Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fefe

Arkadaşlar bende yeni E500-UAP22T aldım, aranızakatıldım yani :))

ilk gözüme çarpan birkaç şey sorucam sizde normal mi değil mi söylerseniz sevinirim.

(Öncelikle masaüsünde iyi sayılabilecek bir sistem kulanıyorum, laptop kullandım ama ilk kez kendi laptpum oluyor, daha dikkatli inceliyorum yani...)

İlk gözüme çarpan olay, masaüstünde de 19" LG'nin 2ms 1970hq modelini kullanıyordum, sanki ekran hafiften bulanık geldi. Yakınımda kullandığım 2 tane packerd bell var, sanki onlarınki daha net gibime geldi...

ikinci olay ise, pil çok abartılı olmasada hafiften sallanıyor, tık tık şeklinde çok az...

Üçüncü olarak da, normal gn ışığında denedim gerçi çok ışık yoktu ama kamera hafften net değil gibi, forumda okumuştum, kamera ile bazıları iyi bazıları kötü çıkıyormuş... Ama kıyaslayamıyorum başka E500 olmadığı için.

Genel olarak bu fiyata daha performanslısını alamazdım heralde,medimarketten aldım veVatan ve Gold'a da baktım. Biraz daha ucuz olarak Packerd Bell'in bir modeli vardı ama işlemci olarak düşüktü bundan bayağ... Ekran kartı bitten kaybediyor diyorsunuz ama umarim yinede iyidir.

Yazımı okuyayıp cevap verebilirseniz, sizde de aynı mı diye sevinirim...

Saygılarla...

Birincisi kamera dediğin gibi cok kalıtelı değil.Su ana kadar Acer da gordum baya ıyı bı kameraydı..
    Pil olayına gelınce aynı sıkıntı bende de var ona ayar olmustum ılk aldıgımda fakat alısınca pek sorun olmuyor..
    Ekran kalitesini ben hicbirine degismem acıkcası..Her goren ekranı ne guzel dıyo nedense..Belkı de senın duvarkagıdından dolayı oyle bı goruntu olmustur..Yada Güç ayarlarında,pil tasarrufu secili vaziyettedir..

Saygılarımla

• r500'un forum sayfasında oyun ıcın alıorsanız e500 dııl r 500 alın dıyor.Kafam ıyıce alak bulak oldu hangısı daha guzel oynatır yaa...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: miractopal

quote:

Arkadaşlar bende yeni E500-UAP22T aldım, aranızakatıldım yani :))

ilk gözüme çarpan birkaç şey sorucam sizde normal mi değil mi söylerseniz sevinirim.

(Öncelikle masaüsünde iyi sayılabilecek bir sistem kulanıyorum, laptop kullandım ama ilk kez kendi laptpum oluyor, daha dikkatli inceliyorum yani...)

İlk gözüme çarpan olay, masaüstünde de 19" LG'nin 2ms 1970hq modelini kullanıyordum, sanki ekran hafiften bulanık geldi. Yakınımda kullandığım 2 tane packerd bell var, sanki onlarınki daha net gibime geldi...

ikinci olay ise, pil çok abartılı olmasada hafiften sallanıyor, tık tık şeklinde çok az...

Üçüncü olarak da, normal gn ışığında denedim gerçi çok ışık yoktu ama kamera hafften net değil gibi, forumda okumuştum, kamera ile bazıları iyi bazıları kötü çıkıyormuş... Ama kıyaslayamıyorum başka E500 olmadığı için.

Genel olarak bu fiyata daha performanslısını alamazdım heralde,medimarketten aldım veVatan ve Gold'a da baktım. Biraz daha ucuz olarak Packerd Bell'in bir modeli vardı ama işlemci olarak düşüktü bundan bayağ... Ekran kartı bitten kaybediyor diyorsunuz ama umarim yinede iyidir.

Yazımı okuyayıp cevap verebilirseniz, sizde de aynı mı diye sevinirim...

Saygılarla...

Birincisi kamera dediğin gibi cok kalıtelı değil.Su ana kadar Acer da gordum baya ıyı bı kameraydı..
    Pil olayına gelınce aynı sıkıntı bende de var ona ayar olmustum ılk aldıgımda fakat alısınca pek sorun olmuyor..
    Ekran kalitesini ben hicbirine degismem acıkcası..Her goren ekranı ne guzel dıyo nedense..Belkı de senın duvarkagıdından dolayı oyle bı goruntu olmustur..Yada Güç ayarlarında,pil tasarrufu secili vaziyettedir..

