Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: platanik

arkadaşlar cumartesi günü maviden e500 uap22t aldık. biosu güncelledim kendimce ve 2. ay 2008 (yada 3. ay olabilir) oldu acaba bu son güncel bios mu biosunu servise güncelletenler bi bakabilir mi? teşekkürler...

en son sürüm 3. ay diye biliyorum
  • evet bu en son sürüm arkadaşlar
  • Merhaba arkadaşlar bende e500 uap55t var,buna kamerayı bağlayarak kasetteki görüntüyü nasıl bilgisayara aktara bilirim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: çağlar_01

Merhaba arkadaşlar bende e500 uap55t var,buna kamerayı bağlayarak kasetteki görüntüyü nasıl bilgisayara aktara bilirim??

özel dönüştürücüleri var onun
  • Merhaba arkadaşlar.Bütçeme göre laptop ararken vatanın sitesinde E500-UAP55T ile karşılaştım..

Ekran kartı 128bitmi? DDR2 mi?

Isınma sorunu varmı? genel bi sorunu varmı?

kasası sağlammı?
  • 64 bit ddr2 belekle bellek hızlarıda piyasanın altında.
    kasa hafif soluyor ve arkasındaki parlak yüzey cabuk çiziliyor.
    bide bazıları wlan dan 2 saate bir koptuklarını söylüyor bu benim başama gelmedi
    onun harici pek ısınmıyor ve fazlada ses cıkarmıyor.
  • 8600 serisi kartlar 128 bit değilmi ya???

Ses kalitesi ve yüksekliği nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

quote:

Merhaba arkadaşlar bende e500 uap55t var,buna kamerayı bağlayarak kasetteki görüntüyü nasıl bilgisayara aktara bilirim??

özel dönüştürücüleri var onun

Bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

8600 serisi kartlar 128 bit değilmi ya???

ddr2 64 bit ekran kartı.bende 128 bit diyerekten aldım 64 bit olduğunu öğrendim.Ses kaliteside gayet iyi.
  • Arkadaşlar bende yeni E500-UAP22T aldım, aranızakatıldım yani :))

ilk gözüme çarpan birkaç şey sorucam sizde normal mi değil mi söylerseniz sevinirim.

(Öncelikle masaüsünde iyi sayılabilecek bir sistem kulanıyorum, laptop kullandım ama ilk kez kendi laptpum oluyor, daha dikkatli inceliyorum yani...)

İlk gözüme çarpan olay, masaüstünde de 19" LG'nin 2ms 1970hq modelini kullanıyordum, sanki ekran hafiften bulanık geldi. Yakınımda kullandığım 2 tane packerd bell var, sanki onlarınki daha net gibime geldi...

ikinci olay ise, pil çok abartılı olmasada hafiften sallanıyor, tık tık şeklinde çok az...

Üçüncü olarak da, normal gn ışığında denedim gerçi çok ışık yoktu ama kamera hafften net değil gibi, forumda okumuştum, kamera ile bazıları iyi bazıları kötü çıkıyormuş... Ama kıyaslayamıyorum başka E500 olmadığı için.

Genel olarak bu fiyata daha performanslısını alamazdım heralde,medimarketten aldım veVatan ve Gold'a da baktım. Biraz daha ucuz olarak Packerd Bell'in bir modeli vardı ama işlemci olarak düşüktü bundan bayağ... Ekran kartı bitten kaybediyor diyorsunuz ama umarim yinede iyidir.

Yazımı okuyayıp cevap verebilirseniz, sizde de aynı mı diye sevinirim...

Saygılarla...

• Aaa birde sanırım touchpad yeni diye mi yoksa böle mi blmyorum ama sanki biraz ağır gibi... Hassasiyeti fulledim gerçi ama...

Bu da sizde nasıl ? :)

Saygılarla...
  • ekran kartı haricinde pek problem yaşamasın xp de kamera windowsun kendi fotograf yöneticisinde gayet iyi
    topik zamanla düzelir ama ben kulanmıyorum şahsen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

8600 serisi kartlar 128 bit değilmi ya???

ddr2 64 bit ekran kartı.bende 128 bit diyerekten aldım 64 bit olduğunu öğrendim.Ses kaliteside gayet iyi.

Aynı laptop tanmı bahsediyoruz acaba

Benim dediğim model bu E500-UAP55T

Ekran kartı bilgilerini SS koyarsanız sevinirim

• everest'in verdiği sonuçlar:

http://img45.imageshack.us/img45/3814/adszyv1.jpg
  • quote:

everest'in verdiği sonuçlar:

http://img45.imageshack.us/img45/3814/adszyv1.jpg

SS için çok saol.. bunun adı 8200-8400 olmalıymış

Bu modelide eledim

• Bende Lg e500 kullanıyorum ve su ana kadar sıkıntı yasamadım..
    Uygun fiyata aldım ozellıklerıne gore ve benden cok cok fazla paralar verıp Asus Hp gibi kaliteli markaların laptoplarını alan arkadaslarımdan gelen ısınma ekran sorunları ses gıbı sorunları yasamadım sımdıye kadar.Xp de kurdum onda da bı sorun cıkmadı hatta cok hızlı olunca hıza yetısemeyıp Vistaya geri dondum :)

Eger sessiz ısınmayan şık bi laptop almak ıstıyorsanız ılk tercıhınız olsun..
  • kısmetse bende alacagım
  • E500-UP22T C2 DUO-T7500 2.2GHZ-2048MB-256MB NV8600 -160GB-15.4"-DVD/RW-WVPRE

E500-UP55T C2 DUO-T8100 2.1GHZ-2048MB-256MB NV8600 -200GB-15.4"-DVD/RW-WVPRE

bu ikisi arasındaki fark cok az fiyatta 30 dolar farklı bunlardan hangisi daha iyi peki.CPU Ön Bellekleri birinin 3 birinin 4mb.değermi hdd den vazgeçmeye ?
  • arkadaşım evet aynı kartan bahsediyoruz bende E500 UAP33T kullanıyorum üstündeki kartlar ve everest sonuşları aynı malesef ama bence R500 serisine yonleninn onda normal bi 8600 var

Zaren E500 uap serisinde tek işlemci degişiyo bide 44t den sonra 3 ram slotu var ha bide hardisk hep aynı makına aynı performans sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 8 Eylül 2008; 15:07:48 >
  • Bi kaç sorum vardı yukarda yazdım kimse cevaplayamıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.