Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

herşyden önce herkese teşkkür etmek istiyorm kendime lg e500 aldığımdan beri yaşadığm sorunları bu sitede çözdüm. fakat hala çözemedğim bi problemim var. webcamim çalışmıyor. forumda ki herşeyi inceledim ve bios update yapmam gerektiğini anladım fakar biosumu update edemiyorum sanırım benmkiyle uyumsuz. bios update i açınca kameram geri geliyo ama restart çekince tekrardan gidiyor. update edemiyorum benimkinin modeli j.apsaqt bios update başlığında verilen dosya benimkine uyuşmuyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim
  • selam arkadaşlar bende yaklaşık bir ay önce mavi bilgisayardan uapt22 modelini aldım.Bilgisayardan memnunum ancak bana pili biraz az gidiyo gibi geldi şarz tam dolu iken 1 saat 45 dk. falan yazıyor özelliklerinde batarya süresi 3 saat yazıyordu.Acaba benim bilgisayarda mı bir sorun var yoksa sizinkilerde aynı mı cevaplar için şimdiden teşekkürler..
  • arkadaşlar ben hala bu alete xp kuramadım yaf :S biri bana yardım edebilirmi acaba nerden indirebilirim bunun driverlerini. çıldırıcam artık özellikle şu wirrelessi halledemedim en büyük sorunum bu bana yardımcı olrmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayoki

arkadaşlar ben hala bu alete xp kuramadım yaf :S biri bana yardım edebilirmi acaba nerden indirebilirim bunun driverlerini. çıldırıcam artık özellikle şu wirrelessi halledemedim en büyük sorunum bu bana yardımcı olrmusunuz

Wireless içinwww.atheros.cz
  • Bu 64 bit ekran kartı meselesini mavi ye sordurdum. LG nin global ofisini aradılar. Sorun şuymuş: Ekran kartı gerçekten 8600. Ancak anakart 128 bit veriyolunu desteklemiyor.(notebooklarda ekran kartı harici de olsa anakartın üzerinde oluyor.) Gerçekten everestte falan 64 bit çıkarken ekran kartı hala 8600 görünüyordu. Yani ekran kartı 8600 ama 64 bitlik veriyolunu kullanıyor.

Şimdi ne yapsam bilemedim. Ben aletten gayet memnunum. Oynadığım oyunlarda (ki CoD, PES,..) göze batan rahatsız eden bir yavaşlığı kalitesizliği yok. İade etsem ne alacağım, kredi kartına taksitle almıştım, para iadesi kimbilir nasıl olacak. (Bir arkadaşıma her ay kredi kartından düşmeye devam edilip ay sonunda yatıyodu, limitini falan götürüyodu haliyle). Bi dolu iş... Ama bi yandan da birşey yapmamak olmaz, ayıplı mal sonuçta üzerinde yazan fonksiyonu kullanamıyosun. Bilemedim ne yapacağımı
  • arkadaşlar bende lg e500 aldım..ilk dizüstüm... bilenlerine bir kaç sorum olacak...
    1- şimdi ben kalvyenin kısayol tuşlarını kullanamıyorum... sesi açıp kapatmak - parlaklık ayarı gibi f2,f3,f8...... aktif değil... nasıl etkinleştiririm
    2- klavyeden parlaklığı ayarlayamayınca , bilgisayardan ayarlamaya çalıştım ama hiçbirşey bulamadım... ne makinede bir tuş filan... nede bilgisayarda bir progarm..... ayrıca şarjı taktığımdaki parlaklıkla- şarjı çıkardığımdaki parlaklık farklı..... bu sorunu nasıl çözebilirm

yardımcı olursaız sevinirm...
  • Denetim masası güç seçenekleri bölümünden ayarlayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: rancer

Arkadaşlar ben e500 upt55 aldım. 2 sorum olacak:
    1- klavyenin sol tarafı baya esniyor bu normalmi?
    2- webcam 1,3mp diyor ama kalite pek hoşuma gitmedi hafif ışığı yanıp sönüyor gibi net değil ve resimleri VGA yani 480*640 çekiyor bendemi hata var acaba? veya 1,3mp ne anlama geliyor?
    bunların dışında ısınnma çok az, ses çok az, ekran kalitesi çok iyi, oyunlarda sorun yaşamadım ve diğer özelliklerinden memnunum, teşekkürler

kimse cevap vermedi, zaten sormam hataydı:)
    yazılardan anladığım şey burda kimse benden daha bilgili değil, ki kendimi vasat kabul ediyorum
  • Selam arkadaşlar. Bendeki Lg e500 makinaya win xp yükledim ama pek memnun kalmadım.