Saygılarımla

Arkadaşım kamerayla pek işim olmadığından bir fikrim yok.Pil bende de aynı afiften bir boşluk var, sanırsam hepsinde böyle.Ekranda gayet net.miractopal'ın dediği gibi pil tasarrufu seçilidir.

• tabiki oyun için r500 çünkli aynı özeliklerdeki aleti bile vistadan 4.7 puan alıyor
  • merhaba arkadaşlar aranıza hem heni katıldım hemde eski :) benim notebookum e500 uapspt modelinde nisan ayında satın aldım ekran kartı ve cpu overclockları için hangi driverı önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodmourne -- 9 Eylül 2008; 15:49:48 >
  • arkadaşım leptopta overclock önermem tavsiyem böyle bişey yapma
  • Teşekkür ederim miractopal ve Çağlar_01 adlı arkadaşlar yanıtlarınız için...
  • mrb arkadaşlar, E500 UP22T model lg sahibiyim 7 aydır kullanıyorum, son zamanlarda uku ışığım sürekli yanıyor pilde ve prizde sanki uyku modundaymışım gibi kullanırken bile yanıyor, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
  • Herkese merhaba
    Çok yeni bir LG E500 kullanıcısıyım. SPDIF optik kablosu ile 5+1 ses alabilmek için home theater sistemime bağlantı kurmak istiyorum. Yani bilgisayarın hemen önündeki yeşil girişe 3.5 mm uçlu optik kabloyu bağlıyorum. Diğer uçta kırmızı ışığı görüyorum. Realtek den gerekli ayarları da tamamladığım halde ses alamıyorum. Yazılım problemi olduğunu sanıyorum ancak yine de foruma benzer problemleri olan arkadaşların çözüm önerilerini almak için sormak istedim. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar sizden bir ricam olcaktı. Kullandıgı dizüstü bilgisayarda NV 8600M GS olan arkadaşlar.
    http://www.freewarefiles.com/GPU-Z_program_36270.html
    Bu siteden indrirdiginiz programla aldıgınız test sonuçları burda koyabilirmisiniz.
  • Merhabalar !

UAPT-22 modeline ram takmayı düşünüyorum. Ve yetkili serviste taktırmayı düşünüyorum. Acaba istanbul Anadolu yakasında yetkili servis bilen var mı ?

Bir ikincisi klavye altına takılacağından klavyeyi kaldırırken servis, klavyenin bir daha şimdiki gibi olmama şansı var mı sizce ?

Değer mi bu riske yanii... b
  • quote:

Merhabalar !

UAPT-22 modeline ram takmayı düşünüyorum. Ve yetkili serviste taktırmayı düşünüyorum. Acaba istanbul Anadolu yakasında yetkili servis bilen var mı ?

Bir ikincisi klavye altına takılacağından klavyeyi kaldırırken servis, klavyenin bir daha şimdiki gibi olmama şansı var mı sizce ?

Değer mi bu riske yanii... b

anadolu yakasını hiç bilmem ama servise düşmemeye çalışın diyim size. Ben Avrupa yakasında Mecidiyeköy servisine verdim ram yanmıştı değiştirdiler orda da kontrol ettim ama gözüme çarpmamış klavyenin bi tırnağını kırmışlar
  • Merhabalar bende yeni bir LG E500-JAPSPT T7250 2.0 GHZ 2GB/160GB 15.4'' VISTA HOME PREMIUM NOTEBOOK Aldım tek sorunum taktığım mousenin belli aralıklarla 2 ve 3 saniyelik donması bunu nasıl düzeltebilrim acaba?
    Birde pc ye xp kurmak istiyorum driverlerde sorun çıkarırmı xp kurmak mümkün mü? pcnin özellikleri,E500-J.APSPT. Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz (2 CPUs), 2046MB RAM. yüklü olan işletim sistemi,Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altun025 -- 14 Eylül 2008; 17:28:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Altun025

