Şimdi Ara

LG Eigen GM735 ( ANA KONU ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
6
Favori
525.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cengizcoskun

cihaza programlar yukledim birinde sanırım cakışma oldu cihaz kitlenip yeşil windows ekranında kaldı tek care hard reset atmaktı ama nette bu cihaza hard reset ile ilgili hiç bir bilgiyok yine caresiniwww.ctrlpda.com adlı sitede uretebildik bu cihazlara hardreset için volum-(ses azaltma)+kamera+acma kapama dugmesine (ucune birden)10 saniye basılı tutmanız gerekiyor

ft gec odemesi sebebiyle cihazı arap telekomdan alamayanlar arap telekomun bayi lerinden rahatca alabilirler

arap telekom ile basımdan gecen olay......
    bana gec odemem var diye verilmedi baya sozlu atısmadan sonra vermeye karar verdiler tum işlemler tamamlandı cihazı bana verecek iken memurun aybasısı tuttu işlemi iptal etti tabiki iyice papaz olduk tartısma neticesinde arap telekomdan cıkıp bir bayiye ugradık (izmir bostanlı bayisi) musteri olarak hakettiğimiz saygıyla yaklasıldı cihaz tanıtıldı işlemler için izin istendi her sey tamamlanınca tesekkur her zaman bekleriz ile cihaz bize teslim edildi

tesekkurler bostanlı telekom bayii

Kesinlikle Bostanlı Telekom Bayisi bir başka. Ben de ikinci sayfadaki bir mesajımda anlattım aynı tür bir olayı. Bostanlı Telekom'a da sordum açık açık diğer bayilerde küfüreder gibi işlem yapıyorlar sizin bu medeniyet farkınız nereden kaynaklanıyor diye şube müdürü bana şöyle dedi "Biz A tipi bayiyiz izmir bölgesinde 3 tane A tipi bayi var A tipi bayiler en yetkili bayiler oluyorlar eleman seçimi de hizmet kalitesi göz önüne alınarak yapılıyor." Gayet açık bir fark tabi. Ben de başka bayiden küfür ederek çıkıp Bostanlı Bayisinde 2.5 dakikada aldım telefonu.

• arkadaşlar kulaklıkta müzik sesi nasıl ben genelde kulaklıkta yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biriyim beni tatmin edermi...?kulaklık kalitesi nasıl kulakiçi kulaklıkmı yoksa normal kulaklıkmı ggde 500 buldum...acele cevap verirseniz almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupacamaru -- 19 Aralık 2009; 21:33:52 >
  • Kulaklık tam oturmuyor kulağa ama sesi fena değil, gerçi sennheiser kulaklığımı kullanamamak üzdü biraz beni. Dönüştürücü varsa bilen gören bildirirse sevinirim. Resim kalitesini de beğendim, iş yerinde bikaç resim çektim kötü gelmedi gözüme.

LG Eigen GM735 ( ANA KONU )

LG Eigen GM735 ( ANA KONU )

• quote:

Orijinalden alıntı: Duranek

quote:

cihaza programlar yukledim birinde sanırım cakışma oldu cihaz kitlenip yeşil windows ekranında kaldı tek care hard reset atmaktı ama nette bu cihaza hard reset ile ilgili hiç bir bilgiyok yine caresiniwww.ctrlpda.com adlı sitede uretebildik bu cihazlara hardreset için volum-(ses azaltma)+kamera+acma kapama dugmesine (ucune birden)10 saniye basılı tutmanız gerekiyor

ft gec odemesi sebebiyle cihazı arap telekomdan alamayanlar arap telekomun bayi lerinden rahatca alabilirler

bana gec odemem var diye verilmedi baya sozlu atısmadan sonra vermeye karar verdiler tum işlemler tamamlandı cihazı bana verecek iken memurun aybasısı tuttu işlemi iptal etti tabiki iyice papaz olduk tartısma neticesinde arap telekomdan cıkıp bir bayiye ugradık (izmir bostanlı bayisi) musteri olarak hakettiğimiz saygıyla yaklasıldı cihaz tanıtıldı işlemler için izin istendi her sey tamamlanınca tesekkur her zaman bekleriz ile cihaz bize teslim edildi

