Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ben yeni LG UAP22T modelinden aldım..Bunun sürücüleri lazım bana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fluent2008

Arkadaşlar wolkan arkadaşımızın dediği gibi Xp driverlarını nereden bulabileceğimizi ayrıntılı olarak yazabilir misiniz?Özellikle bu Xp ye geçiş işlemini yapan arkadaşlardan yardım bekliyoruz..Xp yi kurarken ne yapmalıyız,,ne yapmamalıyız,,ilerde sorun yaşamamak adına..
    Teknik servisteki eleman Xp ye geçenlerin çoğu yanlışlıkla recovery de siliyor falan dedi..Tam anlamadım...
    Acilen Xp kurmam lazımm.Lütfen yardımm

Arkadaşım XP kurmak çok kolay bildiğimiz masaüstülere kurar gibi kuruyoruz. Driverları birkaç arkadaş paket olarak yayınlamıştı ama LG nin global sitesinden de indirebilirsiniz. XP yi kurarken size disk bölme menüsü çıkacak siz istediğiniz gibi bölebilirsiniz ancak orda 1 gb lık recovery bölümü olacak onu silmemeniz gerekmektedir aksi taktirde recovery dvd niz çalışmaz. Gerçi bu büyük bir sorun değil serviste 10 dk da sıfırlıyorlar

• bilgisayarı 2 aydır kullanıyorum ses bozuldu mavi ekran cıkıyor ve kapanıyor acaba neden yapıyor teşekkürler

• formatla bi hiç windows açılmıyosa teknik agrızada olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 21 Eylül 2008; 17:52:17 >
  • windows falan acılıyor da ne bilim bir değişik problem varsölediğim gibi ses falan gitti belki farklidır
    problem
  • bende de aynı sorun vardı. electroworld den almıştım. lg e 500. blue screen diye bir hata veriyor. garanti bitmesin diye vistadan xp ye de dönemiyorum. electroworlde götürdüm bilgisyarı formatlayıp vistayı tekrar yüklemişler ama sorun çözülmedi. ben de iade yada değişim talebinde bulundum. servis raporu gerekliymiş. servise gönderdiler.
  • http://support.microsoft.com/kb/835281/tr

detaylı okumadım ama arayınca böle bir hata kaydı varmış microsoftta bakn belki bişiler anlaşılır
  • mrb arkadaslar lg e500 model laptop aldım vista vardı ben xpyi kurdum xpye uygun butun driverları kurdum fakat kablosuz ag icin gerekli olan driveri kuramıorum kurmaya baslıyor fakat birden kur kayboluyor masaustu kalıo veya kitleniyo sorunu nasıl cozerim yardımcı olursanız sevinirim
  • Ram değiştirdim, yani artık 1+1 erine 2+1 ve Wolkan arkadaşın dediği gibide eski testleri sildim. Yeni test yaptım ve bilgisayar performansı 3.4 çıktı yani eskisinden 0.1 düşük !

Ve bilgisayarın açılması uzadı sanki aradan geçen zamanda... Aklıma ramde bıseymı var dıye takılıyor ama olmaması lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fefe

Ram değiştirdim, yani artık 1+1 erine 2+1 ve Wolkan arkadaşın dediği gibide eski testleri sildim. Yeni test yaptım ve bilgisayar performansı 3.4 çıktı yani eskisinden 0.1 düşük !

Ve bilgisayarın açılması uzadı sanki aradan geçen zamanda... Aklıma ramde bıseymı var dıye takılıyor ama olmaması lazım...

sende uap22t yok muydu?
  • arkadaşlar e500j.apsqt modelini aldım xp ye çevirdim ancak atiradeon hd2400 ekran kartının driverini bulamadım yardımcı olabilirimisiniz.şimdidden teşekkürler.
  • problem çözülmüştür teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar bende up55t var açılırken bazen fan aşırı hızlı çalışıyor ve bu 30 35 sn sürüyor.Bazen de tıkırtı şeklinde ses geliyor.Neden olabilir,servise veya aldiğim yere bir göstermemi önerir misiniz?
  • Ark.lar ben e500-uap44t leptobumu verdim paramı aldım vatan bilgisayardan ve üzerine 100ytl daha ekleyip bimeksten hp pavilyon dv5 1010ET modelli leptop aldım ve yanında 258 ytl değerinde yazıcı-scanner-fotokopi-fax makinası bedava verildi.allette 9600 gt ekran kartı var ve çok memnunum.uğraşmamın sonucunu aldım çok şükür :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJSahmet

