Şimdi Ara

LG Eigen GM735 ( ANA KONU ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
6
Favori
525.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 aralıkta lg gm 735 telefonu aldım.Bu telefon lg 730 ile aynı.İGO8 navigasyonu yükledim saat gibi çalışıyor.Yalnız şu anda çözemediğim 2 sorun var karşımda;
    1-sms atamıyorum gitmiyor ve alamıyorum.diğer 2 operatörümden attığım 2 sms gitti görünüyor ama malesef ekrana yansımıyor.
    2-wi-fi ayarlarını yapıyorum,evde airties rt-205 modem var,mevcut şifreyi yazıyorum hatalı şifre beliriyor ve malesef 2 gündür bir türlü bağlanamadım.Oysa şifre doğru.
    Bu iki konuda yardım lütfen.
    Ayrıca sms yazarken foto tuşuna hafifçe basılırsa ekran yan yatıyor bilmeyenlere duyurulur.
    Bunların dışında telefon güzel fiyat/perfonmans oranı bence yüksek..
  • Bu telefonda 3g var sanırım ama 2 kamera varmı yani görüntülü konusmaya uygumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_Baba_22

18 aralıkta lg gm 735 telefonu aldım.Bu telefon lg 730 ile aynı.İGO8 navigasyonu yükledim saat gibi çalışıyor.Yalnız şu anda çözemediğim 2 sorun var karşımda;
    1-sms atamıyorum gitmiyor ve alamıyorum.diğer 2 operatörümden attığım 2 sms gitti görünüyor ama malesef ekrana yansımıyor.
    2-wi-fi ayarlarını yapıyorum,evde airties rt-205 modem var,mevcut şifreyi yazıyorum hatalı şifre beliriyor ve malesef 2 gündür bir türlü bağlanamadım.Oysa şifre doğru.
    Bu iki konuda yardım lütfen.
    Ayrıca sms yazarken foto tuşuna hafifçe basılırsa ekran yan yatıyor bilmeyenlere duyurulur.
    Bunların dışında telefon güzel fiyat/perfonmans oranı bence yüksek..

Ben de sms atmakta sorun yaşıyordum ama birden düzeldi telefonu kapatıp açınca.

Wi-Fi için şifrelerin büyük küçük harf olayına dikkat et sorunsuz işyerinde kullanıyorum ben.

Sms yazarken yan yatma olayıda sensordendir, telefonu yan çevirince yatay konuma geçiyor zaten kendiliğinden, yan çevirmeden yatay diyorsan onun da bir kolaylığı yok telefon dikey ekran yatay olursa.

• quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

Bu telefonda 3g var sanırım ama 2 kamera varmı yani görüntülü konusmaya uygumu

Evet görüntülü konuşmaya uygun. Önde VGA arkada 5MP kamera mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkinTuna

Arkadaşlar. Bu telefonu alacak varsa şimdi den geçmiş olsun. Ben aldım ve daha önceden Türk Telekom ile iş yapılmaz hata yapmayın diyen arkadaşlara aldırmamış ve şimdi başımı taşlara vuran biriyim. Telefonu elime bir defa aldım ve arama yapamadan doğru Kvk ya veren biri olarak çok üzgünüm. Şu an telefonum LG Destek hattın daki hiç bir şey bilmeyen beceriksiz ler in ardından İzmir Kvk ya telefonumu İstanbula Sistem Güncellemesi için program yüklemeye gönderdim. Sinirimden elim ayağım titriyor. İlk aldığımda heyecanlıydım. Fakat şu an içimde öfke ve nefretten başka hiç bir şey yok. Telefon gelsede artık önemi yok. Çünkü o telefon daha kullanmadan servise gitmiş ve yüzlerce kişinin elinden geçmiş ikinci el servis görmüş bir telefon olacak. Türk telekom ve çalışanlarından daha başka ne beklenir.

Benim LG de 2. günde servise gitti,
    hiç canımı sıkmıyorum,
    en azından karşınızda bir muhatap var ve sorununuz çözülüyor.
    sanırım bu hafta içinde yenisi ile değiştirecekler,
    olsun,
    canınız sağolsun dedim.

binlerle satılan bir ürününden 3-5 arıza olması sorun olmamalı.

kolay gelsin.