Kesinlikle Bostanlı Telekom Bayisi bir başka. Ben de ikinci sayfadaki bir mesajımda anlattım aynı tür bir olayı. Bostanlı Telekom'a da sordum açık açık diğer bayilerde küfüreder gibi işlem yapıyorlar sizin bu medeniyet farkınız nereden kaynaklanıyor diye şube müdürü bana şöyle dedi "Biz A tipi bayiyiz izmir bölgesinde 3 tane A tipi bayi var A tipi bayiler en yetkili bayiler oluyorlar eleman seçimi de hizmet kalitesi göz önüne alınarak yapılıyor." Gayet açık bir fark tabi. Ben de başka bayiden küfür ederek çıkıp Bostanlı Bayisinde 2.5 dakikada aldım telefonu.

banada fatura nedeniyle vermediler. girdiğim zaten bayii di hangi bayiiler verebiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mutimuti

quote:

quote:

banada fatura nedeniyle vermediler. girdiğim zaten bayii di hangi bayiiler verebiliyor?

Fatura yüzünden hiçbir bayi vermiyor sistem açılmaz biz istesek bile falan diyorlar ama İzmir Bostanlı Bayisi benim fatura geçmişime baktı gecikmiş fatura olmasına rağmen tamam veririz siz zaten baya eski abonesiniz bir faturadan birşey olmaz dediler. Bir de şunu tekrar hatırlatıyım ben bayiye gitmeden önce merkezi arayıp yani 444 1 444ü arayıp sormuştum oradaki bayan da bana gecikmiş faturanız var normalde katılamazsınız ancak bayilerin insiyatifine bırakılan bir kural bu gidip bayiyle konuşun demişti yani bayiler sizi geri çevirdiklerinde bu söylediğimi hatırlatın onlara gerekirse merkezi arayın sistem açılmıyor izin vermiyor falan bayilerin uydurması.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutimuti

quote:

quote:

Fatura yüzünden hiçbir bayi vermiyor sistem açılmaz biz istesek bile falan diyorlar ama İzmir Bostanlı Bayisi benim fatura geçmişime baktı gecikmiş fatura olmasına rağmen tamam veririz siz zaten baya eski abonesiniz bir faturadan birşey olmaz dediler. Bir de şunu tekrar hatırlatıyım ben bayiye gitmeden önce merkezi arayıp yani 444 1 444ü arayıp sormuştum oradaki bayan da bana gecikmiş faturanız var normalde katılamazsınız ancak bayilerin insiyatifine bırakılan bir kural bu gidip bayiyle konuşun demişti yani bayiler sizi geri çevirdiklerinde bu söylediğimi hatırlatın onlara gerekirse merkezi arayın sistem açılmıyor izin vermiyor falan bayilerin uydurması.

vay adiler. acaba onlara bi yaptırımı mı fatural gerçekten ödenmeyince. keyiflerinden demiyorlarya veya onlar abi karı varsa vermeleri lazım normalde. ilginç. samsunda bu a tipi fon gibi baiylerden yokmu ki

• Arkadaşlar bu telefonu (Lg gm735) satmak isteyen olursa, alıcıyım bu aralar telefonum serviste telefonsuzum, bu telefonu alıp almamakta hala kararsızım, alırsam illaki bir arkadaşım vasıtasıyla alabileceğim zaten çünkü telefon hattımı iptal ettirmiştim, tek başıma almam mümkün değil. 6 aylık 1000 dakikalık wirofon hediyesini de düşünerek uygun fiyatlı satmayı düşünen arkadaşlar olursa istediği fiyat belirterek pm atarsanız alabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symbian9.1

Arkadaşlar bu telefonu (Lg gm735) satmak isteyen olursa, alıcıyım bu aralar telefonum serviste telefonsuzum, bu telefonu alıp almamakta hala kararsızım, alırsam illaki bir arkadaşım vasıtasıyla alabileceğim zaten çünkü telefon hattımı iptal ettirmiştim, tek başıma almam mümkün değil. 6 aylık 1000 dakikalık wirofon hediyesini de düşünerek uygun fiyatlı satmayı düşünen arkadaşlar olursa istediği fiyat belirterek pm atarsanız alabilirim..

Ben satmayı düşünüyordum ancak 1000dakika hediyesiyle nasıl olucak ki hatta yükleniyor o dakikalar. Bir de aklınızdaki fiyat nedir?