Merhabalar bende yeni bir LG E500-JAPSPT T7250 2.0 GHZ 2GB/160GB 15.4'' VISTA HOME PREMIUM NOTEBOOK Aldım tek sorunum taktığım mousenin belli aralıklarla 2 ve 3 saniyelik donması bunu nasıl düzeltebilrim acaba?
    Birde pc ye xp kurmak istiyorum driverlerde sorun çıkarırmı xp kurmak mümkün mü? pcnin özellikleri,E500-J.APSPT. Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz (2 CPUs), 2046MB RAM. yüklü olan işletim sistemi,Windows Vista� Home Premium (6.0, Build 6000)

driverlarını bulabılırsın dostum kesinlikle xp ye geç eğer bulamazsanda buraya yaz sana yardımcı olurum bende 2 gün once aldım lg e 500 performans olarak on numara makına aldıgım dakka vistayı yıkıp xp yi kurdum driverlarıda internette mevcut buldum kurdum makina müthiş fakat bendede wireless sorunu var arada wireless gidiyor nedenini anlamış değilim ısınmaktan dolayı olabilirmi fikri olan varmı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinak85 -- 15 Eylül 2008; 10:04:42 >

• Arkadaşlar servisle telefonda görüştüm sadece 2 ram slotu var dediler. Klavyenin altında ram slotu yokmuş.

Ram arttırmak için 1+1 olanlardan irini çıkarıp 1+2 yapmak lazım yani.

sizce bir problem çıkar mı 1+2 olursa ?
  • Arkadaşlar laptop u en fazla nekadar çalıştırmalıyız.Laptop biraz ısınır gibi oluyo bunun laptop a zararı olurmu birde çalışır konumda sürekli şarjda mı kalması gerekiyor.
  • Arkadaşlar, 2+1 yaptım ram i toplamda 3.o yazıyor vista ekranında da. Fakat Vistanın performans testinde bi fark göremedim "saniye başına ram bellek sayısı" nda hala aynı.

Acaba dicem ? gereksiz mi oldu dicem ama değiştiyse testte neden belli olmuyor ?
  • quote:

Arkadaşlar, 2+1 yaptım ram i toplamda 3.o yazıyor vista ekranında da. Fakat Vistanın performans testinde bi fark göremedim "saniye başına ram bellek sayısı" nda hala aynı.

Acaba dicem ? gereksiz mi oldu dicem ama değiştiyse testte neden belli olmuyor ?

Windows klasöründe Performance ordan WinSAT ordan da datastore klasörüne gir. Ordaki herşeyi sil testi tekrar yap
  • dostum bendede aynı makinadan var bu vista beni hiç sarmadı. sende xp driverları varsa bana özelden link ini atarmısın. bende xp ye dönmek istiyorum fakat biraz baktım ama driverlarını bulamadım. bana atarsan sevinirim..

quote:

Orjinalden alıntı: metinak85

quote:

Orjinalden alıntı: Altun025

Merhabalar bende yeni bir LG E500-JAPSPT T7250 2.0 GHZ 2GB/160GB 15.4'' VISTA HOME PREMIUM NOTEBOOK Aldım tek sorunum taktığım mousenin belli aralıklarla 2 ve 3 saniyelik donması bunu nasıl düzeltebilrim acaba?
    Birde pc ye xp kurmak istiyorum driverlerde sorun çıkarırmı xp kurmak mümkün mü? pcnin özellikleri,E500-J.APSPT. Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz (2 CPUs), 2046MB RAM. yüklü olan işletim sistemi,Windows Vista� Home Premium (6.0, Build 6000)

driverlarını bulabılırsın dostum kesinlikle xp ye geç eğer bulamazsanda buraya yaz sana yardımcı olurum bende 2 gün once aldım lg e 500 performans olarak on numara makına aldıgım dakka vistayı yıkıp xp yi kurdum driverlarıda internette mevcut buldum kurdum makina müthiş fakat bendede wireless sorunu var arada wireless gidiyor nedenini anlamış değilim ısınmaktan dolayı olabilirmi fikri olan varmı arkadaşlar?

• Arkadaşlar wolkan arkadaşımızın dediği gibi Xp driverlarını nereden bulabileceğimizi ayrıntılı olarak yazabilir misiniz?Özellikle bu Xp ye geçiş işlemini yapan arkadaşlardan yardım bekliyoruz..Xp yi kurarken ne yapmalıyız,,ne yapmamalıyız,,ilerde sorun yaşamamak adına..
    Teknik servisteki eleman Xp ye geçenlerin çoğu yanlışlıkla recovery de siliyor falan dedi..Tam anlamadım...
    Acilen Xp kurmam lazımm.Lütfen yardımm
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.