• arkadaşlar telefonun bir menüsünde takvim saat hava durumu olan ikonları ekrana koyabiliyorduk o ikonları kayb ettim safdeece takvim var hava durumu saat vs diğer ikonları nasıl tekrar çıkarabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

arkadaşlar telefonun bir menüsünde takvim saat hava durumu olan ikonları ekrana koyabiliyorduk o ikonları kayb ettim safdeece takvim var hava durumu saat vs diğer ikonları nasıl tekrar çıkarabilirim

Doğru anladıysam ikinci ekranı diyorsunuz Gadget ekranı. Orada aşağıdaki çubukta duruyor olması lazım diğer ikonların sürükleyerek ekrana taşayabiliyorsunuz.
  • arkadaşlar benim bir sorum var. Tuş kilidi ve açma kapama tuşu aynı yerde oldugundan cebimdeyken tuş kilidi açılıp telefon kapanıyor. Bunun için yapmam gereken bişi var mı? sürekli aynı şey oluyor çünkü
  • müşteri hizmetlerini aradım şuan için bi kampanya bitiş tarihi sölemediler kendileride bilmiyormuş:))
    stok sorunuda yokmuş şuan:)yarın alıorum inş:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirbahadir

arkadaşlar benim bir sorum var. Tuş kilidi ve açma kapama tuşu aynı yerde oldugundan cebimdeyken tuş kilidi açılıp telefon kapanıyor. Bunun için yapmam gereken bişi var mı? sürekli aynı şey oluyor çünkü

tuş kilidi doğru açılıyor olabilir ama telefonun cepte kapanması zor bi olasılık. çünkü kapama tuşuna uzun basılı kalacak ve aygıt kapanacaktır diye uyarı çıkacak ve ekandan tamam diyecek. kapanma olayı zor bir ihtimal.
  • Aynı soruyu sıcak fırsatlardaki başlığada yazdım..

Cihazı alanlara soru

Telefon hattı benim adıma değil ablamın adına yinede alabilirmiyim?Yoksa ablamınmı sözleşme imzalaması lazım?
    Birde bu ayki faturaları geç ödedim :) sorun olurmu? en az 15 yıllık aboneyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Aynı soruyu sıcak fırsatlardaki başlığada yazdım..

Cihazı alanlara soru

Telefon hattı benim adıma değil ablamın adına yinede alabilirmiyim?Yoksa ablamınmı sözleşme imzalaması lazım?

cihazı almak için muhakkak hat sahibin imza atması gerekiyor yani sen ablanın adına olan hat üzerinden ablan imza atmadan bu telefonu alamazsın fatura olayına gelince biraz şans işi benim 8. ay faturam gecikmişti ilk başta veremeyiz dediler bende kampanyanın sitesindeki formu doldurdum mesaj bölümünede faturadaki gecikmeden dolayı telefonu alamadığı eski abone olduğumu telefonu almak istediğimi yazdım onlarda 3 gün sonra arayıp telefomu evime gönderdiler :)

arkadaşlar bu telefona

SPB Mobile Shell 3.5 yüklemek mümkünmü acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 21 Aralık 2009; 9:39:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Aynı soruyu sıcak fırsatlardaki başlığada yazdım..

Cihazı alanlara soru

cihazı almak için muhakkak hat sahibin imza atması gerekiyor yani sen ablanın adına olan hat üzerinden ablan imza atmadan bu telefonu alamazsın fatura olayına gelince biraz şans işi benim 8. ay faturam gecikmişti ilk başta veremeyiz dediler bende kampanyanın sitesindeki formu doldurdum mesaj bölümünede faturadaki gecikmeden dolayı telefonu alamadığı eski abone olduğumu telefonu almak istediğimi yazdım onlarda 3 gün sonra arayıp telefomu evime gönderdiler :)

Teşekkürler bilgi için.Telekomdan bir tanıdığım vardı aradım kimlik faxla yeter ben hallederim dedi :)

Sorun içinde evet Spb Shell yüklenebilir.Windows mobile olan her cihaza yüklenir..

• Şu gps olayı hasta etti beni. igo 8 yüklendi ve çalışıyor, ancak bir türlü ana nokta olan fatih den kurtulamıyorum. şu gps-igo8 kullanımını anlatacak bir allahın kulu var mıdır? Çok sevaba geçecek vallahi!!