EK: Yanlış anlamışım sizin mesajınızı siz ona göre fiyat verin manasında demişsiniz hediyeleri geç de olsa anladım :) Aklınızdaki fiyatı söylerseniz konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duranek -- 20 Aralık 2009; 0:49:16 >

• arkadaşlar telefon kilitliyken turkcelle nete bağlanıyor onu nasıl düzeltebilirim ? yardımcı olursanız sevinirm.
  • nokia nın buletooth kulaklığı var bende ... bu telefonda kullanabilirmiyim acaba bunu ? denedim ama beceremedim sanırım
  • Hiç oyun yükleyip oynayanınız varmı arkadaşlar.
    Hiç tuşuda yok bu cihazın. oyunlarda ne yapabiliriz kontroller için.
  • Arkadaşlar mesaj ayarlarını yapabilen var mı ? Ben msj attığımda sorunsuzca iletiliyor ancak bana gelen mesajlarda msj alındı sesini duymama ve ekranın birden aydınlanmasına rağmen gelen kutusunda msj göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

bir de bu telefonda mesaj sınırı yok değil mi ? Yani WM telefonlarda hafıza kısıtlaması olmuyor diye biliyorum eski tecrübelerimden.
  • Arkadaşlar. Bu telefonu alacak varsa şimdi den geçmiş olsun. Ben aldım ve daha önceden Türk Telekom ile iş yapılmaz hata yapmayın diyen arkadaşlara aldırmamış ve şimdi başımı taşlara vuran biriyim. Telefonu elime bir defa aldım ve arama yapamadan doğru Kvk ya veren biri olarak çok üzgünüm. Şu an telefonum LG Destek hattın daki hiç bir şey bilmeyen beceriksiz ler in ardından İzmir Kvk ya telefonumu İstanbula Sistem Güncellemesi için program yüklemeye gönderdim. Sinirimden elim ayağım titriyor. İlk aldığımda heyecanlıydım. Fakat şu an içimde öfke ve nefretten başka hiç bir şey yok. Telefon gelsede artık önemi yok. Çünkü o telefon daha kullanmadan servise gitmiş ve yüzlerce kişinin elinden geçmiş ikinci el servis görmüş bir telefon olacak. Türk telekom ve çalışanlarından daha başka ne beklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkinTuna

Arkadaşlar. Bu telefonu alacak varsa şimdi den geçmiş olsun. Ben aldım ve daha önceden Türk Telekom ile iş yapılmaz hata yapmayın diyen arkadaşlara aldırmamış ve şimdi başımı taşlara vuran biriyim. Telefonu elime bir defa aldım ve arama yapamadan doğru Kvk ya veren biri olarak çok üzgünüm. Şu an telefonum LG Destek hattın daki hiç bir şey bilmeyen beceriksiz ler in ardından İzmir Kvk ya telefonumu İstanbula Sistem Güncellemesi için program yüklemeye gönderdim. Sinirimden elim ayağım titriyor. İlk aldığımda heyecanlıydım. Fakat şu an içimde öfke ve nefretten başka hiç bir şey yok. Telefon gelsede artık önemi yok. Çünkü o telefon daha kullanmadan servise gitmiş ve yüzlerce kişinin elinden geçmiş ikinci el servis görmüş bir telefon olacak. Türk telekom ve çalışanlarından daha başka ne beklenir.

Sanki tüm Nokia`lar Samsung`lar hiç arıza yapmaz ya da talihsizlik sonucu kutudan sorunlu çıkmaz gibi bir de suçu Telekom`a atıyorsun. Kusura bakma da sen sinirini yanlış yerden çıkarıyorsun. Diğer gsm şebekelerinin aksine bence çok daha cazip bir kampanya üstelik öyle telefonu oyuncak sanan çocuklara yönelik değil sadece Nokia`nın uyduruk E serisine mahkum kalan çalışan insanlar için de çok iyi bir seçim oldu.

Ben de çok çektim zamanında kutusundan sorunlu çıkan elektronik aletle uğraştım ama burada suç Telekom`da değil, her 10bin taneden bozuk çıkma ihtimali olan 4-5 tanesinin sana denk gelmesi şansızlık olmuş...

• Arkadaşlar bir video hazırladım sizce nasıl olmuş?Videonun asıl sahibi:oktay555 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 21 Aralık 2009; 16:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Arkadaşlar bir video hazırladım sizce nasıl olmuş?

Video çok güzel olmuş. Ancak bir sorum var kullandığınız klavye nedir acaba?
  • bu kampanya ne zamana kadar geçerli bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barankr

bu kampanya ne zamana kadar geçerli bilginiz varmı?

Yanlış hatırlamıyorsam 31 Aralık 2009'a kadar başvurabiliyoruz.
  • arkadaslar virüs programı gerekli sanırım sizler ne tavsiye edersiniz
  • ıh diye bi virüs progamı var dostum tam bu telefonlar için. ıh
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.