Ark.lar ben e500-uap44t leptobumu verdim paramı aldım vatan bilgisayardan ve üzerine 100ytl daha ekleyip bimeksten hp pavilyon dv5 1010ET modelli leptop aldım ve yanında 258 ytl değerinde yazıcı-scanner-fotokopi-fax makinası bedava verildi.allette 9600 gt ekran kartı var ve çok memnunum.uğraşmamın sonucunu aldım çok şükür :)))

nasıl geri verdin nasıl paranı verdiler anlamadım ne problem vardı özetlermsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefapalut

quote:

Ark.lar ben e500-uap44t leptobumu verdim paramı aldım vatan bilgisayardan ve üzerine 100ytl daha ekleyip bimeksten hp pavilyon dv5 1010ET modelli leptop aldım ve yanında 258 ytl değerinde yazıcı-scanner-fotokopi-fax makinası bedava verildi.allette 9600 gt ekran kartı var ve çok memnunum.uğraşmamın sonucunu aldım çok şükür :)))

Ekran kartının 64 bit ddr2 oluşu sebebiyle hukuki yola başvurmuştu :) Şimdi ben de yapıcam bu arada bugün yeni aldığın laptop u bimekste inceledim gerçekten süper bi alet inş. bizde çözüme kavuşuruz.

Bu arada yaptığın işlemleri kısaca bize de anlatırsan bizde daha rahat hareket edebiliriz. (Bu arada pm attım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan33 -- 3 Ekim 2008; 21:21:54 >

• Arkadaşlar ben e500 upt55 aldım. 2 sorum olacak:
    1- klavyenin sol tarafı baya esniyor bu normalmi?
    2- webcam 1,3mp diyor ama kalite pek hoşuma gitmedi hafif ışığı yanıp sönüyor gibi net değil ve resimleri VGA yani 480*640 çekiyor bendemi hata var acaba? veya 1,3mp ne anlama geliyor?
    bunların dışında ısınnma çok az, ses çok az, ekran kalitesi çok iyi, oyunlarda sorun yaşamadım ve diğer özelliklerinden memnunum, teşekkürler
  • off off çok kötü bişi oldu dün akşam adaptör patladı ve şuan sadece 3 dk lık şarjım var ve teknik servis tekrar değişmiş galiba adresini bulamadım biri yardımcı olabilir mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

quote:

Orjinalden alıntı: sefapalut

quote:

Ekran kartının 64 bit ddr2 oluşu sebebiyle hukuki yola başvurmuştu :) Şimdi ben de yapıcam bu arada bugün yeni aldığın laptop u bimekste inceledim gerçekten süper bi alet inş. bizde çözüme kavuşuruz.

Bu arada yaptığın işlemleri kısaca bize de anlatırsan bizde daha rahat hareket edebiliriz. (Bu arada pm attım)

ark.lar kısaca anlattiim benim bilgisayarada oyunlarda çok ısınıyor ve gereksiz bi kasma yapıdu buna fifa2008de dahiil sonra sında 4 kere servise götürdüm ve yapamadılar arızayı anakartı bile değiştirdiler.düzelmedi.sonra ban servis ekran akrının 64 bit olduğunu söledi.ben zaten biliodum ve bunun yasal ollmadını 8600lerde 128 bit ekran karının oldunu söledim.ve öle böle lg ile görüüştüm lg servisten bilgisayarım hakkında rapor isticeni söledi bendende garanti belgesini faturayı ve bi şikayet dilekçesi istedi.bende mail yoluyla gönderdim.sikayet dilekçemede ekran kartının yasal olarak 64 bit diil 128 bit olması gerektiğini ve gereğinin yapılması gerektiğini rica ettim ve ban 4 gün sonra döndüler ve iadenin onaylandığını sölediker bende vatan bilgisayara gidip bilgisayarımı kutusu cdleri çantasıyla iade ettim ve bimeksten hp dv5 1010et serisini aldım.

arklar artık leptop alacaksanız dv özellikte olmasına dikkat edin ynei teknoloji bu imiş..

• quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

off off çok kötü bişi oldu dün akşam adaptör patladı ve şuan sadece 3 dk lık şarjım var ve teknik servis tekrar değişmiş galiba adresini bulamadım biri yardımcı olabilir mi???

geçmiş olsun kardeşş.istanbulda oturuosan mecidiyeköyde servisss
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.