Şimdi recovery cd si ile vistayı geri yüklemek istiyorum ancak. Xp yüklerken 2 ye böldüğüm harddiskteki bütün verileri ( c: ve D:) siler mi acaba?
    Yoksa Vistayı direk C: driverina mı yükler?

Deneyen, yaşayan varsa konuya bi el atsın.
  • Direk C ye yükler, zaten yüklerken sana hangi disk bölümüne kuracağını söyler, kendin diski bölebilir/birleştirebilirsin ya da başka bi bölüme kurabilirsin. Ama dikkatli ol gene de
  • Arkadaşlar 5 gün önce

LG E 500 'k.apgwt'

model laptop aldım üstündeki vista yı sildim ve xp yükledim
    üzerindeki wireless ı kuramadım.AzureWave marka wireless var diyor, driverının indirdim ama kurarken makine kitleniytor 10larca kez denedim
    ama vistada wireless çalışıyordu, ondan eminim

birde makine arada bi kendini kapatıyor sanırım bi arkadaş daha aynı problemi yaşamış fan çalışmıyo olabilir bunu nasıl kontrol edebilirim..????

DRIVERları buradan indirdim
    http://www.notebook-driver.com/lg/lg-xnote-e500eb500ed500-notebook-drivers-for-windows-xp/

kendi sitesi linkleri çalışmıyor...

• arkadaşıom sanırım aynı sorun bendede var nasıl bir çare buldun , galiba benim makinanında fanları çalışmıyor :(
    quote:

Orjinalden alıntı: Towarscke

E500-K.APGWT

Windows Vista Home Premium
    ilgili laptop islemcisinin Speedstep ozelligi acik, ayarlarda kablo takili iken islemci %75 calisma, pil takili iken %45calisma seklinde ayarli..

ne fan sesi var, ne ufledigini anlayabilecegimiz bir esinti... kisaca fan calismiyor bilgisyar alinali 5 gun oldu.
    Coretemp ve HWMonitor'den teyid edildigi kadari ile en son gorunen isi derecesi 105 derece.. HWMonitor fan ile ilgili hic bir bilgiyi gostermiyor.. sanki Fan yokmus gibi...ve bilgisyar kapaniyor. hatta kapanmak demiyelim cit diye gidiyor...

anladigim kadari ile fanin calismamasi gibi bir durum soz konusu.. eger ilgili fanin calismasi icin ozel bir ayar varsa veya bios ile cozulen ve daha once yasanmis bir sey ise bu tecrubeyi yasamis olanlar lutfen mesaj atsin yoksa ben bilgisayari camdan asagi atacam sogusun diye...

saygilar..

• Hepsini siler sakın deneme bile
    Tavsiye
    Standart Vista CD si bul
    Onunla yükle
    Keyi de notebook arkasındaki keyi gir
    Lisans doğrulama yaparsın olur biter
    LG notebooklar en iyi vista ile çalışır
    XP yukleyenleri de anlamıyom zaten

Micr amca şu anda ne var ne yok vistaya destek veriyor

XP de SP3 içine sorunlar yükledi ki PC ler sorun çıksın da vista kullansınlar diye
    Sözde XP desteğini uzattı ama
    Aslında köstek olmaktan öteye gitmiyor artık XP yamaları
    Çünki istiyor ki herkes vista kullansın

quote:

Orjinalden alıntı: quex

Selam arkadaşlar. Bendeki Lg e500 makinaya win xp yükledim ama pek memnun kalmadım.

Şimdi recovery cd si ile vistayı geri yüklemek istiyorum ancak. Xp yüklerken 2 ye böldüğüm harddiskteki bütün verileri ( c: ve D:) siler mi acaba?
    Yoksa Vistayı direk C: driverina mı yükler?

Deneyen, yaşayan varsa konuya bi el atsın.

