Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb akadaslar benım e 500 l277t var ya bilgisayar 2 saat falan calıstıktan sonra cok fazla ısınıyor ve donuyor kapayıp sogumasını bekledıkten sonra tekrar eski haline dönüyor.bu sorun beni rahatsız etmeye başladı lg dediler aldık ve bir sürü sorunla karsılasıyorum.bilgisi olan varmı..?
  • arkadaşım tam bilmiyorum o mödeli ama bizim aletler ısınmıyo (e500 uap33t) seste yok ama kafanada o kadar takma ben öyle acerler kulandımki elin yanıyo geldiginden beri öyleyse kulan bırak ya ben olsam ınadına çalışırırım biyeri yanarsa lg ye kaysın biraz beklersin hepsi o ama yeniden başlatıyo sorun cıkarıyo sa kapanıp falan servise gönder
  • tüm e500 serilerine 4 gb ram oluyor. hepsinin anakartları aynı farklı değil. sadece Core duo işlemcilerde faklılık var okadar... Hepsi PM965 chipset kullanıyor. 965 chipset li anakartlar 4 gb ram destekler. işletim sistemini 64 bit olsun veya sp1 vista kurulu olsun yeterli...
  • 64 bit şart değil artık
    32 bit de olsa sistem görüyor 4 gb
    Biz bizzat denedik E500-290T modellere

Üstelik bende ki 5250 işlemcili yani
  • Arkadaslar lg e500uap44t'lerin bataryasının yaklasık kac saat kullanım süresi var veya kullananlar kaç saat gidiyor bataryası?ben pcyı alalı 2 ay falan oldu xp ye gectım ve pc artık 1 saat bıle zor gıdıyor gıtmıyor acaba sevıslık bır arızası var mı?yardımcı olursanız cok sevınırım napcamı bılemıyorum.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

64 bit şart değil artık

32 Bit in 4 gb görmesi İMKANSIZ
  • sp.1 ile görebiliyor vista...
  • "muallim_06" arkadaşım ne yaptıgnada baglı oyun falan oynarsa 40 dk normal kulanırsan bir bucuk saat falan gidiyor
  • normal kulanımda 1 sa falan gıdyor yanı batarya gosterımınde oyle gosterıyor...
  • yani 1-1.5 sa kullanım süresi normal mi?sanki ben vista kullanırken daha fazla gidiyordu tabi pek alakası olacağını zannetmyorum...çok sağol eşref_37 forumda bı msj yazıyoruz bi türlü cvp alamıyoruz sağol ilgilendiği için...
  • Arkadaşlar E500 290T Modelinden bir tane de kuzene aldık
    Konya TEKNOSA dan 972 ytl aldık

Ancak wireless arada çalışmamazlık yapıyor
    Yok görünüyor sistemde
    kapatıp 30 dk sonra açtık çalıştı

Burda ısınma problemi nerden kaynaklanıyor olabilir?
    Aynı ortamda benim ki çalışıyor
    Yeni LG E500 bir müddet sonra herhangi bir hata vermeden hat gidiyor
    teşekkürler
  • Denedik 3 pc de çalıştı para verdik diyoz ama
    Sen de İyi sallamışsın tebrikler

quote:

Orjinalden alıntı: Ayberk1122

quote:

64 bit şart değil artık

• "muallim_06" önemi yok arkadaşım herkes bibirinden bişeyler ögrenmek zorunda ki ortak çözümlere ulaşalım dimi
  • selamlar.. bende e500 uap22t kullanıcısıym. ama makineye biras yabancıym

2 buyuk problem var: ilki nete yaklaşık 2 saat baglı kalınca baglantı kopuyo ama açıp kapayınca hç bişi olmamış gbi davranıo
    aç kapa aç kapa walla tel dolabına döndü

diger probleme gelinceee: just in time debugger ve visual studio debuggeer diye 2 ayrı uyarı her nete baglandıgmda çıkıo..
    fikri olan varmı...

• ark.lar şu e500 uap44t 'den çektimi bi ben bilirim o oyun puanının 3.4 olması tesadüf diil ekran kartını 64 bitlik olması yüzünden öle imiş.techpro servisi bunu doğruladı ve bena yeni üzerinde 128 bitlik gf8600 gs ekran kartı olan yeni bi anakart takıolar sizde servisi sıkıştırın sizde sonuca ulaşın.bana haftaya gelcek muhtemelen sipariş vermişler LG firmasına bakalım leptoptan memnun kalmazsam R500 ile değiştirmeyi düşünüom çünkü vatan bilgisayarda e500 uap44t kalmamış aynı özellikteki R500ü alıcam performansa puanu 4.8 gbi bişeydi.eğer ii performans alırsam değiştirmem tabii E500ümü.ama yeni leptop alcak ark.lara önerim oyun için alıolarsa R500 alsınlar en azında 64 bit 128 bit olayı ile uğraşmazlar.
  • quote:

Denedik 3 pc de çalıştı para verdik diyoz ama
    Sen de İyi sallamışsın tebrikler

quote:

Orjinalden alıntı: Ayberk1122

quote:

64 bit şart değil artık

4 GB görür SADECE ! 3.25 kullanır.

• bugün teknoSA cavahir'den LGE500 U.AP22T aLdım..toshiba'ya HP'ye asus'a deLL'e özeLLikLeri iLe görünüm arasında kaLdım ikisinide LG500 te buLdum..inş.beni yanıLtan bir cihaz oLmaz..sadece photoshop ve internet için kuLLanıcam umarım ihtiyacımı karşıLar..GoogLe'a LG E500 yazdım burasıyLa karşıLaştım iLgimi çekti
  • "DJSahmet " arkadaşım nasıl yani acıklarmısın bek anlamadık böyle bişey varsa bizde yapalım paylaş lütfen bana özel mesaj atabilirsin degiştirme meselesini yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 28 Ağustos 2008; 20:31:50 >
  • Merhaba ben altı aydır e500 uap22t kullanıyorum.
    Bir kaç haftadır fark ettim bilgisayarı açma tuşuna bastığımda önce normal açılıyor gibi duruyor ama sonra kapanıyor.
    Bu sorunla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerrassa -- 28 Ağustos 2008; 23:46:40 >
  • Merhaba, bugün LG e500 uap22t modelindeki bilgisayarı aldık da, şimdi çok genel bir soru olacak ama; neler yapmamı önerirsiniz? Yani uzun süre kullanıcılardan cevap bekliyorum. Mesela yanında verilen disklerden lg intelligent update mi ne onu kullanayım mı? vista(home premium) kalsın mı yoksa xp mi yükleyeyim? ağ kablosuna bağlasam direk olarak internete bağlanır mı? vista hiç bilmiyorum, o yüzden herhangi bir programın kullanımında (mozilla, msn, tvc, vlc...) sorun yaşar mıyım? sorun yaşarsam nasıl çözerim? bilgisayarın yavaşlamadan devam edebilmesi için hangi etmenleri göze almalıyım?

Vs..vs..Kısaca aygıt hakkındaki herşeyi istiyorum...

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.