olmadıgından pek bilmiyorum gerci önceddende baya cekiyodu benim WİRELESS vall

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 30 Temmuz 2008; 19:11:00 >
  • arkadaşalr e500 card readerın vista 64 bit driverı olan varmı elinde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eşref_37

"hakan312" arkadaşım bios sürümüne bak bi eskiyse lg nin sitesindeki sürümü yükle sorun cözülüyor diyorlar ben de yükjledim ama evde WİRELESS olmadıgından pek bilmiyorum gerci önceddende baya cekiyodu benim WİRELESS vall

sağol arkadaşımda benim olduğum yerde modem çok ben kendimce bu çözümü buldum bios update yapamıyorum şu an çünkü benim makinenin son güncelleştirmesi yapılmış heralde ondan indirdiğimi kurmuyor ben sadece bazı modemlerle problem yaşıyorum ( usr- zyxel gibi) bir arkadaşım xp kurmuş hiç bir problem kalmamış aynı makinden aldık benim driver la uğraşacak zamanım yok ondan xp kurmaya korkuyorum kursam süperde olur bir kere arkadaşın makine çok hızlı benimkine göre o da driverları alacağım bir yerde değil keşke oradayken ondan driver ları alsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrenaline-tr -- 31 Temmuz 2008; 10:24:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

arkadaşalr e500 card readerın vista 64 bit driverı olan varmı elinde ?

http://tr.lge.com/ siteye gir -ürünler-notebook-P-E serisi-software- oradan E500/EB500/ED500 yazanı aç orada ikinci sayfada cardbus flash media falan yazan driveri indir onun içinde olacak
    aslında yanında verdikleri cd nin içindede 64 bit için olan driver ları var ama senin cd varmı bilmiyorum
  • Merhabalar. bi tanıdığıma LG e500-UP-55T aldım .. ve vistayı hiç mi hiç sevmediği için Windows XP yükleyecem..
    32 bir Windows XP yüklerken bi sorunla karşılaşan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire01

Merhabalar. bi tanıdığıma LG e500-UP-55T aldım .. ve vistayı hiç mi hiç sevmediği için Windows XP yükleyecem..
    32 bir Windows XP yüklerken bi sorunla karşılaşan var mı ?

BENDE AYNI MAKİNEYİ KULLANIYORUM BENDE SENİN ARKADAŞINLA AYNI FİKİRDEYİM AMA EKRAN KARTININ GÜNCEL XP DRİVER I YOK BULAMADIM ÖNCEKİ XP DRİVER LARI DA SORUNLU OLDUĞU SÖYLENİYOR ONUN İÇİN VİSTANIN BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ KAPATTIM ZATEN XP YE BENZEDİ RAM KULLANIMI DA 500 E İNDİ
    FAZLA BİLGİSİ YOKSA BENCE XP KURMAYI DENEMESİN ÖNCE DRİVERLERİ TAM BULSUN SONRA KURSUN

BİRDE XP KURUNCA O FN TUŞUNA BASARAK SES KISMA GİBİ ÖZELLİKLER ÇALIŞMIYORMUŞ!
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.