• ARKADAŞLAR E500 U.AP22T ALDIK OFİSTE KULLANMAYA MEDİA MARKTAN SES İYİ EKRAN İYİ PERFORMANS TA ÇOK İİ AMA KASASI ÇOK DANDİK DENEDİYSENİZ TEK ELLE SAĞINDAN SOLUNDAN TUTUP KALDIRDIĞINIZ ZAMAN KASA ÇOK ESNİYOR BANA ÇOK UZUN ÖMÜRLÜ OLACAK GİBİ GELMİYOR ORDAN ORAYA TAŞIYANLAR İÇİN TAVSİYE ETMİYORUM MASAÜSTÜNDE KULLANACAKSANIZ ALIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyer

arkadaşıom sanırım aynı sorun bendede var nasıl bir çare buldun , galiba benim makinanında fanları çalışmıyor :(
    quote:

Orjinalden alıntı: Towarscke

E500-K.APGWT

Windows Vista Home Premium
    ilgili laptop islemcisinin Speedstep ozelligi acik, ayarlarda kablo takili iken islemci %75 calisma, pil takili iken %45calisma seklinde ayarli..

ne fan sesi var, ne ufledigini anlayabilecegimiz bir esinti... kisaca fan calismiyor bilgisyar alinali 5 gun oldu.
    Coretemp ve HWMonitor'den teyid edildigi kadari ile en son gorunen isi derecesi 105 derece.. HWMonitor fan ile ilgili hic bir bilgiyi gostermiyor.. sanki Fan yokmus gibi...ve bilgisyar kapaniyor. hatta kapanmak demiyelim cit diye gidiyor...

anladigim kadari ile fanin calismamasi gibi bir durum soz konusu.. eger ilgili fanin calismasi icin ozel bir ayar varsa veya bios ile cozulen ve daha once yasanmis bir sey ise bu tecrubeyi yasamis olanlar lutfen mesaj atsin yoksa ben bilgisayari camdan asagi atacam sogusun diye...

saygilar..

• link çalışmıyo acil yardım ütfen xp sürücülerini bulamıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: fibo_11235813

Arkadaşlar lg nin sitesinden driverları flashget gibi programlarla indirirken sorun yaşayabilirsiniz. Ama daha önce de dediğim gibi sadece LG Intelligent Update i indirmeniz yeterli. Gereken driverları ve ilk xp updatelerini kendisi indirip kuruyo. Sorun yaşayan arkadaşlar için bu programı rapid share e attım. Forum rapid share i bitişik yazmaya izin vermediği için linkte rapid ile share arasına bir boşluk koydum. adresi kopyalayıp adres satırına yapıştırın ve aradaki boşluğu silin.

http://rapid share.de/files/38782939/LG_intelligent_update.zip.html

• tabiki xp bu arada en son verilen link umarım olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: levocan987

ARKADAŞLAR E500 U.AP22T ALDIK OFİSTE KULLANMAYA MEDİA MARKTAN SES İYİ EKRAN İYİ PERFORMANS TA ÇOK İİ AMA KASASI ÇOK DANDİK DENEDİYSENİZ TEK ELLE SAĞINDAN SOLUNDAN TUTUP KALDIRDIĞINIZ ZAMAN KASA ÇOK ESNİYOR BANA ÇOK UZUN ÖMÜRLÜ OLACAK GİBİ GELMİYOR ORDAN ORAYA TAŞIYANLAR İÇİN TAVSİYE ETMİYORUM MASAÜSTÜNDE KULLANACAKSANIZ ALIN

Bende SP22T modeli var nerdeyse bir yıl oldu alalı ve sürekli taşırımda daha tek sorun yaşamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Torinolu

quote:

Orjinalden alıntı: levocan987

ARKADAŞLAR E500 U.AP22T ALDIK OFİSTE KULLANMAYA MEDİA MARKTAN SES İYİ EKRAN İYİ PERFORMANS TA ÇOK İİ AMA KASASI ÇOK DANDİK DENEDİYSENİZ TEK ELLE SAĞINDAN SOLUNDAN TUTUP KALDIRDIĞINIZ ZAMAN KASA ÇOK ESNİYOR BANA ÇOK UZUN ÖMÜRLÜ OLACAK GİBİ GELMİYOR ORDAN ORAYA TAŞIYANLAR İÇİN TAVSİYE ETMİYORUM MASAÜSTÜNDE KULLANACAKSANIZ ALIN

Bende SP22T modeli var nerdeyse bir yıl oldu alalı ve sürekli taşırımda daha tek sorun yaşamadım

+1

• herkese slmlar,
    e 500 aldım wistadan memnunum-şimdilik- ama bi sorum olacak xp yi kuranlara... memnunmusunuz performans ve pil ömründe değişmeler nasıl xp yi tavsiye edermisiniz ?
    xp kurupda memnun olanlar driver ların linklerinide verirsenz sevinirim, kolay gelsin...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.