Bende aldığım gibi servise gönderdim, ses karşıya az gidiyordu. KVK yazılım yükledi ve ertesi gün problem kalmamıştı. Olur bu tarz sıkıntılar, Telekom işin içinde diye öfkelenmeye gerek yok. Bende telekomun soyguncu politikasından nefret eden biriyim lakin gel gör ki vodafone geldiğinde yurt dışındaki gibi kontrat sistemini getirecek diye çok ümitlenmiştim, malesef bunu telekom yaptı ve devamı da gelir. Uzun vadeli düşük ödeme seçenekleri ile çok müşteri çeker. Yıllardır uygulanan bir taktik, ben kutluyorum şahsen ve fırsatım olsa bir cihaz daha alırdım.

Yakın zamana silikon kılıf ve ekran koruyucular elime geçecek, belki adaptör de gelebilir. Buradan ihtiyacı olanlara duyurusunu yapacağım

Edit: Mobile shell'i yükledim ancak gel gör ki kendi arayüzü de kurcalayınca gayet iyi çalışıyor. Yükle kaldır derken sadece spb keyboard bıraktım, mobile shell'e elveda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snuffxxx -- 21 Aralık 2009; 11:00:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

Şu gps olayı hasta etti beni. igo 8 yüklendi ve çalışıyor, ancak bir türlü ana nokta olan fatih den kurtulamıyorum. şu gps-igo8 kullanımını anlatacak bir allahın kulu var mıdır? Çok sevaba geçecek vallahi!!

Bende aldığım gibi servise gönderdim, ses karşıya az gidiyordu. KVK yazılım yükledi ve ertesi gün problem kalmamıştı. Olur bu tarz sıkıntılar, Telekom işin içinde diye öfkelenmeye gerek yok. Bende telekomun soyguncu politikasından nefret eden biriyim lakin gel gör ki vodafone geldiğinde yurt dışındaki gibi kontrat sistemini getirecek diye çok ümitlenmiştim, malesef bunu telekom yaptı ve devamı da gelir. Uzun vadeli düşük ödeme seçenekleri ile çok müşteri çeker. Yıllardır uygulanan bir taktik, ben kutluyorum şahsen ve fırsatım olsa bir cihaz daha alırdım.

Yakın zamana silikon kılıf ve ekran koruyucular elime geçecek, belki adaptör de gelebilir. Buradan ihtiyacı olanlara duyurusunu yapacağım

Edit: Mobile shell'i yükledim ancak gel gör ki kendi arayüzü de kurcalayınca gayet iyi çalışıyor. Yükle kaldır derken sadece spb keyboard bıraktım, mobile shell'e elveda.

Katılıyorum Voafone'dan çok ümitliydim ama mantar çıktılar :)

•  LG Eigen GM735 ( ANA KONU )

LG Eigen GM735 ( ANA KONU )

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
    Arkadaşlar bir video hazırladım sizce nasıl olmuş?

Başına ve sonuna iki yazı ekleyerek sen mi hazırlamış oldun bu videoyu. (Ne adamlar var memlekette...)

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay555

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
    Arkadaşlar bir video hazırladım sizce nasıl olmuş?

Başına ve sonuna iki yazı ekleyerek sen mi hazırlamış oldun bu videoyu. (Ne adamlar var memlekette...)

Oktay Bey siz biliyor musunuz acaba o videodaki klavye hangi klavyedir? Takıldım bu klavye işine :D

• @Duranek sanırım konuyu takip etmediniz. Bu konuda program paketi ekledim 1-2 sayfa önce, konuyu açan arkadaşımızda ilk mesaja ekledi. Videoda kullandığım klavye program paketine de ekleyip kurulum anlatımını yaptığım "cliquick". İlk sayfadan indirebilirsin.

Bu arada LG kişiler uygulamasını açtığımzda maalesef defult wm klavyesine dönüyor ve mecburen klavye değiştirme okuna basıp değiştirmemiz gerekiyor, henüz bir çözüm bulamadım. Ama çok da öncemli bir bug değil bence, zaten arama yapmak için LG kişileri değil arama yüzünü kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 21 Aralık 2009; 13:38:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.