lg e612 l5 .. bu telefonu almayı düşünüyorum. kullananlar yorum yazarsa sevinirim
telefonu bugün aldım mevcut şarjını bitirmek için birkaç saat kullandım, bu sırada da iyice kurcalamış oldum. özellikle siyahını aldım, beyaz biraz negatif durdu gözümde. beyaz olan yeni samsung galaxylerde hoş duruyor. ama LG için siyah daha şık.
Telefon hafif, sağlam bir duruşu var. geniş ekranda güzel video izlenebiliyor. android 4 hızlı bir özellik katmış telefona. bir çok uygulama yüklü değil ama google storede istediğini bulabiliyorsun. kullanımı karışık sanmıştım ama 1-2 saate tamamen çözmüş oldum. Wi-fi çok iyi ağ görüyor, bluetooth ve aktarım hızı çok iyi, hızlı bir şekilde internete girip, gezinebildim. 5 mp yeterli kalitede, kamera ve fotoğraf için ayrıca bir tuşu yok, deklanşör dokunmatik ekranda mevcut ve bence çok iyi olmuş, flaşı da güzel parlıyor. kauçuk tabanı elden kaymıyor.. şimdilik iyi olduğunu düşünüyorum. T ek merakım acaba şarjı söylendiği gibi uzun gider mi? 1-2 hafta kullanmam gerek bunu anlamam için. ben uygun fiyata aldım 429 tl / 12 ay taksit (kargo bedava), bence böyle bir telefon için fiyatı çok çok uygun genelde 500-600 arası fiyat görüyorum. tavsiye isteyenlere lg e612 siyahı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim